Sari la conținut

admin2012

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre admin2012

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Romania

admin2012's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

14

Reputație

  1. admin2012

    0743941161

    Am uitat sa mentionez ca ea cere 60 nr 100 ora Nu este exclus sa cera si mai mult , pt ca a raspuns la telefon in timp ce eram cu ea si a zis ceva de 70 nr si 130 ora.
  2. admin2012

    0743941161

    Salutare. M-am intors de curand de la aceasta domnisoara. Are locatie in podu ros pe langa mercur mery. Sun , raspunde o intreb daca e libera zice ca da ...stabilesc sa ma vad cu ea intr-o ora. O sun din nou cand ajung raspunde prompt zice ca vine ea jos in 3 minute. Apare o fatuca cu o geaca groasa cu gluga in cap , pare futabila zic ...daca tot am venit si era si tarziu unde mai umblu dupa alte caprioare la ora aceea.. Ma duce printre blocuri la unul de 4 etaje la et 3, cand intru surpriza...mai era una...de etnie . Fata da geaca jos si apuc sa o vad si eu...o tigangusa de 160 50 60 kg acceptabila nu ingrozitoare. Negociez un nr cu 50 lei si trecem la treaba.. Se dezbraca si incepem un oral bunicel, dupa cateva minute trtecem la normal e stramta sta cum vrei nu comenteaza e ok. Termin si plec rapid. Locul nu pare foarte prietenos. Oral 7 Normal 6 Gfe 0 Succes!
  3. admin2012

    0748374781

    Cealalta arata mai bine dar tocmai terminase un >program> si nu prea imi surade ideea desi daca mergem la ele suntem constienti ca o fac industrial + ca la tel vorbisem cu prima si am zis sa fiu fair play. E fluxul de constructii dar se vor muta in centru curand..asa mi sa spus
  4. admin2012

    0748374781

    Anunt din evenimentul doua blonde superbe oferim companie domnilor manierati etc Sun raspunde imediat imi zice ca sunt libere ca pot alege una din ele sau ambele pt 300 lei. Locatia e in tatarasi pe partea cealalta de strada unde e fluxul. Ma ghideaza foarte prost..ajund intr-un final si imi zice sa urc. Cand deschide surpriza camera cufundata in semiintuneric lumanarele aprinse peste tot...curat cald frumos. Fetele bune...una inalta de 180 cred..cealalta are cam 170 cam uratica cu niste tatuaje dizgratioase. Fetele presteaza cu 80 nr 170 ora, 300 ambele o ora. O aleg pe cea mai uratica la fata pt ca desi nu e frumoasa e mai pisicoasa si cu ea am tratat la tel asa cred ca e corect..Incepem actiunea cu un oral protejat mediocru e ascultatoare macar se straduie sa te multumeasca. La normal o pun caprita da contre e ok..Termin si fug sub dus...baie e curata cu prosop cu de toate Note Oral 7 Normal 7 Succes!
  5. admin2012

    0748984401

    Aceasta fata activeaza in tatari in spate la flux intr-un apart de doua camere. Eu am vizitati in dupa amiaza asta dar nu am ramas . Are ceva problele a cazut pe ghiata si e operata zice ea la cap si la un obraz... Ca aspect arata de nota 6 , apartamentul e curat cald dar are un personaj in una din camere, spune ea un verisor fara un picior etc...care face tatuaje. Mi sa parut situatia destul de dubioasa...ea operata ala fara picior.. imi murea sigur, asta daca se ridica.. Ca tarife e 60 nr si 120 ora normal + oral ambele protejate, cu mentiunea ca va fi greu cu oralul ca ..operatia... .Daca aveti curaj incercati eu unul am fugit. Fata nu arata foarte rau insa.
  6. Buna tuturor Am vizitat in seara asta aceasta domnita. Are 34 de ani, 160 50 kg, cu un defect la dintii din fata. Din ce am vb eu cu ea iSi schimba foarte des locatia. Eu am gasito in pacurari la o vila ce o inchiriaza cu ziua cv tip regim hotelier.. Ca si experienta a fost una mediocra , oralul slab executat la normal e destul de stramta spre surpeinderea mea si se mica binisor. Totul protejat fara anal si alte artificii. Cum eu am luat nr de pe forum stiam preturile dar am si intrebato, la tel mi a zis 80 nr 120 ora, cand ne-am vz face to face imi zice ca e 130 ora...eu intentionand sa stau o ora...o mare bila neagra deci pt treaba asta...cu 10 lei in plus arata caracterul poate . Am ales un nr si am fugit...iata notele Oral 6 Normal 7 Eu unul nu o mai caut. Spor!
  7. admin2012

    0747670156

    Silvia bruneta tandra sani mari ofer clipe de neuitat domnilor generosi. 0747670156. Rasfoiesc ziarul evenimentul in cautare vreo pisicuta noua. dupa mai multe numere care suna si nu raspunde nimeni sau se da ton ocupat raspunde o voce cam repezita la acest nr. I-mi zice rapid tariful si zona...Podul ros undeva la etajul 4. Cum mai fusesem la acea adresa zic sa merg poate e vreo fatuca noua si poate chiar merita ... Ajung in 15 20 min in zona sun din nou , ma ghideaza , ajung la usa. I-mi deschide o bruneta fata comuna cu ceva burtica... in niste pantaloni scurti si un maieu destul de ok fata zic... i=mi zice tariful din nou 60 nr 120 ora. Negociez la 100 pt o ora , normal+ oral ambele protejate. Mergem in camera o dezbrac ma dezbrac..incepe un oral slab., fara atentie la nimic cu privirea atintita in jos, dupa 5 minute aprox. trecem la normal. Vechiul misionar , aici nimic spectaculos ...termin ma imbrac si plec multumit ca sa eliberat presiunea din piston. desi am convenit o ora am plecat cam in 20 min. Recomand doar celor care vor ceva rapid un nr la 60 lei in rest nu. Note Locatie 7 un apart curatel in P ros Aspect fizic 6 bruneta, nu de etnie, cam 165 65 kg sani medii putin lasati fundul neatragator Oral 5 il executa doar protejat , o mozoleste putin foloseste ambele maini deci varza... Servicii oral + normal ambele protejate de restul nu am intrebat la cum arata nu ma interesat Tarif 60 nr 120 o ora usor negociabil.. Mult succes si si spor! La ceva mai bun si mai spectaculos.
×
×
  • Creează nouă...