Sari la conținut

bqk

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bqk

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

bqk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

71

Reputație

  1. Salutare, Am fost la Eva saptamana asta. Programarea am facut-o cu cateva ore inainte telefonic fara probleme. Odata ajuns in zona Nerva Traian, max Bet, m-a indrumat usor spre locatie. Facem cunostinta,ea este bruneta, destul de inalta, sanii maricei si frumosi. Mai schimbam 2-3 vorbe si ma duc la duş. Baia este curata si cu tot ce este necesar. Ies de la duş şi o aştept sa incepem "ostilitatile". Am pus banii intr-o parte si am inceput "actiunea". Ceva sarutari pe colo si pe colo(a cam evitat FK) dupa care trece la un oral protejat destul de bun. Mergem mai departe la normal unde se misca frumos, geme putin cat sa fie experienta cat mai placuta. In pauza dintre numere am mai vorbit putin apoi actiunea s-a desfasurat intr-un mod asemanator cu primul numar. Note: Locatie: 9 Aspect: 9 Oral: 8 Normal: 8 GFE : 8 Tarif : 250/h
  2. Salutare, Am ajuns si la Lory. Programarea am facut-o cu cateva ore inainte dupa care am confirmat-o printr-un sms cu o ora inainte. Ajuns in zona Camerei de Comert am sunat-o pe Lory si mi-a dat indicatii exacte. Ajung, facem cunostinta , intru in camera , imi da un prosop si ma duc la dus. Am fost avertizat de cateva ori de Lory si am reusit sa nu dau cu capul de televizor. Revin de la dus si incepem cu sarutari pe corp, FK destul de ok urmat de un oral protejat la cererea mea. Oralul a fost destul de bun cu atentie si la zonele adiacente. Trecem la normal. Si aici Lory se misca bine. In pauza dintre numere am mai discutat putin. Nu a fost foarte vorbareata cu mine dar nu m-a deranjat. Numarul 2 s-a desfasurat intr-o maniera asemanatoare cu primul. Note: Locatie : 9 (Camera de Comert, in spatele bisericii, curat si aranjat frumos) Aspect : 8 ( bruneta, inalta , scad pentru sanii mici) Oral : 9 Normal 8 GFE : 8 Tarif : 200/h lasati la inceput.
  3. bqk

    Curvar Ucenic ?

    Se pare ca sunt mai multi care au aceasta problema.
  4. Salutare, Am bifat si la Erika. Programarea am facut-o cu cateva ore inainte, ora a fost respectata de ambele parti fara probleme. Ajung in zona deja cunoscuta ( Casa de pensii) si ma indruma spre locatie. Facem cunostinta , o mica conversatie si dupa aceea mi-a dat un prosop, am pus hainele pe umerase si am facut un dus( baia are tot ce ai nevoie). Revin in camera si incepe Erika cu sarutari pe corp(eu nu am beneficiat de FK), sarim peste oral, pune un prezervativ si trecem la normal. A urmat pauza in care am mai discutat cateva lucruri, ai ce sa discuti cu ea , a urmat un oral protejat la cererea mea destul de bun si cu atentie la zonele adiacente. Nu a durat mult si am trecut la normal , finalizat in prezervativ, dus de final si am plecat. Note: Locatie: 9 Aspect : 9 , inalta, draguta, sani frumosi Oral: 8 Normal: 8 GFE: 8, amabila , comunicativa Tarif: 200/h lasati la inceput pe masa.
  5. Salutare, Am ajuns si la Lia programarea facand-o cu aproximativ cu o ora inainte. Locatia este aceiasi pe Octavian Goga. Am sunat din nou si m-a indrumat spre apartament. Lia se prezinta exact ca in poze : inalta, bruneta , draguta la fata etc. Am intrat in camera am schimbat 2-3 vorbe , mi-a dat un prosop si m-am dus sa fac un dus. Baia avea tot ce ii trebuie mai putin lumina dar nu a fost o problema . Am revenit in camera si am inceput FK pentru cateva minute, a continut cu sarutari pe corp urmat de un un oral (protejat la cererea mea) destul de bun, se ajuta putin de mana, acorda atentie si la zonele adiacente plus ca se uita la tine in timp ce face asta. Dupa aceea am pus-o deasupra si am finalizat . Am mai discutat despre mai multe subiecte, ai ce sa discuti cu ea si intre timp mai bagam un FK. Runda 2 s-a desfasurat intr-o maniera asemanatoare. La final am mai facut un dus si am plecat. Note: Locatie: 9 Aspect: 8( scad pentru sanii lasati in rest nimic de reprosat) Oral: 8 Normal: 9 GFE: 10 ( punctul forte, FK, imbratisari ) Atitudine: 10 Tarif: 150/ora lasati la inceput si nu s-a atins de ei pe tot parcursul intalnirii Concluzie: Raport calitate/pret excelent , te simti ca si cand ai fi cu iubita.
  6. Salutare, In urma parerilor impartite am decis sa merg si eu la Amada. M-am programat fara probleme , am sunat cand am ajuns in zona, deschide usa o femeie inalta si masiva. M-a primit in tinuta din poze si am stat putin sa schimbam cateva vorbe. Este o fire deschisa si poti discuta diferite subiecte. Dupa cateva minute am cerut un prosop, am facut un dus, am revenit in camera si pentru ca nu am facut 'click' actiunea s-a desfasurat 'profesional. A inceput cu un oral protejat destul de bun si cu atentie la zonele adiacente.Am uitat sa mentionez ca desi este masiva carnea este tare si sanii sunt placuti la atingere. Dupa oral am trecut si normal unde am si terminat. Am facut o pauza in care am mai discutat putin iar numarul 2 s-a desfasurat intr-o maniera asemanatoare cu primul. Note: Locatie: 7,langa Mall Plaza, nu este prea central si patul scârţâie Aspect fizic: 8 Atitudine/GFE: 7 Sex oral : 8 Sex normal: 8 Sex anal : n/a Tarif : 120 ron lasati pe masa la inceput Concluzie : Daca faci click cu Amada probabil iese o experienta grozava ( asa cum au zis si altii), nu a fost si cazul meu.
  7. Salut. Am observat ca a disparut sectiunea pentru arhiva. Este ceva temporar sau permanent ? Si daca e permanent de ce s-a luat aceasta decizie ?Sectiunea pentru arhiva o consider folositoare din mai multe puncte de vedere. Va multumesc
  8. Salutare Am decis sa ma duc la Amalia si ca sa fiu sigur ca ajung din prima m-am programat din timp, mi-a raspuns chiar ea si am stabilt ziua si ora. Cand am ajuns in zona am mai sunat pentru detalii si m-a indrumat. Intru, facem cunostinta ,imi da un prosop, ma duc la dus, se duce si ea si incepem actiunea. De apreciat ca intreaba clientul ce ii place si se adapteaza. Incepem cu FK intretinut , sarutari pe corp, trecem direct la normal si am finalizat in prezervativ. Dupa o pauza scurta si o improspatare trecem la numarul 2, la fel FK, sarutari si continuat cu un oral bun, cu deep, atentie la zone adiacente , am continuat cu normal si asta a fost. Mai are colege in apartament care din pacate isi fac simtita prezenta dar nu intr-un mod deranjant, eu prefer discretia. Am mai facut un dus si am plecat. Concluzia o dau dupa note. Locatie: 8, aceiasi pe Bd Decebal, vis-a-vis de Agip, camera pentru desfasurarea actiunii se prezinta cum trebuie, muzica pe fundal si lumina rosie creaza o buna atmosfera Aspect fizic: 8, inalta, slim,sani mici dar placuti la atingere Sex oral: 8 Sex normal: 9 GFE si Atitudine: 10, lipicioasa, atitudine orienta spre client Cadou: 200 ron/putin peste o ora, lasati la inceput pe bar Concluzie: Per total este de revenit.
  9. - Dragă, ştii că ginecologul meu este un bărbat? Într-un sens, el mă cunoaşte mai bine decât tine! - Desigur, pentru că eu sunt un simplu utilizator, iar el este administrator de reţea...
×
×
  • Creează nouă...