Sari la conținut

singuratic83

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre singuratic83

Informatii Personale

  • Sex
    Male

singuratic83's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Azi, dupa orele pranzului, am avut privilegiul de a o vizita pe Ioana, o zeita a adolescentei. Programarea am facut-o inca de ieri, starnit fiind de pozele de pe site, dar si dintr-o recenzie anterioara. Revenit dupa mult timp la Amazonia, am constatat ca seriozitatea si calitatea fac casa f buna. Strict din punctul meu de vedere, este exact cum imi doresc. Odata ajuns la salon, m-a intampinat chiar Ioana. Am facut cunostinta si ne-am indreptat amandoi spre camera cu pricina. Un lucru foarte interesant, m-a intrebat daca vreau sa platesc la inceput sau la sfarsit. Am decartat cei 150 lei de la bun inceput, pentru ca apoi nu se stia cum ne ia valul . Si m-am intins pe saltea. Ce a urmat? Un masaj de relaxare exceptional, nu-i pot da o nota obiectiva, dar a fost exact pe placul meu. Centimetru cu centimetru, pus sangele in miscare, combinat cu atingerile ei fine. Deja incepeam sa visez.... si realitatea nu a contrazis visul. Pustoaica (nu stiu ce varsta are, dar mai mult de 19-20 nu-i dau) s-a dezlantuit la masajul erotic. Pe langa faptul ca nu a deranjat-o framantarile mele apasate asupra sanilor frumosi, imi dadea senzatia ca ar putea fi aproape orice: prietena, sotie, amanta, cunostinta recenta.... si continuam sa-i exploatez corpul, fundul ferm si proeminent, sanii frumosi care mi perindau amintiri din liceu... jur, ca nu-mi mai venea sa-mi dau drumul. Pana la urma, am ejaculat abundent pe sanii ei. Locatie: 10 (imi e cat se poate de la indemana, fiind in centru... locatia - destul de bine intretinuta, inca mai mentine spiritul de acum 12 ani al unui salon de masaj erotic) GFE: 8 Masaj de relaxare: 10 Masaj erotic: 10 Aspect fata: 10 (e frumusica foc, iar la corp cu fundul excitabil si sanii feciorelnici...are ce arata!) Raport calitate vs pret: la superlativ Daca mi-a scapat ceva, va rog sa-mi atrageti atentia ori sa ma intrebati. O seara buna tuturor!
  2. Ce ghinion am! Din nefericire, maine dimineata o sa plec din Bucuresti si ma intorc abia dupa Paste. In aceste conditii, nu-mi ramane sa va vizitez decat la sfarsitul acestei luni... destul de nerabdator. Va multumesc frumos pentru raspuns si o seara cat mai buna, precum si un weekend tot la fel!
  3. Saru'mana, Yka! Pot suna si eu in cursul acestei seri, pentru a veni la dumneavoastra? Pana la ce ora aveti program? Multumesc anticipat! (imi cer mii de scuze, dar nu-mi functioneaza mesageria privata)
  4. Bine v-am gasit! Am fost si eu la acest salon acum vreo doua luni, pe vremea cand exista acea promotie de 120/h masaj erotic nud. Locatia mi s-a parut foarte curata, hostess-ul ok, amabil. In receptie nu mai era nimeni, iar eu o alesesem deja pe Laura (bruneta, forme bine proportionate, sanii destul de mari), fiind fermecat de pozele ei de pe site. Pozele erau reale, doar ca pigmentul era un pic mai inchis fata de ce am vazut in galeria foto (fara sa aiba vreo importanta acest lucru)... in rest, cum am si precizat, era reala. Am decartat 240 lei pentru 2h. Prosopul curat, nou, salteaua comoda, suficient de mare. Si incepem: masajul de relaxare (50 min.) a fost ok, insa tipa nu era deloc vorbareata... nici nu am mai legat vreo conversatie. Am uitat sa spun, ora era destul de inaintata spre dimineata (01:30 - 02:00). Masajul erotic, in schimb, a fost mai mult decat robotizat... miscari foarte apasate, fara pic de senzualitate. Sa nu mai vorbesc de acea soapta la ureche "vrei sa te intorci?", care a fost inlocuita cu un "intoarce-te!" sec. In tot acest timp, am incercat sa o imangai usor pe sani (sfarcurile erau deja intarite), iar ea statea langa mine plictisita turnand la ulei... in exces. A urmat body-ul, la fel de mecanic, mai mult cu sanii ei peste penisul erect, dupa care s-a asezat in genunchi si a urmat o laba puternica si rapida, provocandu-mi mai mult durere. Incercam sa o cuprind de mijloc, s-o mai linistesc putin... ea, nimic. M-am resemnat sa ii masez sanii tari (nu prea ii convenea, incercand sa se indeparteze) si sa o las sa-si faca mendrele cu jucaria, care mai avea f putin pana la finalizare. In momentul ejacularii a scos un geamat (Dumnezeu stie ce nuanta a avut) si a luat mana brusc de pe penis, grabita fiind sa se stearga pe maini. In timp ce penisul expulza o cantitate serioasa de sperma, ea tocmai atunci si-a gasit sa-mi spuna ca "nu o sa gasesti niciodata aici, ceea ce iti face prietena acasa. Nu stiu, dar ai finalizat foarte greu... cu prietenul meu nu dura nici 10 minute." Si a inceput sa-mi povesteasca despre prietenul ei, cum l-a cunoscut etc. N-am mai facut si al doilea dus, oricum trebuia sa bag o masina la spalat. Apoi, s-a asternut o tacere totala pana in clipa in care am iesit pe usa. Notele: Locatia (ca zona si interior) - 8 Masajul de relaxare - 8,5 Masajul erotic - 5 (cu indulgenta, totusi) Chipul Laurei - 9 Corpul - 10 (sanii mari, formele tari si pielea fina te imbiau sa o tii in pat ore in sir!) GFE-ul - 1 Concluzia: nu am mai revenit de atunci si nu cred ca o sa mai revin.
×
×
  • Creează nouă...