Sari la conținut

miclitza

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    125
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre miclitza

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucharest

Vizitatori Recenți Profil

2.168 citiri profil

miclitza's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

40

Reputație

  1. Protector sau discount auzi... Adica, tu cand mergi la o fata care are cont sau topic pe aici, o atentionezi dinaninte ca esti X de pe forum sau cum sta treaba ? Ca nu pot pricepe asa ceva.. In alta ordine de idei, la pagina 32 se vede dinante de a merge atitudinea si modul tendentioa de a scrie. Si oricum daca mergi chitit cu o preconceptie, normal ca si atitudinea sa fie rece si distanta. Daca nu iti placea si ca arata de 48 de ani, te puteai retrage mai ales ca te dusesei cu premisa ca e nebuna si naspa. Dar, din poze si cat spune ca are 42 43 de ani, mi se pare ca arata foarte bine. Oricum, se observa atacurile asupra ei, fara un motiv anume, doar asa ca sa raspunda si ea cu aceeasi moneda si de aici concluziile nasoale si ca e nebuna, etc.
  2. Da ce aveti cu ea ? Femeia sta in banca ei si mai vine unu cateodata sa rascoleasca kktul, jignind-o, iar ea ii raspunde pe aceeasi masura, mai mult mai sau mai putin. Vrei respect, dar iti bati joc de ea si ii vorbesti urat, fara un argument. Duoa care tot la ea este problema.. O sa ma duc si eu la ea, dupa ce trece perioada asta, daca mai lucreaza si e singura.
  3. A reușit cineva sa o prindă recent ? Sunt curios rău de doamna, imi plac mult pozele ei. Am sunat mai demult, parea amabilă si drăguță la voce, dar când am intrebat pana la cat are program, nu mi-a spus un interval de timp, ci doar in funcție de programări, eu voiam sa știu in mare si pana la urmă mi-a inchis telefonul. Săptămâna trecută am sunat și era beată tută la ora 15, nu te înțelegeai la telefon cu ea, de locație mai exactă in afară de metrou Titan, mi-a zis ca sunteți prea proști si nu vedeți in anunț ca scrie si dați-vă drq de proști și a inchis telefonul.
  4. Am fost eu săptămâna trecută. Doamna 44 de ani, foarte amabilă, vorbește frumos, deschisă, într-adevăr dacă sună telefonul în timp ce stai de vorbă ( te îmbraci, etc., se scuză si te întreabă dacă te deranjează dacă răspunde la telefon ). Însă la capitolul aspect, pozele sunt cam neconcludente. Dupa frizura, ea este, însă par cam de la distanță și nu prea reflectă atât de bine realitatea. La față se vede ca este de pe la țară, însă are burta mare, picioare mari, celulita, sânii sunt mici, mai albicioasa asa la ten. Garsoniera curată, normală nu lux, strict pentru ceea ce practică, tv dat pe kiss tv pe muzică. Pe mine m-au păcălit pozele, nu înțeleg cum zice colegul de mai sus o nota de 7.5 - 8 la aspect, dar gusturile nu se discută. O dată dezbrăcată parerea mea este de 5, nu a fost pe gustul meu, mie imi plac femeile mai slim fit cum sunt si eu, iar despre dânsa nu pot spune lucruri urâte pt ca s-a purtat f frumos cu mine, a vb frumos, chiar daca sunt mult mai tânăr decât ea. Acceptă și se oferă la diverse poziții, însă eu am vrut sa termin cât mai repede daca tot am intrat si am rămas. In concluzie pt 60 de lei finalizarea, cine nu pune preț pe aspect si dorește o doamna amabila de 44 de ani cu care sa se simtă bine și nu luat la mișto sau izgonit, o gaseste la nr de telefon de mai sus, iar ca locație de la baba novac spre parc ior.
  5. Bună. O curiozitate am, pe langa topic. Te-am luat aseara cu yango ? Nu dau mai multe detalii.. Mersi si scuze daca te confund.
  6. Multumim. Este cat de cat draguta la fata doamna ?
  7. Cate sunt in cuib ? Toate mature si care-s alea ?
  8. Mihai Bravu lângă Mega Image, adică la intersecția cu Calea Vitan ? La fata cum e, sta singura ?
  9. Un pic de detalii Laury se poate ? La fata / corp cum este.. un update 2018 daca tot ai fost :)) Mersi.
  10. Buna. Singura in locație ? Zona dristor kaufland ?
  11. E singura in locație ? La fața cum e ? Merge ?
  12. Uite-o aici : https://nimfomane.com/forum/topic/73012-0727166464/page-13
  13. Păi fa-l si tu cunoscut in aceeasi masura in care te face si el. Pune poze aici sa vedem si noi terminatul care face asa ceva. Deasemenea apelează fără rușine și cu incredere la poliție. Inițial poate nu ai incredere ca se rezolva ceva, însă macar il pui pe oligofren pe drumuri sa dea cu subsemnatul si sa se faca de ras prin secție. Totodată nu inteleg cum ai putut sta cu un asemenea retardat caci cel puțin din poze nu pari a fi chiar asa o nasoală sau una care s-ar combina cu oricine...cel puțin eu nici nu m-as fi dat la tine ca pari ă fi prea bine si as zice ca nu as fi avut sanse , dar cand vad si ma gandesc cu cine ai putut sta, imi cam schimb parerea.
×
×
  • Creează nouă...