Sari la conținut

johan

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre johan

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Oradea

Vizitatori Recenți Profil

1.716 citiri profil

johan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

26

Reputație

  1. Salut si eu ceva din Oradea la pret bun! La multi ani!
  2. Sinthy, lipsesti mult din oras? Mi-am tot dorit sa ajung la tine dar nu s-au aliniat planetele. Sper sa mai am ocazia.
  3. Salut. Parerea mea este ca unde esti acuma e o zona prea aglomerata cu onestilor ca artera principala foarte circulata. Eu personal am sa evit sa te vizitez tocmai din cauza asta. Am sa urmaresc sa vad daca faci vreo mutare :)
  4. johan

    Lora 0720397997

    Am ajuns si eu la ea azi dimineata si am optat sa stau o ora. Domnilor... din punctul meu de vedere fata nu trebuie ratata. Programare - prin telefon. Am avut noroc sa o prind disponibila. Nu o sa va raspunda daca este cu un client. Mare plus pentru asta! Tarif - nimic schimbat fata de ce a scris si ea in postare. Locatia - la colorate Aspect si GFE - 9/10. Fiind adeptul sanilor mari nu pot da 10 :) In rest, este o prezenta foarte placuta si ai ce vorbi cu ea. Are un vibe pozitiv; Numai bun sa iti incepi ziua cu o astfel de persoana. Actiunea - Nu am sa descriu dar va spun ca este ceva cu totul nou de care nu am mai avut parte pana acum. Finalizarea orala o duce la intensitate maxima! Din cauza asta nici nu am apucat NP pentru ca mi-a dat KO fara posibilitate de recuperare rapida :)) In concluzie, de revenit cu siguranta!
  5. Mai stiti ceva de Roxana? Mai activeaza pe la noi? Am incercat sa dau de ea in cateva randuri dar niciun raspuns. Lasat mesaj...pauza.
  6. Calde salutari! Am vizitat-o si eu azi pe Kim curios fiind de multitudinea de recenzii pozitive. Ca sa va scutesc sa cititi mai departe, va spun de la bun inceput ca isi merita locul in top fara niciun fel de dubiu. Programare - prin SMS si reconfirmat prin telefon cu o ora inaintea intalnirii. Locatie - 10 - Apartament frumos. In baie am avut tot ce era nevoie pentru a te pregati pentru ceea ce urmeaza. Mare plus pentru curatenie! Kim - 10 - In esenta iti vine sa-ti tragi 2,3 palme cand o vezi. Arata mult mai bine in realitate decat in poze! GFE - 9.5 - Desi la inceput am simtit o oarecare tensiune, ne-am redresat destul de repede si am avut parte de conversatii de calitate. Nu m-am simtit grabit deloc si apreciez asta! ON - 9.5 - Corect si corespunzator! Umed, deep si CIM. Poate o idee mai multa atentie la zonele adiacente, dar nu e ea de vina ca eu sunt mut si nu stiu sa cer :) NP - 10 - Ei bine... aici se termina totul dom`le. Cand se urca peste tine, privelistea pe care o ai este de poveste. Cu siguranta de recomandat si de revenit...la naiba... facut abonament mai bine! Multumesc Kim! Am avut parte de o intalnire foarte reusita si am speranta ca ne revedem cat de curand! :)
  7. Dragi prieteni, In urma cu un an de zile mi-am promis ca nu voi mai scrie recenzii aici deoarece era sa fiu "linsat" in urma unei recenzii in care mi-am expus parerea pur subiectiva. Este momentul sa revin asupra acelei decizii pentru ca efectiv sunt intr-o stare de spirit mult prea buna sa nu impartasesc si eu niste detalii cu voi! In plus - am ales sa scriu acuma cate e proaspat in memorie :) Programare - prin SMS - lejer si corespunzator! Am sa trec direct la note pentru ca de regula nu imi place sa povestesc in mod "erotic" desfasurarea actiunii. Locatie - 9.5 - acolo.. la alea colorate :) In baie am avut tot ce era nevoie iar apartamentul este chiar okay. Briana - 10+ - Mie personal mi-a placut foarte mult. E foarte draguta. Silicoane mandre! Fund cum e scris in carti. Mare plus pentru tatuaje! GFE si atitudine - 9.5 - A incercat sa se faca placuta si a fost cat de cat chimie. Fiind prima data au fost anumite...retineri dar nimic deranjant. Nu te grabeste si nu incearca sa scape de tine. ON - 10+ - Cel mai bun oral de care am avut parte vreodata. PUNCT. NP - 9.5 - Foarte okay.. cu gemete si tot tacamul. Nu dau nota maxima pentru ca e stramta treaba pentru mine... Concluzie. Mergeti fratilor. Nu scapati asa minune! P.S. Briana, multumesc! Si scuzele mele ca ti-am facut dauna totala la apa plata! :) Data viitoare promit sa vin cu bidonul la brat! :))
  8. johan

    Vizita Mures - Help!!

    Salut. Ms de sfat. Cu toate astea nu stiu cata incredere sa am in acest flacau pt ca nu am de unde sa stiu eu ca nu vorbeste cu un taximetrist sa-mi ridice o fata de pe centura si sa mi-o aduca la hotel.
  9. Salutare Domnilor! Probabil intrebarea asta a fost adresata de 100de ori pe forum dar ajutati-ma va rog . Urmeaza sa fac o deplasare la Mures impreuna cu un client si intentionam sa ramanem doua nopti la Confinental. Puteti sa-mi recomandati o escorta care face vizita la hotel? Multumesc!
  10. Salutare tuturor! Cu toate ca i-am promis ca nu voi face recenzie deoarece nu am facut niciodata in acesti ani de "free leech" ...ma simt obligat cel putin moral sa scriu cateva cuvinte. Asadar, am sa incerc sa fiu cat mai scurt posibil: Locatie - N/a outcall - hotel Aspect fizic 10 / 10 - O splendoare! frumoasa, naturala, ochi SUPERBI. Contrar anumitor comentarii de pe forum, in ochii mei nu este grasa. Cei care cautati "perfectiunea tunata" la chirurgi ...va recomand totusi sa cautati in alta parte. Cuvantul cheie - naturala ... aaaaa si ochi superbi x 1000 !!! Actiune 10 /10 - fiind foarte obosit am mers doar pentru oral... de altfel... cel mai bun de care am avut parte vreodata. Igiena 10 / 10 - nimic de comentat Punctualitate - 9 / 10 - a intarziat nitel....; personal nu m-a deranjat deoarece nu aveam de ce sa fug din hotel; a promis ca va lucra la acest capitol GFE 11 / 10 - wow! just... wow! ma gandeam daca sa o iau acasa sau nu. De revenit? - YES , YES , YES Jacqueline, Multumesc pentru o seara minunata! M-am simtit foarte bine in compania ta. Nu stiu daca a fost chimie sau nu dar am speranta sa ne revedem cat de curand.
  11. johan

    0758505604 Irina

    Irina, Sunt foarte interesat .Te deranjeaza persoanele supraponderale? Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...