Sari la conținut

everest

Serious Contributor
  • Număr conținut

    450
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Despre everest

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

10.019 citiri profil

everest's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

377

Reputație

  1. "baisticee " ? Tu ai habar de ceea ce postezi ? Sau doar crezi orbeste ceva doar pt ca a spus unu asa ? Nu e nevoie sa raspunzi ca stiu deja. Racheta Kinzhal de care vorbesti tu are un sistem de propulsie clasic , cu combustibil solid care odata ars lasa racheta fara propulsie .Din acest momen pierde din viteza constant. De la V-max in jos . Daca manevreaza pierde viteza masiv . Slabe sanse sa ramana "hipersonica" .Deasemenea slabe sanse sa manevreze. Chiar daca poate manevra Patriot pac 3 poate schimba traiectoria deasemena . Daca e inconjurata de plasma doar in anumite conditii greu de obtinut ar putea bruia considerabil radarul si chiar daca , exista modalitatea de ghidare catre sursa de bruiaj si tot se poate tinti cumva. Ideea mea de baza este ca nu este sigur ce s-a intaplat de fapt .E doar sigur ca ideea asta co o anumita arma nu poate fi contrata e hilara . Eu am terminat discutia ca esti asa de mult sub nivelul meu incat ma plictisesc.
  2. Prostii totale. Racheta "hipersonica" la care faci referire este o racheta balistica modificata sa fie purtata pe avion. Cele mai noi rachete AA Patriot sunt proiectate sa intercepteze rachete balistice.Sunt rachete balistice mai rapide decat "kinjal" cum II spui . Deasemenea pt a intercepta o racheta nu e nici pe departe nevoie sa tragi o racheta la fel de rapida, trebuie doar sa interceptezi traiectoria. In intrriorul rachetelor balistice sunt diverse piese . Ceea ce arata astia la tv poate fi ogiva penetranta a unei rachete "hipersonice " doborate. Deci da este posibil asta nu inseamna ca e sigur ca a fost doborata. Ceea ce este sigur e ca nu exista arma invincibila.Este hilar acest concept.
  3. You have to wait in line to meet him.
  4. Pt fiecare detaliu se gasesc toti sclavii sa comenteze in pula mea .
  5. In traducere pt blonde 😜 : 1. Arati bine ! 3.Parul natural e .... natural si extensiile nu au aceeasi magie.
  6. Visul unei nopti de iarna ! Dar daca e vorba de extensii atunci nu mai stiu ....
  7. Eu zic sa te calmezi. Nu-ti sta bine ca femeie sa vorbesti asa. Cei care platesc premium nu agreeaza nervi si certuri.
  8. Parerea mea este ca pretul va varia in functie de cerere. Va scadea singura pretul daca piata dicteaza asta sau poate prefera clienti putini . Postand pareri incarcate emotional nu veti obtine nimic decat s-o enervati pe ea si pe voi inutil.
  9. Mergi undeva unde nu sunt pacanele.
  10. Da , pe planetă ta așa e.... Daca titlul topicului e Am luat HIV de la o escorta! Eu va voi trece la ignore că mă plictisiți. Vezi ce faci cu fumatul ,lasă hpv .Că riscul sa faci ceva rău de tot de la fumat e de 100 de ori mai mare.
  11. Mor de ras. Întreabă si tu ca un om daca ai nelămuriri . La contact protejat in ceea ce privește hiv riscul e 0 daca nu se rupe prezervativul evident. Acum acest risc 1 la 2000 este riscul de infectare pentru un bărbat în urma unui singure partide de sex normal cu o femeie care are sigur hiv.Riscul estimat în studiu. Riscul creste rapid daca ai mai multe contacte sau alte afecțiuni.
  12. Si ce acuratete are un test facut dupa patru saptamani ? 90 si cat la suta ... Si ce acuratete are un test facut dupa 6 saptamani ? @ceilalti Sa fie clar .Nu va jucati cu focul si folositi protectie . Eu aduc probabilitati in discutie doar in incercarea de a oferi informatii precise , sau mai precise .
  13. Eu am sfatuit-o sa nu se coboare la nivelul vostru. Pentru că are toată viața înainte. Și îmi voi urma propriul sfat. Un proverb nemțesc la final: Bârfele sunt născocite de invidioși ,spuse de proști și crezute de idioți.Asta e nivelul vostru.
×
×
  • Creează nouă...