Sari la conținut

rasputin.focsani

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rasputin.focsani

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    focsani

rasputin.focsani's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. Am fost de 2 ori la Cristina. E OK. Intr-adevar raspunde mai greu, dar asta fiindca este solicitata. Odata ajunsi la ea se poate introduce nr. de tel. in agenda ei si atunci contactarea este mai lesne. In cele 2 zile (saptamana trecuta si aceasta) era in locatii diferite, ultima mai buna ca prima, central si usor de ajuns, conditii fara repros (am mai fost aici, cu http://nimfomane.com/forum/topic/7568-0761448328-0762522116-masaj/ si cu http://nimfomane.com/forum/topic/7651-0762914235-pe-la-quattro/). Prima data am ales oral+normal ambele protejate. Jos palaria pentru atitudinea ei. Descrierea lui gb_al74 referitor la tarife si aspect fizic se confirma. Fara a fi o frumusete de Hollywood, este placuta, cu un corp frumos, carne tare pe un fundulet futabil, sani mici dar fermi si cercel in buric pentru rafinati. A doua oara am fost chiar azi la prima ora, am ales anal, am avut parte de inca o experienta placuta. Cu siguranta este frecventabila.
  2. Din pacate locatia a revenit la Capela, iar descrierea facuta de bbrunetul se confirma. Pacat. Nu mai sunt asa convins ca merita (80 lei O+N), desi cum am mai spus, fata este interesanta.
  3. Acest numar exista si la sectiunea de saloane de masaj, dar pentru ca locatia nu mai e de actualitate iar serviciile nu sunt de masaj decat poate ca acoperire, am zis sa deschid topic nou. Locatia, la Piata Moldovei. Denisa, 23 ani, 1.60m, 55 kg, arata mai bine goala decat imbracata asa banal cum era. Corp cu carnea tare, curatica, figura atractiva, draguta chiar. Sani perfecti, fundulet tare, pasarica epilata cu model. Locatia acceptabila dar fara acces la baie (ocupata cu un caine agresiv-zice Denisa, ma rog...). Tarif 80 lei O+N; nu am avut marunt, deci a fost 100. Se putea O si fara prezervativ, eu sunt mai putin deschis la senzatii tari, deci am folosit protectie. Se implica dupa cum ceri, gemetele erau ca si reale. Finalizarea a fost pe corp, servetelele umede au pus punct unei experiente agreabile, cea ma o.k. de pana acum a mea prin orasul natal. Contopit cele doua thread-uri, mutat la sectiunea escorte. AP.
  4. As dori sa stiu cand a fost la ea colegul daulimbi, pentru ca de cca. 2 luni la acest nr. raspunde mesageria vocala. Noroc ca am nelimitate minutele in Vodafone, ca altfel ma usca de bani.
  5. Buna ziua. Datorita penuriei de oferte, am revenit la locatie. Anunt din monitoruldevrancea, tel. 0762914235. Era prezenta doar bruneta. Oferta 50 oral pr., 100 o+n pr., 90 o nepr.(pentru senzatii tari). Am ales 100 o+n pr. Fata de tura trecuta am finalizat, in rest, aceeasi atitudine. Tel suna mereu, raspundea in timp ce eu dadeam din fund. La rugamintea mea timida mi-a raspuns "pai ce domne, sa pierd clientii ?" de parca eu eram moca, dar ce vrei asa patesti cand daui banii inainte. Implicare la nivelul de papusa gonflabila, nu m-ar fi mirat si sa inceapa sa manance ceva, ca sa nu piarda timpul . Asa, si am intrat si in baie, sapunul lichid era diluat 1/10 cu apa din spirit de economie, altceva nu am atins. Am intrebat-o daca la oral nep se poate CIM sau COF si raspunsul a fost "pai ce domne, suntem alea de pe centura ?" Nu mai trag concluzii, doar informez ca sa stiti la ce va asteptati. Treaba buna a fost ca nu am avut mari asteptari de data asta. M-am dus fiindca la celelalte anunturi nu am avut raspunsuri ok din p. meu d.v.
  6. Anunt din Z de Vr., ofera masaj, nr. cosmote. La telefon locatia este "pe strada Panduri langa fostul Quattro". Pe teren tot acolo, la un bloc de 2 etaje. In locatie 2 fete dragute, blonda si bruneta, peste medie ca frumusete. Ne impacam la 100 O+N protejat. Aleg blonda, patul este o saltea pe jos. Incepe neconvingator un oral in sila. Observ ca poarta bustiera si rog sa o dea jos. Refuza, a fost la solar si s-a ars. Ma rog. Datorita prestatiei gogu nu dadea nici un semn de viata. Deci, nici macar nu am finalizat, asa ca mi s-a facut jale. 100 de lei dati degeaba. Teapa de top ten. Asa, nici vorba de spalat inainte, baremi pe maini ca doar veneam de afara.
  7. Dezbaterea produsa din cauza respectivei domnite m-a facut sa o contactez. La telefon atitudine buna. Ajuns usor in locatie. Este tiganca. Nu sunt rasist, asa ca i-am recunoscut meritele. Arata bine chiar si pt. 24 ani pe care-i are. Sani super, carnea tare, fundul un pic mare dar ferm. 100 lei O+N protejate. Garsoniera modesta, dotari minime. Are o anumita grija pentru igiena, dar si tu trebuie sa fii atent. De studiat oferta in continuare si eventual de revenit.
×
×
  • Creează nouă...