Sari la conținut

antilex

Serious Contributor
  • Număr conținut

    362
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre antilex

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    bv
  • Disponibilitate
    Disponibila

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

antilex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

198

Reputație

  1. Pai si eu vreau.... Discutam cand ajung la tine din nou.
  2. Nu prea. Pe Telegram este discret și ok pentru toți.
  3. Iaca aici. https://t.me/+ukBhh2seoD9lNWVk
  4. Pai noi ne-am organizat pe Telegram si maine la 14 avem prima iesire. Suntem deja trei abonati.
  5. Da, ea era super ok cu ceva timp in urma, insa au aparut dovezi de BTS si si-a cam pierdut sin ea din entuzasm. Am fost la ea cu un confrate inainte de evenimentele neplacute si da, tipa a fost super. Noi ne-am mai organizat putin pe telegram. Linkul este aici https://t.me/+ukBhh2seoD9lNWVk daca mai sunt candidati. Dupa confirmare intram in grupul restrans al celor care chiar sunt activi. Eu sunt Paraipan pe acolo.
  6. În calitate de om care este doar muşchi, spun că la 1,77 cu 85 kg am avea un BMI de vreo 27. Avand in vedere ca un Mister Olimpia are BMI-ul de 30-31, omul asta ori este ripped tare de tot, ori este grasut. Adica nah, eu acum la inceput de bulking am 185, cu 87, bodyfat de 19 si BMI de 25 si tot ma simt gras.
  7. Nu cred ca este de la bautură, cred că are o afecţiune neurologică. Avea în zona lombară patru înţepături care apar de regulă după investigaţie din ala... îmi scapă acum cum îi spune, dar ne spune Laury . În fine, per ansamblu este ok chiar dacă pare uşor afazică.
  8. Ea, ea. Oricum, este foarte maleabila.
  9. Noutati de pe Telegram. Stim care ar putea sa fie partea feminina, dar am convenit la maxim 4 participanti cu pula.
  10. Tocmai ce am vizitat-o. Am achitat 300, adica +50 pentru fantezii in evetualitatea ca poate imi vine vreo idee, dar in afara de analingus nu mi-a prea bubuit capul a fantezii.... deocamdata. Locatie > 8 > Dristor 2, scara cu biblioteca la parter. Garsoniera cam explodata, dar am primit prosop OK si la baie era tot ce este nevoie. Aspect > 8 > Slim, sani mici, miroase bine, ochi frumosi. Prestatie > 9 > Submisiva, deschisa la sugestii, se simt dintii la oral, accepta CIM, FK etc.
  11. Am fost eu ca sa nu trebuiasca sa mai mergeti voi. De regula, merg la aceleasi escorte, dar am spus sa schimb ceva si rau am facut. Locatia in Coresi, prosop ud, nu-l folosise nimeni, dar... era fleasca. Fata, un pic foarte-foarte grasuta si cu multe idicatii de genul „nu ma atinge acolo”, „hai odata”, etc. O atitudine care arata clar ca nu este pentru meseria asta si care este pentru a fi un turn-off. Am discutat inainte pentru 350 cu doua finalizari orale si analingus. Prima finalizare a fost orala, a doua nu a mai existat pentru ca eram cu cucu tare, dar de la atata „hai odata”, pur si simplu refuza cu stoicism sa se descarce. M-am imbracat cu am plecat cu pula batz. Despre analingus nici macar nu a mai fost vorba pentru ca nu imi mai ardea.
  12. Sunt unii pe aici care te tot vor întreba la nesfârșit despre prețuri și servicii, chiar dacă le enunți clar. Așa că cel mai elegant este dacă le pui in semnătură.
  13. Hai pe Telegram la grupul din topicul celălalt și vorbim mai departe de acolo https://t.me/+ukBhh2seoD9lNWVk
×
×
  • Creează nouă...