Sari la conținut

crazyfucker

Serious Contributor
  • Număr conținut

    223
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre crazyfucker

  • Dată Naștere 26.09.1989

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

6.353 citiri profil

crazyfucker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

235

Reputație

  1. Mai stiti ceva de ea ? Un numar recent de telefon?
  2. Vizitat de curand pe Iulia. A avut o perioada de pauza. Atentie pe nr 0763098030 lucreaza alte tipe de pe emil botta cu pozele ei furate. Numarul ei este in continuare 0731642658.
  3. Fiindca sunt o perioada cu serviciul prin Buftea stiti ceva prin zona ? Mersi
  4. Mai stie cineva ceva de ea? Am incercat la nr dar e inchis.
  5. Buna Mona, Cum se poate lua legatura cu tine? Am incercat sa te sun, am dat mesaje pentru a stabili o intalnire si nimic.... Multumesc.
  6. In seara asta activeaza cineva? Dupa petreceri sa ne bucuram si de sex
  7. Relaxare, ofer o oaza de relaxare, voluptoasa, masaj contra sresului, doamna matura, fara graba si fara probleme, delicat si armonios 10-23h, Dorobanti, english; Stie cineva ceva de ea?
  8. In sfarsit am ajuns si eu in vizita la Andra acum ceva vreme , dar nu am avut timp sa fac recenzia. Locatia zona Pantelimon. Ajuns am stat putin de vorba am admirat inaltimea si tunsoarea nebuna a ei. Dupa m-am dus la dus ne-am igienizat si am inceput cu un oral eu in picioare ea pe pat cu incercari de deep. Dupa ceva vreme am decis sa bag capul intre picioare si i-am tras limbi de 5-10 min apucandu-ma de cap si ea. DUpa am pus prezervativul si am inceput sa ne futem ca doi prieteni in mai multe pozitii finalizand pe tatele ei. ORAL: 9 NORMAL: 9 GFE: 10 ANAL: next time 250 lei / 1 finalizare (normal era 200 dar s-au mai adaugat 50 pt finalizarea pe tatele ei). Voi reveni. E genul de persoana care cand te duci, stie ca vrei sa te futi nu sa vorbesti toate tampeniile.
  9. Am incercat si ieri si azi sa iau legatura cu tine pentru o programare. Niciun semn. Cum se poate intra in contact cu tine? Mersi
×
×
  • Creează nouă...