Sari la conținut

mastercock

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mastercock

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

mastercock's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. HIV-ul oricum nu iti iese acum. Rezultatele se lasa asteptate vreo 5-6 luni. Glumeam omule. Sper sa nu iti dau alta idee acum. Cauta un psiholog bun repede ... te pierzi de tot.
  2. Sunt nou, nu vreau sa va stresez, dar parerea mea e ca aceasta fata nu este de gasit. Am incercat cam tot ce era posibil si nici un raspuns. Mai presteaza sau sunt doar zvonuri? Daca are doar 30 clienti "fideli" ... nu inteleg cu ce ma mai ajuta pe mine pozitionarea ei in top. Practic trebuie facut un top 10 escorte - clienti fideli. O zi buna!
  3. Este la Piata Romana foarte aproape de ASE. Locatia este intr-o vila foarte curata cu loc de parcare in fata, liber mereu. La intrare te primeste o fata foarte draguta dar care nu face masaj fiind doar hostess (pacat).Din hol intri in receptie unde este un bar si canapele de piele, ca la cafenea. Fetele vin in 2-3 minute timp in care fata de la receptie intretine conversatia. Despre fete.....eu o prefer pe Alexandra, sunt TOATE manechine. Camerele sunt ok. Atmosfera cu lumanari si ierburi parfumate este de 5 stele. In baie gasesti tot ce vrei iar prosoapele nu sunt doar curate ci si apretate. Fata miroase frumos pe langa ca este foarte frumoasa. Atitudine de GFE foarte mare. Masajul dureaza intre 40 - 70 de minut, dar oricum nu te grabeste deloc. Pretul este intre 150-250 ron / sedinta. depinde de tipul de masaj. Cine vrea cu adevarat masaj erotic de calitate, recomand.
  4. Felicitari pt. modul tau de a pune problema in legatura cu acest forum.

×
×
  • Creează nouă...