Sari la conținut

mbk

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mbk

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    pe la spate
  • Interese
    SA FUT

mbk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

40

Reputație

  1. Poti detalia te rog? Oralul e protejat sau nu? CIM, COF, COB? GFE, PSE? P.S. Esti o bomboana
  2. Ba, asta e ceva destul de intim, adica poti sa duci femeia pe alte carari, ceea ce inseamna ca ar trebui sa va cunoasteti oleaca ca sa faceti asta. Ori asa, ori gasesti una extrem de dezinhibata, dar ma indoiesc ca o sa poti pentur ca sunt chestii pe care femeile le tin doar pentru persoanele dragi.
  3. G. D. Roberts - Shantaram D. Deida - The Way of the Superior Man T. Ferris - 4H Chef R. M. Pirsing - Zen and the Art of Motorcycle Maintenance V. Frankl - Man's Search for Meaning S. Suzuki - Not Always So C.S. Lewis - A Grief Observed The Life and Times of Frederick Douglass P. Neruda - The Book of Questions
  4. Hola cabaleros, Fost-am la domnisoara asta superba si mi-a placut, prea mult chiar, o sa o evit un timp ca nu vreau sa-mi iau one-itis cum s-ar zice. Nu prea vreau sa dau cu beletristica pe-aici ca ma simt de parca as povesti ceva ce am facut cu iubita, deci no no no. Note: Locatie: 9 - prosop ultra-mega Cocolino foarte apreciat de mine ca is mai balacios asa Atitudinea fetei: 10 Sex: 10 pe linie, nu va luati de mine, chiar mi-a placut tare GFE: 10, lua-te-as de nevasta As fi stat mai mult de un numar, dar GFEam ca eram rupt dupa ceva insolatie. De revenit? Clar, dar nu m-ar deranja sa va duceti mai putini ca sa-mi ramana mie Data viitoare o pun sa ma lege de pat Halatu' dom'le! Cat e halatu'? 150 de leuti, nu prea fiorosi ca n-au putere saracii... Imi cer scuze pentru recenzia nu-atat-de-obiectiva, dar na, se mai intampla. La razboi cu voi!
  5. Mama ce se mai iau astia de tine, parca-s adolescenti indragostiti. Na, sa vezi cum mi-o iau eu in cap acum
  6. Tot incerc, dar nu pot posta imagini mai mari de 9600 cu 7200
  7. http://i1089.photobucket.com/albums/i356/TunechiLi/y_u_made_by_sbm832-d49dg79.png Asta e baiatul?
  8. Cred ca te-a vizitat Spiderman si a trebuit sa plece urgent intr-o misiune
  9. O sa presupun ca nimeni nu s-a prins ca ma refeream la posteriorul domnisoarei. Fac si eu niste glume...
  10. Arati bine, dar ba nu raspunzi la telefon, ba zici ca nu vii, ba una, ba alta. Poate cei care sunt in Bucuresti tot timpul au mai mult noroc. Dar, tot te prind eu odata si te urechesc
  11. Nu stiti voi, dar fata tine atat de mult la noi incat a zis ca tre' sa isi faca tablou
  12. Superba nuanta, as fi vrut ca prietena mea sa aibe la fel
  13. Nu am zis ca nu e ok, nu am nimic cu fata si nici nu sunt rautacios. Sper ca te-a lamurit PM-ul meu.
  14. Salutare, Am fost acum ceva zile la doamna si mi-a placut. Am contactat-o telefonic, am ajuns in fata blocului unde am fost ghidat rapid si am intrat in apartament. Incaperea e ok din punctul meu de vedere, atmosfera placuta, aer conditionat, lumina difuza, muzica numai buna. Baia e ok, iti rezolvi nevoile. Prosop curat. Am ales 2 finalizari pt 250 de lei cu masaj. Nu imi sta in fire sa negociez cand ma duc la escorte pentru ca mi se pare ca din start stric atmosfera. Doamna e inalta, are o voce si un aspect destul de placut, nu stau sa o desir pentru ca nu imi sta in fire. Varsta, cred eu pe undeva pe la vreo 35, fund bombat si destul de ferm, sanii potriviti, dar un pic lasati, insa nimic deranjant. Am stat un pic de vorba, am fost servit cu o apa minerala. Conversatia a fost foarte ok si cred ca e destul de deschisa la minte doamna pentru majoritatea dintre noi, asta daca nu vreti sa va duceti sa vorbiti despre matematici superioare. A inceput cu un masaj, foarte placut, apoi l-a luat pe ala micu' (fara plastic) si l-a supt de parca nu mai avea aer, o senzatie foarte placuta. Am intors-o pe spate unde am si finalizat. Al doilea numar, a inceput foarte pasional, ma rog cat de pasional se poate avand in vedere ca nu ofera FK, s-a umezit repede si foarte tare, am schimbat cateva pozitii si am finalizat in balonas. A avut si un mic orgasm si apoi statea in bratele mele si ma mangaia, cred eu ca era totul natural, judecand dupa reactiile pe care le avea. Statistica: Aspect: 7,5 GFE: 7 - lipsa FK Oral: 7 - tehnica ok, fara CIM, cam 5 pentru atentia la zonele adiacente Normal: 8,5 - destula implicare din partea ei, insa nimic sa va dea pe spate, un sex mai mult senzual decat sportiv Masaj: 7,5 - am avut parte de mai bune Raport calitate/pret: 8,5 - gasesti mult mai bune in banii astia (250 de lei - 2 fin), dar avand in vedere ca e primul MILF ok pe care l-am gasit eu in Galati si avand in vedere ca door-in/ door-out am stat 2 ore, eu zic ca se merita daca esti ok cu banii si nu ai strans din buci o luna ca sa te duci Per total, i-as da un 8. Nu cred ca m-as mai intoarce, decat daca ar scadea pretul la 150 de lei, insa a fost o experienta placuta pe care nu o regret. Spor la piscat!!
  15. Dragi confrati, din cateva surse sigure plus facebook-ul fetei am aflat ca domnisoara e nascuta pe Aprilie 27, 1997. Va las pe voi sa faceti calculul si sa decideti daca vreti sa va asumati riscurile in continuare. Iar tu draga domnisoara, poti sta linistita ca o sa imi vad de treaba mea. Nu ma bag in viata altora, dar nu am vrut ca baietii de pe forum sa intre in belele. O zi buna!
×
×
  • Creează nouă...