Sari la conținut

Bibanuloparit

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Bibanuloparit

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

1.980 citiri profil

Bibanuloparit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputație

  1. Eu nu stiu ce pe ce nume ai trimis tu banii dar GARANTEZ ca Vicky este Tintea Valerica ! Poate vrei sa-i faci bine dar ii faci mai mult rau semanand confuzie. STAPANA Vicky este reabilitata castigand la CEDO procesul cu statul roman, mi-a confirmat chiar ea, ce rost ar avea sa spuna ca a facut 9 ani de puscarie ? NU ARE SENS ! Sper ca in curand sa postez o recenzie dupa ce o s-o intalnesc !
  2. STAPANA VICKY este VALERICA TINTEA mi-a confirmat chiar ea ca a avut o condamnare de 9 ani dar dupa efectuarea pedepsei a dat stat roman in judecata si a castigat la CEDO ! In anul 2002 se facea usor confuzie intre sado-masochism si BDSM si nu era luat in calcul ca asa zisa victima acceptase sa fie sclava ! Ca exemplu si bulangii(homosexualii) erau condamnati la inchisoare prin anul 2000 si acum fac para prin centrul Bucurestiului !
  3. Eu am fost intrigat de ,,informatiile" prezentate de Porcaru si am contactat-o pe mess pe STAPANA VICKY ! Dupa un schimb de mesaje si fotografii STAPANA VICKY m-a convins ca este supusa unei campanii de denigrare din partea concurentei Sper ca la sfarsitul saptamanei ce urmeaza sa postez o recenzie dupa intalnirea cu STAPANA VICKY !
  4. Tipa dupa ce s-a vazut cu o oarecare reputatie a inceput sa calce-n strachini(a marit pretul, a impus noi reguli, nu respecta programarile,...etc) ! Acum se pare ca s-a retras, cel putin pentru o perioada.
  5. Acum este si pe xhamster.com / stapana de etnie rroma din Bucuresti
  6. Este posibil, am sunat-o acum o luna si ceva pe numarul ei si mi-a spus ca nu este acasa(ritoride) si ca ajunge dupa ora 17. Cum era ora 13 i-am zis ca este prea tarziu si nu mi-am mai facut rezervare. Daca locatia din Ritoride nu ar fi VARZA tipa ar fi in top, chiar ii place sa domine si o face c-o normalitate ce m-a facut de fiecare data sa trec peste lipsa conditiilor.
  7. Nu stiu daca arata mai bine ca -n poze, dar ca dominare tipa da lectii oricarei prostituate convertite in stapana !
  8. Fabiana are filmulet postat pe xvideos.com/ mistress(gypsy) of Romania dominance
  9. Tipa are un filmulet pe xvideos.com/ mistress(gypsy) of Romania dominance
  10. A vazut vre-unul dintre cei ce au vizitat-o pizda acestei fapturi, pentru a spune CU MANA PE INIMA ca este femeie ? Dupa parerea mea este un transsexual cu silicoane(uitati-va la degete de la maini tip(ului)ei !
  11. Tigancusa este buna, mie cel putin mi sa parut ca-i place sa domine dar locatia e varza !
  12. Mai usor cu indicatile ca eu am descris primul o sedinta cu tigancusa si doar am raspuns celor ce vorbea despre Mara. Mai pe intelesul tau : CIOCUL MIC !
  13. Pana sa ma ,,opareasca" m-a supt ! P.S. Nu-mi plac criticii literari ce fac analiza pe text postarilor de pe siturile XXX ! Eu am scris despre ea pentru ca am vizitat-o si nu-mi plac vorbele celor ce se baga aiurea-n seama.
  14. Pentru ca vad multe ,,vorbe'' va dau eu informatii despre domina Mara. Am fost la ea prin 2009, avea studioul pe V.Barla langa stadionul din Regie. Tipa este batrana si deci experimentata. Pana sa-mi dea adresa m-a testat, mult mai tarziu mi-am dat seama de ce. In acea perioada avea colaborare cu mistress Roberta si concepusera un sistem de verificare a clientilor. Am fost primit bine, avea un studio amenajat tspecial pentru BDSM . Dupa cum am mai spus tipa este ofilita bine dar si o bine psiholoaga pentru ca atunci cand a vazut ca am obiectii, chiar reprosuri pentru ca la telefon nu-si precizase ,,starea de uzura" mi-a dat de inteles ca pretul nu mai este fix(ceruse 100 €) si ca este foarte buna la blow-job(chiar asa mi-a zis). Am acceptat si am decartat 300 de lei pentru o ora si jumatate de dominare combinata cu reprize de muie(chiar se pricepe) in timp ce eram legat . Tipa este FOARTE BUNA, m-am simtit EXCELENT dar este ,,uzata" pentru gustul meu si nu am mai fost la ea. Am mai aflat prin 2011 ca este cam senila(de la mistress Roberta) dar poate se instalase mai tarziu, pentru ca in prezenta mea nu a dat nici un semn de senilitate. O recomand celor ce au fantezii cu stapane varstnice !
  15. Eu am anuntat ca au aparut in acelasi cont cu Fabiana nu ca sunt cu Fabiana !
×
×
  • Creează nouă...