Sari la conținut

oldboy

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    55
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre oldboy

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Buzau, Brasov, Munich.

Vizitatori Recenți Profil

1.987 citiri profil

oldboy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

49

Reputație

  1. Ti-ai facut cont doar pentru a le apara onoarea acestor domnisoare neindreptatite? Te propun pentru utilizatorul lunii!!!
  2. Multumesc, o sa incerc sa ajung la ea.
  3. Daca in loc de a parazita forumul, ai deschide si ochii, ai fi observat ca l-a deschis de cateva zile, si anume pentru domnisoara Katja. Spor la ciocane.
  4. Salutare, duminica ma aflu in tranzit și o sa petrec seara/noaptea in Arad. Exista vreo escorta recomandabila care prestează și in sfânta zi de duminica? 😇 Mulțumesc anticipat!
  5. oldboy

    Ana -0720590677

    Eu unul ma bucur de revenirea ta, cu toate ca locuiesc intr-un oras vecin, ma urc cu placere in masina si bat drumul pana la Ploiesti...am fost anul trecut la tine si chiar mi-a facut placere. Sper sa ne revedem saptmana viitoare.
  6. Loredana, ai promis niste poze odata cu revenirea. Totodata, o lista actualizata de servicii/extra-uri nu ar fi de prisos. Mersi :kiss2
  7. oldboy

    Ana -0720590677

    Buna Ana, ai revenit? Acelasi numar de telefon cu 394 la urma?
  8. La sigur in momentul de fata, e sa te urci in masina, daca ai, si sa nu te opresti pana cel putin in Ploiesti, de preferat Bucuresti. Merita benzina/motorina.
  9. Daca as sti, te-as ajuta...poate cunoaste altcineva mai bine.
  10. oldboy

    Ana -0720590677

    ...si 11 secunde s-au transformat intr-o ora. Scuze ca te-am trezit din somn, draga Ana, dar macar m-am revansat (sper) prin cafeaua de la mc-ul de alaturi. Urmeaza o recenzie scurta si la obiect, a vizitei mele la d-soara Ana, vizita care a durat o ora. Am luat contact cu ea prin intermediul numarului de telefon postat de ea insasi la un comentariu, si anume: 0725979394. Am stabilit ca eu sa fiu primul client pe ziua de azi si mi-a zis unde sa merg(Mcdonalds Centru ca punct de reper), i-am luat o cafea de acolo, ca revansa pt ca am fost destul de tupeist sa o trezesc la ora 13.00 :blushing2. Ajuns la locatie, ma intampina o Mademoiselle complet goala, un pic intimidant pentru un prim contact :laugh2 Discutat tarifele si serviciile, am ales o ora, dupa care fata a mers in baie pt igienizare. Cand s-a intors, am inceput cu un oral protejat, la alegerea mea, urmat de cateva schimbari de pozitie, aici sunt super multumit, am avut ceva nervi de varsat insa nu a comentat(sa incetinesc etc), doar patul ar putea fi mai trainic/silentios. Intr-un final, cand toti nervii au fost varsati, si simteam ca nu mai pot fizic, am terminat in prezervativ, intr-un misionar combinat cu umeri craci. Dupa ceva socializare, s-a cam apropiat sfarsitul orei stabilite, insa o finalizare inca a fost posibila, in urma unui oral neprotejat, am vrut sa-i simt cum trebuie piercingul din limba, ajutat ce-i drept cam mult de manuta si muuult scuipat si lins/pupat oua. Per total multumit, si notele: Locatie: 6 din pricina baii saracioase fara prosop/servetele de hartie Fata: 8, slabuta, micuta de inaltime, forme frumoase si chip atragator(fara machiaj) Actiune: oral 8, normal 9, poti sa-ti faci damblaua cum vrei tu. GFE nu mai notez de ceva timp pentru ca e ceva mult prea subiectiv, insa Ana este prietenoasa, glumeata, vorbareata si te respecta ca si client. Mai trebuie notat ceva? Dupa parerea mea, de revenit, insa azi pleaca in alt oras...poate colega ei de apartament...?Am vazut-o trecator, daca vrea Ana sa o faca cunoscuta.
  11. Din pacate nu am reusit a contacta pe niciuna dintre fetele recomandate de voi...am vizitat-o in ultimul moment pe Ana, scurta recenzie pe topicul ei.
  12. In momentul de fata Viki si Roosa Dolce inspira incredere. Larissa era belea, insa e prin alt oras acum. O fata la care am fost in Ploiesti zicea ca are de gand sa vina prin Buzau, poate saptamana viitoare, dar nu e nimic sigur...slabuta piata, pentru noi astia inafara circuitelor inchise.
  13. oldboy

    fete la strada

    Ieri, la iesire din Oreavu inspre Buzau erau doua fete, una blonda, aspect de 150fin/250ora, super atragatoare si destul de inalta; cealalta era mai micuta de statura, bruneta, frumusica. Era coada de 3 masini la ele, le-am observat doar cum discutau cu potentialii clienti, cand m-am intors erau ridicate de un Jaguar, probabil se terminase tura. Nu sunt obisnuit sa vad asa fete frumoase la strada, sunt curios daca apar din nou.
  14. oldboy

    Ana -0720590677

    Trec Maine pe la tine, pregateste-te de 11 secunde de sex fierbinte 😅
×
×
  • Creează nouă...