Sari la conținut

marcello

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    78
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre marcello

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

4.429 citiri profil

marcello's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

80

Reputație

  1. Eu mai degraba i-as multumi domnisoarei ca a avut bunavointa sa ne viziteze si sa-si acorde un drept la replica, chiar daca folosind un cont "mincinos", dandu-se drept altcineva. Draga domnisoara, fa-ti un cont cu numele tau, interactioneaza cu membrii forumului punctual, vorbind despre cazuri concrete de vizite, eventual. Sau doar prezinta-te, pune-ti poze, etc. Te-ar ajuta o implicare directa in activitatea forumului. Si "uita" de contul asta, de pe care ai postat povestioara asta amabila dar intepata. Las-o asa, cel mai bine ...
  2. Pai la ce "prexteaza" fata, e si pacat sa o ratezi. Blonda noua in Craiova.Stilata si eleganta cu bun simt si fara graba,tandra din fire si pasionala din esenta.Formele mele sunt de invidiat si de nerefuzat,sani nr5,fundulet obraznic.Prextez sex oral,69 si normal fara fite si figuri...0784572871 Telefon: 0784.572.871 Categorie: Escorte Oraș: Craiova Județ: Dolj Cod anunț: 56bb0bc723207 Postat de: Cristina Simpatika - cristina.simpatika Dată adăugare: 10/02/2016 Valabilitate: 10/02/2016 - 11/03/2016 Vizualizări: 439 Tip anunț: Online - premium Are o gramada de anunturi de pe contul ala, dintre care asta de aici pare chiar cu poze "adevarate" : http://anunturi.gds.ro/anunturi/erotice/placeri-interzise-fantezii-devenite-realitate/12258756 Mai ales cele in patul ala, care sigur e la ea in vreo garsoniera din Rovine.
  3. A, ba da, pozele sunt chiar ale fetei din poze. Garantat 100%. Chit ca or fi photoshop-ate la greu. Dar cu siguranta nu sunt ale fetei care da anuntul.
  4. Exact! Dar ar fi sunat si mai savuros asa: Nu v-a m-ai certaț. Casa num-ai fiț nervoș ducetiv-a da fut-eț ceva m-ai bun, nu peasta de aicea de pe toping. (e mai cu pretentii asa ) Cu toate astea, cred ca mergem prea departe. Colegul nostru iguana3 este un bun exemplu de asumare tacita a unor atentionari, fapt remarcabil, de altfel, pt. care-l felicit. Mai ales pe acest site, unde cei cu adevarat agramati sunt si cu adevarat cei mai agresivi. Asa ca daca a scris postul la care am comentat si eu asa, mai "la bascalie" asta e. Oricum, cateva teme de recapitulat sunt oricand de folos, dupa cum ati vazut si in replica pe care, pe buna dreptate mi-a administrat-o si mie un alt coleg, care altminteri am vazut ca e foarte aprig si artagos, in alte discutii. Concluzia e cea fireasca si stiuta de mult: inainte de a posta, mai citeste odata textul scris, imaginandu-ti chiar ca-l rostesti; vei sesiza mereu ceva gresit scris, din viteza sau din neatentie, cel putin.
  5. Thanks! Eram in graba, ca ma tot stresa cineva sa deschida ceva de la calc asta si trebuia sa ma deloghez de aici - evident . Oricum, ca sa revin, mai da-l in pastele ma-sii, ca m-a enervat cu adevarat, dar altadata o sa ma mai si uit ce tastez. Desi cacofonia a fost asumata, ca nu am mai avut timp sa ma gandesc la o formula de evitare.
  6. Sunt in dispozitie buna, asa ca nu o sa-ti spun decat ca eu consider ca in afara de faptul ca chiar i-am multumit pentru review, pe care l-am evaluat corect ca fiind util si laudabil, i-am multumit suplimentar atragandu-i atentia asupra unor greseli, in speranta ca alta data va tine cont de asta si-l va ajuta in viata. Si nu am facut efortul asta considerand ca e un prost fara speranta, deoarece nu am evaluat asta din textul postat. Iar faptul ca el nu s-a apucat sa ma injure, ci a raspuns destul de cordial, poate chiar mai cordial decat ma asteptam, asta ma bucura si-i multumesc. Daca totusi subiectul discutiei si-a asumat obiectiile mele, dar te mananca pe tine in cur, ba prostule de cum pastele matii te-o chema, ca nu-mi pasa, e un semn ca esti prea bagacios si ca te manifesti ca maimuta cu curul rosu care se scarpina de copac - asa ca nu-ti pot spune in consecinta decat un sincer: Dispari! (si mai puteam scrie, dar ti-am zis - sunt in dispozitie buna)
  7. Bai (con)frate, da' m-ai tampit cu "umpic"-ul asta al tau. Scrii asa la misto, ca sa-i parodiezi pe semi-analfabetii care au cam chiulit de la scoala in clasele primare, sau ... ? Bine ca nu scrii "umpik"! Deduc faptul ca probabil prin formula aia tembela si agramata de referi la expresia "un pic", nu? cu-n -> c-un o tigare -> o tigara nu-i nimica -> nu-i nimic m-a sarutat decat de 2 ori -> m-a sarutat doar de 2 ori a-si acorda -> as acorda era sunata intru-na -> era sunata intr-una a-ti fost -> ati fost In rest, multumim pt. recenzie - destul de detaliata si relevanta. Sa auzim numai de bine!
  8. Disperatule! Cum adica daca e valabil anuntul, stupidule? Pai anuntul e valabil, evident, a fost postat de curand in ziar. Drept dovada, s-a spus chiar mai sus ca a fost cineva chiar ieri la ea. Asta se plangea o fata odata, ca toti cei care o suna au ca formula de interpelare textul idiot "Mai e valabil anuntul?" Pai ei ce cred - zicea ea - ca imi dau numarul personal in anunturi, iar la un moment o sa raspund ca nu mai e valabil anuntul, ca am telefonul deschis si raspund unor necunoscuti, dar ca nu ma mai fut pe bani? Daca e telefonul deschis si raspund la el, normal ca e valabil.
  9. Pai in primul rand nu ai postat unde trebuie, draga mea. Apoi, pune si tu niste poze, preferabil ale tale.
  10. Ca daca m-ai suparat, ce? Te dai peste cap de trei ori ca broscoiul din poveste si te transformi in alt username? :) Te am suparat ??? Iti este deja rusine cu userul florence 2016, de pe care ai postat toate idioteniile alea, asa ca te-ai gandit sa-ti pierzi urma cu un nou username, tot florence, dar cu alt sufix? Doamne, mare ti-e gradina si multi prosti incap in ea!
  11. Fratilor, de unde a aparut idiotul asta? Scuze, nu am obiceiul sa spun chiar in public ce cred despre totii imbecilii si analfabetii, dar asta e incredibil de prost si poate nu-i spune nimeni asta. Ce "profesor" esti tu, maimutoiule agramat? Si ce esti asa de disperat, de parca ai carbuni in cur, prin toate topicurile? Cum de esti asa de stupid sa dai adresa exacta a fetelor???!! Si cat de dezastru e pe forumul asta cu moderatorii, de nu te ia nimeni de guler sa dea cu tine de aici si sa-ti stearga postarile tembele, sau macar pe cele neregulamentare?!?!?!?!?!?!
  12. http://anunturi.gds.ro/users/sessi.sessi Alte numere pe acelasi cont: 0745295072 0744258873
  13. Pare-se ca "inactiva" s-a reactivat, asa ca poate observa vreun moderator si o muta!
  14. Mda ... Daca domnisoara nu mai raspunde pe forum, macar ca sa ma faca albie de porci pt postul meu anterior, asta e laudabil pt. ea; evident, daca a citit si a invatat macar sa nu mai reactioneze pripit. Felicitari! Dar pare mai degraba ca s-a repliat si are acum un purtator de cuvant, care scrie mult mai corect. Desi oarecum la fel de inclinat spre intempestiv.
×
×
  • Creează nouă...