Sari la conținut

danutz_bd

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    48
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre danutz_bd

  • Dată Naștere 11.07.1974

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    romania

Informatii de Contact

Vizitatori Recenți Profil

3.942 citiri profil

danutz_bd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

73

Reputație

  1. Ultima oară cred ca avea un Nokia🤣🤣
  2. Salut... Vizitat domnisoara Daniela in aceasi locatie pe care o cunoasteti cu toți Programare facuta o zi inainte pe wapp ,respectata de amandoi , garsoniera este una micuță dar cu tot ce trebuie... Actiunea sa desfasurat cu un mic preludiu ,mici pupaturi pe gurita dar fara fk Oral neprotejat ,soft si placut pentru mine ,normal protejat schimbat mai multe pozitii ,finalizat in balonas,pozitii acceptate si de ea fara a avea obiectii Ca note ON - 9 NP- 9,5 Atractie 10 Deoarce sunt foarte putin timp in localitate postez destul de rar si pentru mine ramane una dintre fetele la care voi incerca sa revin de fiecare data cu placere
  3. Locația actuala este destul de ok si zona liniștită asa caai gândește-te.
  4. Bună seara ! Am fost recent la Iza nu vreau sa întru în detalii de actul în sine ce pot sa spun este ca face un oral bun își da silința. Recomand eu personal am sa mai vin!
  5. buna seara., maine esti in locatie ??
  6. La France a gagné vivre en français La France a gagné
  7. Am sunat ieri sa întreb de servicii și a ras mai mult decât a vorbit,nu am înțeles nimic în afară ca trebuie sa fim copatibili și ca ea se implica și ca îi place ce face. Să mă duc sa nu mă duc ?
  8. vad ca de la un timp se intampla tot mai des vis-vis de programari. am patit-o si eu,dar am zis ca sa intamplat dar...... am sa mai incerc pe viitor. seara linistita.
  9. Va salut, dupa o pauza revin si eu cu o noua recenzie .nu am mai scris de mult timp pe aici, in schimb am mai urmarit forumul si am obsevat ca a revenit Cristina 34 dupa o pauza de aproape 1 an ceea ce ma facut sa sun si placut impresionat ca ma recunoscut dupa ce i-am dat cateva detalii am hotarat sa o vizitez la inceputul acestei saptamani. Fata: bruneta,, sanii nr.2/3, fundul e piesa de rezistenta - rotund, catifelat si zurbagiu Servicii: Oral protejat deep, nu am intrebat de CIM, nu anal, FK; stramta la normal si foarte incinsa, prefera sa fie calarita decat sa calaresca ea; foarte permisiva si dornica la schimbarea de pozitii. Locatie ; Piata Alba Iulia Notele: Locatia:9+ Oral protejat: 9+(deoarece este protejat , inainte era fara caciulita) Normal protejat: 9+ Anal: NU GFE: 10 Halat; 150 o finalizare cu 200 ora(asta ar fi singura schimbare fata de anul trecut) Recomandare: Per total e o experienta mai mult decat OK,am stat o ora cu toate ca nr. 2 nu sa mai concretizat cu toata indarjirea ei de a ma rezolva. Eu revin cu siguranta .O experienta pentru mine, de revenit in mod cert. Probabil ca a fost acea chimie intre noi, ca ne-am simtit amandoi cat se poate de bine. Eu unul nu as mai fi plecat )) Si sigur nici ea nu m-ar fi vrut plecat prea repede, dupa mintea ei O tipa oarecum calma la inceput, dar care s-a dovedit a fi o super fata la pat Fara discutii ajung din nou pe la ea in viitorul foarte apropiat. De recomandat voua - fara retineri ! E a treia sau a patra nimfomana pe care le-am intalnit la viata mea, cred ca e in stare sa si-o traga pana nu mai poate si chiar si-atunci sa se mai gandeasca daca sa spuna "opreste-te ca nu mai rezist" Cel putin experienta mea cu ea asa a fost Bafta ! Te poop Cristina .
  10. Sper sa-ti treaca cat mai repede.As putea recomanda **aspirina saracului** dar nu cred ca ai nevoie!!! :hug1Insanatosire grabnica.
  11. Am uitat halat -200/h, achitat la sfarsit ,iarasi un mare+ pt Mary :clapp
  12. Saptamana trecuta am avut placerea de a o cunoaste pe Mary.Sunat si programat la secretara pt ora 17.00 cu confirmare inainte de a sosi la locatie. Locatia este cea care o cunoastem , adica zona Mall Vitan. Ajung in locatie si imi deschide usa o fata frumusica foc la fata ,toata numai zambet, ma luat de mana si ma condus in camera ostilitatilor.Fta este slim asa cum o stiti cu totii,arata bine sani naturali cu sfarcuri erectile,ce sa mai discutam .....de craci sau cur mic si bombat .Recapitulam detaliile ofertei :2 fin.timp 1h, oral neprotejat ,fk. ,normal protejat .Primesc un prosop curat si fug la baie. Se duce si Mary se improspateaza si revine in camera unde la un fum ne mai povestim cate ceva.Ne asezam pe pat si incepem cu saruturi pe corp,si incerc sa initiez un FK de incalzire, un pic retinuta la inceput ,apoi intra in joc si intretine sarutul,cobor si incep sa o sarut pe sanii aceia superbi in timp ce sfarculile se intaresc(frumoasa senzatie).Se uda natural, dar nu permite degete inauntru,doar usor in afara.ii place dar nu reusescsa o aduc la extaz si extrem de excitato rog sa inceapa ea un oral .Fata se conformeaza imediat si incepe un oral superb,extrem de fin,cu atentie acordata si la ooo nu foarte insistent si incercant un DT care ia reusit de minune si continuand asa pana cand ma excit mai puternic vazand gurita aceea mica cum inghite madularul cel vanjos,la un moment dat ii zic sa punem prez. si sa trecem la normal .Abordez pozitia misionarului si ii soptesc la ureche cum vrea ,mai in forta sau mai soft ,imi spune suav ,,cum vrei tu,,,o iau mai soft pompez ce pompez si axcitat fiind finalizez . Pauza ,dusurile de rigoare ,un fum doua si cu acelasi zambet pe buze abordam actul doi cu ea deasupra lingandu-mi pieptul si coborand la oo pe care le atinge cu varful limbii(senzatie),apoi incepe sa linga scula si incet-incet o introduce progresiv pe toata in gurita,ii propun sa trecel la normal pt ca simteam ca explodez,incep sa pompez tare si vad ca ii place ,strange cearceaful si se implica in miscari,din pacate (pt. mine)nu a mai avut loc si cealalta finalizare din motive care tin numai de mine . Supeeer experienta.Recomand pe Mary,o fata frumoasa cu mult bun simtsi un raport calitate /pret excellent :clappcu toate ca am aflat ca o sa ne paraseasca incepand cu luna martie. Notele corespunzatoare; Locatie-9 ;Fata -10; Corp -10 ; Oral -9,50(10 la CIM);Normal -9,50 ;FK -9,50 De revazut neaparat pana nu pleaca. O zi buna va doresc!!! Din pacate petrec putin timp in tara ,de aceea recenzez mai rar dar la fetele recenzate aici merg mai des.
  13. Salutare ! Era pt a treia oara cand incercam sa dau de domnisoara si iata ca cea dea treia a fost cu noroc Pe la 10 de dimi am sunat si am stabilit sa ne vedem pe la ora 16/16.30,zona unde se afla locatia imi era cunoscuta asa ca am sunat-o doar pt mici indicatii.Parcat ,sunat la interfon ,urcat la etaj ...se deschide usa ..in spatele ei Deea adica tipa prezentata de voi in tote recenziile .O fatuca draguta ,blonda,inalta ..prima oara am crezut ca e mai inalta decit mine..dar nu era ...are cam 1.70 cu toace.Facem cunostinta ,socializam la o st. de apa eu ,ea cu un Pepsi si cate o tigara.M-am dusuit si am asteptat-o sa revina si ea de la dus, Preludiu intens,sarutari si limbi peste zonele sensibile,oral reciproc,nu stiu cum am facut dar in timp ce ii admimiram picioarele lungi si frumoase ..solduri,talie abdomen etc. m-am trezit cu capul intre picioarele ei..unde dau de o piersicuta superba ...perfect pilata,curate si umeda.Ori fie ii place sexul oral enorm ori vrea neaparat sa te faca fericit prin asta,si o face cu o maxima atentie si devotement,ba chiar am avut sentimentul ca placerea e impartasita de amandoi.Dupa finalizare care a fost orala mi-a zambit dragastoasa fara sa se grabeasca la baie.Igenizare ,pauza de o tigara si partea doua ca de timpul e scurt si avem atit de multe de facut.Am trecut din nou la saruturi pasionale (e ceea ce am cautat la ea,si mi-a placut,nu ca restul nu doream)dupa care un oral atent,meticulous,tandru fara graba pana cand juniorul era gata pt piersicuta dornica de placerrrrri.Deea nu dadea semne de plictiseala sau oboseala asa ca mi-a montat protectia si am incercat un lady-on-top dupa care m-am infipt intr-un misionar,,toul a decurs normal intre noi dar nu am mai reusit sa termin asa ca nu am mai chinuit-o si pe ea trecuse putin peste o ora asa ca am mai facut un dus...m-am imbracat ..am mai fumat o tigara si dupa kisss de rigoare dus am fost.La sfarsit am achitat domnisoarei fact. de 200 lei pt 1 ora cu doua finalizari.Ca o parere personala fata asta e atat de corecta,finuta si civilizata ca ti-e jena sa fi p....k.cu ea. locatie-9;aspect-9.5;oral-10;normal-9.5;GFE-10++;FK-10++ ASA CA ASTA A FOST.mrs Deea :clapp
  14. Atunci doar mi sa parut .,.,si pretul este de150 corect
  15. Imi place patul si dorsalu-l IN REST VEDEM LA FATA LOCLUI CU O PROGRAMARE CRED.,.,!
×
×
  • Creează nouă...