Sari la conținut

vvv3www

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre vvv3www

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

vvv3www's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputație

  1. Buna Alyna, incerc sa te sun de cant ai postat anuntul cu disponibilitatea (12-21) dar ai tel inchis.
  2. Am doua postari pentru ca ce caut eu este mai "kinky". Nu de putine ori am fost rugat sa nu postez, iar unele fete chiar nu aveau listate aceste servicii si nu doreau "publicitate". Nu am avut surprize pana acum. Chiar din postarea mea se poate citi ca am avut rabdare. Nu este prima care nu "poate", dar au compensat prin atitudine sau prin alte servicii. Sa "contractezi" o vizita pentru uro si sa spui ca nu ai baut apa/lichide pentru ca nu erai sigura ca vin ?! - Sa nu incerci sa compensezi cu nimic altceva ? - mai ales ca-i furase-i si 100RON pe langa cei 200RON ?! - Sa nu prestezi nici macar serviciile standard pe care le ai in anunt ?! Nu voi intra in polemici pe baza a ceea ce am scris; am anuntat "experienta" mea cu aceasta dama ca macar urmatorii sa stie ce-i asteapta.
  3. te astept in micutul meu paradis...eu sunt aici pentru tine! locatia se afla in zona centrala, bulevardul decebal Andreea ,nr 3 sani ,1.68,culoarea ochilor verzi . Serviciile mele sunt de *** **** protejat (********** in functie de igena), normal protejat ,**** in functie de marime, uro, sc...o . Rog seriozitate . Am sunat si am intrebat-o de unele servicii mai "speciale" gen uro, ... si mi-a confirmat ca da - la 200RON. Am stabilit intalnirea peste 45 min. Ajuns acolo, mi-a deschis titulara pozelor, o femeie tanara destul de draguta - nota 7,5 - care mi-a cerut banii si m-a invitat la dus. Am scos din buzunar 300RON si, dupa ce i-am pus pe masa 200 RON, 100 i-am bagat la loc in buzunar ( chiar am mai bagat odata mana in buzunar ca sa verific). Am fost la dus (destul de ok - prosop curat) si m-a invitat sa ma intind pe pat. A inceput un oral destul de banal - nota 6-7 - pe care l-a executat 5-7 min (eu fiind ceva mai obosit) pana l-a trezit la viata pe voinic. Zic eu: - hai sa trecem la normal. Ea: -nu fac normal ! - WTF Eu: - anal ? Ea: - nici. Eu: - pai scrie ca faci in anunt ! Ea: - nu l-am scris eu, au pus aia de la ei... Eu: - cand te-am intrebat daca faci toate serviciile din anunt, de cu nu ai zis nimic ? Ea: - da' tu ai venit pentru altceva, ca asa ai zis la telefon! Eu: - ok, hai cu partea de dominare... Dupa 10 min in care si-a frecat-o de fata mea: Eu: - hai cu uro! Ea: - nu pot, ca nu am baut lichide. - WTF Eu: - pai a trecut 1,5h de cand te-am sunat ! Ea: - nu eram sigura ca vii ... Eu: - hai cu restul Ea: - nu pot, ca m-ai inhibat... WTF Eu: - hai, mai bea ceva apa, poate - poate ... Stam de vorba, aflu ca are copil pe care vrea sa-l creasca singura, mai imi face un fel de laba-oral, si-mi zice: Ea: - ar trebui sa-ti dai drumu' ca nu mai e mult timp. WTF, WTF Eu: - cum ramane cu serviciile convenite Ea: - nu-mi vine - ce sa fac - nu sunt robot, sa apas pe buton si sa iasa ... Imi spun ca asta e, am luat si eu teapa odata. Ma duc la dus, ma imbrac si bag mana in buzunar: SURPRIZA !! cei 100RON disparusera. Ea se jura ca nu stie nimic, chiar simuleaza ca se uita pe jos si pe sub pat dupa bani "ca poate mi-au cazut". Evident ca banii nu sunt. Ea imi arata o poseta care statea pe biroul din imagini, care nu a fost acolo la inceput, in care avea 200RON pe care i-as fi dat eu dar care erau bancnote de 50 si nu de 100 - deci HOATA PENALA !!! Note: locatie 7,5 dama 7,5 oral 6,5 normal TEAPA ! anal TEAPA ! dom 1,5 hotie 10 tupeu 10
  4. Subscriu la ultima parte din parerea lui brian47 "...lipsa unui pat poate fi considerata un impediment, dar asta este, a fost ok si pe saltea", a fost un pic ciudat la inceput dar a aprins doua lumanari parfumate, a tras nist perdele roz/rosi de jur-imprejur si totul a devenit ca din povestile cu cadine.La telefon mi-a raspuns politicos si mi-a zis ca nu face finalizare orala si nici uro ; totusi m-am dus incantat de faptul ca te lasa 90 min (eu fiind f obosit - lucrasem toata noaptea dinainte). A inceput cu o cafea si am stat de vorba cam 10 min si pot sa spun ca ai ce vorbi cu ea... Am intrat la dus si a fost ok - prosop curat, doua feluri de gel (ambele cam prea parfumate - i-am zis sa puna si ceva mai barbatesc - ma miroase nevasta acasa...), a venit linga mine si m-a masat pe spate - super fain la cat eram de obosit; nu s-a lasat convinsa cu uro... Am intrat in camera cu salteaua pricinoasa si m-am intins pe jos, Cristina m-a mai mangaiat putin si a trecut la oral fara (nota 8-8,5) care a reusit sa-l scoale pe putzica. M-am invartosat si am trecut pe la spate unde am finalizat dupa 7-8 minute (normal 8,5). Dupa finalizare am adormit ! - si m-a lasat sa dorm pana cand a sunat alt client ~1 1/2 h !!! asta mi-a placut cel mai tare GFE 9,5-10.Deci, din punctul meu de vedere, ii dau 9 si i-as da mai mult daca accepta si uro activ (de gustibus non est disputandum).Fiind primul meu review aici sper sa-mi iertati anumite bucati off-topic.
×
×
  • Creează nouă...