Sari la conținut

airpuff

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    72
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre airpuff

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Capitala
  • Interese
    Sex on the beach 🏖️

Informatii de Contact

Vizitatori Recenți Profil

3.962 citiri profil

airpuff's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

126

Reputație

  1. Am vizitat o in cateva randuri pe doamna zisa Cleopatra. Cum s-a scris mai sus doamna are o doza de paranoia, vorbeste mult, te face atent sa nu faci galagie sa nu uzi prin baie...masajul este sub mediocru o mangaiere cu ulei pe spate si dupa intoarcearea pe fata dupa 2 minute freaca steagul sa te descarce de stres si probleme. Preturi de la 70 de lei/30 min in sus. Am batut app de sex, mi a transmis ca ea nu este persoana potrivita pentru asta ca are pe cineva si nu se pune problema momentan, dar parea ca lasa o mica portita deschisa pe viitor. Alti colegi de breasla au scris ca i au vizitat scorbura,nu este exclu, dar la cum se prezinta e nevoie de timp si bani pentru fetish-uri cu ex regine egiptene 😀 Pumnul strans!
  2. Am vizitat o in vre o 3 randuri, cum au scris si alti colegi o prinzi mai greu vrea sa o suni cand esti in zona,nu vrea programari, trebuie sa i vb mai protocolar pana dupa prima intalnire. Ca si actiune nu este nimic spectaculos, doar pizda cu par măr retro anii '90 Doamna e 50+ blonda spalat, spre milf cu ceva celuluita. Nu mai are carnea tare,on soft, lucreaza la oral cu un servetel umed in mana tot timpul, la finalizarea il pregateste si il foloseste pe post de scut. Ca si artificiu lins coaie si cam atat, ia capul in gura si maxim doua degete din toata pula in gura. Np cu implicare minima si lubrifiant la greu lady on top si capra.Poti sa dai cat te tine toporul nu comenteaza. Spre final am pus o pe spate si am cerut fin pe sani si a scos scutul de servetel umed incercand sa blocheze jeturile, cam neplacut. Te lasa putin fingering dupa ce se lubrifiaza. Ca si particularitate de fiecare data dupa prima finalizare cob nu a fost la dus, a folosit servetele.In rest curata locatia ai baia cu ce trebuie si te face atent cu dusul sa l pui nu stiu cum sa nu stopeasca🤭 150 ora 2 fin fara anal, cu anal 200(nu am testat) Strong cock sa aveti!
  3. De ceva vreme telefonul inchis, mai incercam poate se reactiveaza😬
  4. A vizitat o cineva in bucuresti? Poate joaca roluri si se fute ca Lady Sonia
  5. Mai mult ca sigur ca nr de telefon,dupa ce l a inchis doamna, a fost in perioada de reciclare si ulterior preluat de alta persoana. Mi a raspuns si mie cand am sunat acum ceva vreme si mi a zis ca are nr nou si nu e din capitala. Eu mai sper sa reapara Laura, sanii aia mari si fermi,plin de ulei faceau toti banii!
  6. Asta e recenzie in graba si corecta ✅
  7. Am vizitat o pe Sonia cu ceva timp in urma in fosta locatie,unirii colt cu Coposu. Programare respectata pe wup, cu parcarea a fost cu ceva bataie de cap, dar daca vrei se poate 😃 Sonia este o fata cu trasaturi frumoase, unii ar spune putin pufoasa/impanata, insa pentru gustul meu este ok, are carnea tare pe ea, and nice big tits asa ca aceste ingrediente au fost ce trebuie pentru o intalnire reusita. Acum depinde de comportamentul fiecarui client fata de ea, eu unul m am simtit primit bine si am avut parte de servicii efectuate in tocmai. Am stat 1h, 2 fin 200 lei Prima a fost un oral np sustinut cu atentie la sateliti,umed soft placut cu finalizare orala fara fuga rapida la aruncat materialul. Partea a 2 in ton cu prima, la care s a adagat si cateva pozitii de normal cu finalizare in 🎈. Eu unul o recomand pentru doritorii de gen si nu numai. Multumesc frumos Sonia, and keep up!
  8. Activeaza man,scriei sms sau Whatsapp daca nu raspunde, mata mare e pe sistemul ce dai aia primesti. Așa că arată i respect,daca o dai pe ciobanisme te frigi!
  9. Ma vad nevoit sa intervin si sa recomand multora melodia celor de la Bug Mafia, O vorba de pe strada,care este deja clasica 😊
  10. Am inteles si ce spui, doar ca nu vroiam sa facem chat aici...intrebarea era despre o "asociata" de a ei pe care posibil o cunosti si tu. Ai e-mail ul meu in semnatura.ms
  11. Lasa mi o adresa de e-mail, daca ai disponibilitatea.multumesc frumos
  12. Suntem 2 cu aceias parere. A iesit din peisaj a revenit si tot asa! La ce big fucking tits ce are pe piata nu gasesti usor asa pepeni mari naturali!Never sau never 😀
  13. Poti detalia putin ony? As vrea si eu sa intru pe cicuit, cu Carmen ma cunosc destul de bine, am nevoie doar de un nr de contact/e-mail. Multumesc frumos
  14. Depinde de perceptia fiecaruia.Posibil pentru unii este ardei gras in acceptiunea unora rezulta bine proportionata pentru altii. In cazul meu o vad este bine proportionata,cu carnea tare and nice fucking tits. Limbaj porno nu a folosit cu mine in timpul actiunii cu toate ca eu am avut si am tentative sa l folosesc. Mai departe fa i o vizita si te dumiresti la fața locului.
×
×
  • Creează nouă...