Sari la conținut

zoverax

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre zoverax

Informatii Personale

  • Sex
    Male

zoverax's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputație

  1. In capul tău singura modalitate de a face sex este cu o prostituata ? După părerea ta cel mai bun stimulent pentru masturbare este sa citești un forum pe care prostituatele și peștii scriu recenzii ?
  2. zoverax

    Preț & Calitate

    Preturile sunt stabilite de proxeneti. In Tg mures proxenetii conduc seria7 si x6, in alte orase se multumesc cu BMW seria 3 din 2000. Atata timp ca veti vedea masia de politie sau jandarmi la colt de stada langa MOL, asteptand proxenetii cu spaga, lucrurile vor ramane la asa cum sunt.
  3. zoverax

    livecam mures

    http://www.camwhores.tv/videos/4865238/wearenaughty1-2019-04-07-4-4/
  4. Cauta pe paginile se matrimoniale si nu te lasa descurajat de pesti sau prostituate, pentru ei esti un potential client. Probabil dupa inceperea anului scolar vrei avea mai mult succes sau daca cauti pe sate.
  5. Mancarimea poate fi provocata de latei, la fel si scoarta pe piele. La fel, poti avea iritatatie intre baza piciorului si scrot daca ai o infectie foarte vechie cu ciuperca piciorului. Se irita pielia si se decojeste periodic. Senzatia este de arsura nu mancarime. Matriata pubiana, provoaca mancarimi si se decojeste, nu face scoarta si nu este contagioasa. Pentru urinatul mai dificil la cateva ore dupa act ai putea sa-ti faci probleme.
  6. Salut, Am sa incerc eu sa-ti creez o imagine cu ce se intampla. De obicei curvele sunt partenere de viata cu pestii. Pestii care au mai multe curve sunt putini dar si acestia au cate un baiat care contabilizeaza activitatea fiecarei fete in parte. Timpul pe care poti sa-l petreci cu o curva este stabilit de catre peste(in sindicat). In cazul in care mergi la o curva, care are ca peste partenerul ei de viata si aceasta va petrece cu tine mai mult timp decat cel prestabilit sau da semne ca sa simtit bine cu tine femeia o incaseaza, rau de tot. In mod normal timpii de actiune sunt: muie 10 min, futut 15 min, muie + futut tot 15 min(inspirata probabil din cumularea pedepselor) 30 de min inseamna de fapt 20 si o ora este de 45 min. Daca pari om cu bun simt timpii scad si pretul creste. Eu personal am intrebat-o pe blonda de la mol cat i-mi cere pentru o finalizare si mi-a spus 70 dar cand am specificat ca vreau 20 min a zis ca ma costa 200. Pentru tratarea disfunctiei erectile: l-arginina este un aminoacid fara efecte secundare care dilateaza vasele de sange http://www.sfatulmedicului.ro/Abuz--dependenta--si-intoxicatii/l-arginina_9398 De fapt majoritatea pilulelor erectile pe care scrie supliment natural contin arginina, gingseng si guarana. Si in mod natural poti sa-ti maresti nivelul testosteronului din organism, facand in mod regulat efort fizic sustinut. Svatul meu: Nu te afunda in lumea interlopa. Incearca sa nu intrii in conflict nici cu curvele si nici cu proxenetii. Sunt mai multe clanuri active in zona si nu ai nici o sansa fata de ei. https://www.punctul.ro/cine-sunt-traficantii-si-proxenetii-retinuti-azi-de-diicot/ Cauta-ti o prietena sau incearca sa gasesti o escorta independenta si cu circuit inchis. Fii atent, prin oral neprotejat poti primii o uretrita, un hpv, un herpes sau hepatita in varianta a, b, c. Foarte multe boli de piele, ciuperci si eczeme. Ciupercile si eczemele sunt de obicei vizibile pe dameza si te poti ferii.
  7. Eu citesc forumul asta din preistorie si nu inteleg din ce cauza cei care scriu recenzii false nu sunt banati. Ce ma intereseaza pe mine in mod concret: Aspectul individei. Varsta, inaltime, greutate, culoarea tenului, culoarea parului din cap si pe corp, dantura completa sau rarita, dantura alba sau galbena si cu contururi maronii, aspec natural sau artificial, colac de grasime pe burta, sani lasati si storsi ca ninste sosete dupa spalare, fundul lasat pana la nivelul genunchilor, vergituri, cicatricii dupa operatii sau cezariana, cicatrici si/sau alte urme de tortura la care o supune iubitul aka guvidul spre exemplu parte dreapta superioara a danturii lipsa. Maini delicate sau groase si degete puternice, umeri lati, burta umflata, fund mic ca de barbat,fund plat sau bombat,coapse subtiti, picioare strambe boltite spre exterior sau x-ate, laba gigantica(a piciorului) bataturi uriase pe maini sau pe picioare, labii uriase, clitoris ascuns, din vagin se mai aude cientul anterior ca echou etc. Atitudine: Limbaj de cartier, mahala, cu accent maghiar, accent tiganesc, de pe campie, gje la muncse, elevat. Temperamentul agresiv, pasiv, fegmatic, provocator(nui cazul celora din sex business), irascibil, lenes, furios etc. Locatie sigura, peste in fata portii, pitbul in curte si peste in bucatarie, peste in acvariu, camera la casa sau la bloc, parcare ascunsa etc. La ce se scieti voi aici am impresia ca totul este numai reclama. Nimic care sa-mi creeze un sentiment de siguranta sau o parere despre servicii. Parca pe forumul asta ati fii doar cativa proxeneti care va laudati marfa reciproc.
  8. she is listening romanian music at the radio https://xhamster.com/videos/eva-daphne-for-free-now-8912537
  9. zoverax

    Punct de vedere

    Parca as avea aceeasi impresie :D https://ardealnews.ro/2017/10/31/inculpatii-in-dosarul-de-droguri-proxenetism-si-trafic-de-**spam editat**-raman-in-arest/ http://www.punctul.ro/cine-sunt-traficantii-si-proxenetii-retinuti-azi-de-diicot/ https://www.punctul.ro/perchezitii-la-cluburi-de-noapte-din-tirgu-mures-prostitutie-si-tigari-netimbrate/
×
×
  • Creează nouă...