Sari la conținut

aramis33

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    141
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre aramis33

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Craiova

Vizitatori Recenți Profil

7.729 citiri profil

aramis33's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

62

Reputație

  1. Na, si dovada! Ma simt ca in ME MYSELF AND IRENE
  2. Ok, am înțeles. Îți respect punctul de vedere. Te rog să-mi inactivezi contul. Cu respect.
  3. Te rog chiar sa recitesti postarea cu numarul 139 din acest thread. Aceeasi reevaluare o sa te rog sa o faci pentru postarea cu numarul 11 din acest thread. https://nimfomane.com/forum/topic/16195-senzuala-atragatoare-0755818486/ Daca tie ti se pare ok, si consideri ca respectivii nu merita macar un avertisment, o sa te rog sa imi dezactivezi contul pentru ca voi dori sa ma retrag. Cu respect.
  4. Am înțeles. Ai dreptate, îmi asum toate postările, și sunt de acord sa fiu sancționat în cazul încălcării regulamentului. Dar nu cred ca ai văzut din partea mea postări în care sa jignesc asa cum am fost eu jignit în mai multe cazuri. Violenta verbala cred ca nu ar trebui tolerata de nici un fel. Un exemplu clar îl ai chiar în thread-ul acesta. Cu respect.!
  5. maestre @pisicuts, daca tot stergi postarile off topic, ar fi bine sa le stergi pe toate, nu doar pe unele din ele, ca nu mai intelege nimeni nimic
  6. Nu am cum sa contrazic un asemenea umblat prin lume. Sunt convins ca pe uliță ți se spune proficiency.
  7. Nu am cum sa contrazic un asemenea umblat prin lume. Sunt convins ca pe uliță ți se spune proficiency.
  8. Pai daca aici e vorba de credinta, cine sunt eu sa-ti cer sa iti renegi valorile. E si asta un mod de automotivare. Daca toti sunt cretini in jurul tau, superioritatea iti este garantata!
  9. daca ai fi stiut o farama de engleza, ai fi realizat ca folositea Google Translate nu este chiar cea mai fericita idee, intrucat acest serviciu online traduce cuvintele unul cate unul, si nu in context, astfel incat iese ciorba care a iesit in recenzia ta. Ai vrut sa pari cosmopolit si sa-i faci un rau fetei asteia, dar nu ai facut decat sa te faci de ras. Incearca cu romana, poate ai mai mult succes, desi, sincer, ma indoiesc. INCREDIBIL....
  10. @diaz, observ ca esti foarte suparat. Asta pot sa inteleg. Toti avem zile mai bune si mai putin bune. Dar nu pot sa inteleg de ce ma numesti cretin si semidoct? Asta ai inteles tu din postarile mele? Hai, ca ma numesti o forma de "parazit" pot accepta, avand in vedere ca, dupa cateva experiente triste pe piata de escorte din Craiova, am hotarat sa nu mai pierd timpul si banii cu fetele de aici. Regulamentul imi permite sa ma exprim, si daca il incalc ma pot sanctiona ADMINISTRATORII Nu trebuie sa fii de acord cu ce spun, dar nu ai dreptul sa jignesti. Scrie undeva la regulament ca avem un target de vizite lunare? Nu? Ma obliga regulamentul sa merg la toate nespalatele doar ca sa nu fiu considerat "parazit"? Nu. Dar in schimb regulamentul spune clar ca : "-Sunt interzise comentariile neprietenoase/ostile -comportamentul necivilizat, limbajul trivial duc catre un singur loc: banarea permanenta" Dupa cum vezi sunt "Platinum Member" si am un punctaj ca dovada a faptului ca administratia site-ului a considerat utila prezenta si prestatia mea aici. Iti dau posibilitatea sa-ti ceri scuze pentru "cretin si semidoct" inainte sa inaintez o reclamatie privind atitudinea ta. Violenta in limbaj si atitudine este la indemana oricui. Las-o spre folosinta utilizatorilor mai putin educati. Nu pari a fi unul dintre ei. Cretinul si semidoctul, aramis33
  11. dragul meu @pescarus, sunt zone cu nivele de cultura mai ridicate, altele cu nivele de cultura situate ceva mai jos, totul in concordanta cu nivelul de trai al zonelor respective. Avand in vedere ca zona Olteniei este, alturi de zona de nord a Moldovei, lanterna rosie a clasamentului potentialului economic al tarii, multe lucruri se explica. E clar ca daca majoritatea fetelor sunt scapate din zone rurale unde sapunul se gaseste doar la magazinul din sat care vinde 90% bautura si tigari, 8% alimente de baza, si doar 2% bunuri cu caracter general, igiena va fi mult timp o necunoscuta pentru ele. Asta nu inseamna ca trebuie sa le toleram aici. Vrei sa faci educatie civica cu ele, si sa le inveti sa se spele la cur? Fa-ti un ONG si ia banii Uniunii Europene, nu ma trimite pe mine si pe altii la ele ca sa le ducem de mana la baie. Civilizarea se face prin educatia elementara primita in primii ani de viata in familie, nu in urma protestelor alora carora le iei banii sa-ti simta duhoarea. Legat de alte orase, hai sa fim seriosi... Bucuresteanul ala cretin (a nu se intelege ca toti Bucurestenii sunt cretini) clama traficul din Craiova printre altele ...daca ce se intampla in trafic in Bucuresti ti se pare ca are vreo legatura cu civilizatia....macar aici se explica....sunt astia saraci, frustrati si alearga dupa banii de paine.... si hai sa iti mai zic ceva....fetele astea nu sunt vinovate...ele atat pot....vinovati suntem noi ca ne ducem la ele....adica voi, ca eu nu....
  12. Haideti mai baieti, lasati-o mai moale, ca va certati degeaba...ati facut praf topicul fetei. Astea sunt motive de suparare si cearta? @irefutabil si-a spus si el un off, @monyque a dat o explicatie. Ne intoarceam la ale noastre?
  13. ce sa mai asteptam maestre, mai are cineva curaj? FUCK, parca-mi si imaginez labiile invelite in gelatina INCREDIBIL ...CE-O FI FACUT ORASUL ASTA DE POARTA UN ASA BLESTEM?
  14. Buna Maria, daca le vrei sterse pe cele vechi, asta nu o poate face decat @pisicuts. Daca esti sigura ca asta vrei roaga-l pe el si sunt sigur ca rezolva problema. Dar nu vad de ce ai vrea sa le stergi. Sunt poze foarte ok, din care se vede ca esti o femeie frumoasa, deci, sunt doar in avantajul tau. Daca tot ai revenit, fa te rog o actualizare a serviciilor, tarifelor, si programului, chiar daca poate nu s-a schimbat nimic fata de perioada precedenta. Multumim. Te pup!
  15. adica,cu alte cuvinte, recunosti ca esti un parazit
×
×
  • Creează nouă...