Sari la conținut

dany__07

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dany__07

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

dany__07's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputație

  1. Mary, sunt Dan cu 488 in coada la tel. Cum dau de tine? )
  2. Buna seara confrati de forum si de dameze de pe forum. Am vizitat-o pe Alexa de 2 ori pana acuma, o data in decembrie si o data acum 1 saptamana, dar fiind cu timpul praf, n-am apucat sa intru sa fac si eu o recenzie. Totusi vreau sa i-o fac, pentru ca Alexa chiar merita. Locatie este stradala, usor de ajuns, Alexa este comunicativa la telefon si iti da indrumari exacte. Apartamentul este ok, curat, simplu, dar cu gust, ea foloseste lumanari, pe care le aprinde intotdeauna inainte de "ostilitati". Baia e ok, dusul ok, prosop mare, curat si uscat de fiecare data. La dus e prezent gelul de dus, chiar 2 sortimente erau prima data cand am fost in decembrie. Sa trecem la treaba ) cum e vorba. Deci fratilor, oralul este My Goooooooood! sublim, metaforic, adanc e putin zis, deepthroath ca in filmele porno, perfect executat, cu toate ca (nu ma laud, nici nu ma consider vreun "dotat") eu dispun de o lungime ceva mai mare a instrumentului. In orice caz, o baga fratilor pana in esofag cred. Atentie deosebita si la partile adiacente in timpul oralului, lins cu multa saliva, practic se muleaza pe gesturile care subtil i le faceam eu. ce-i ofeream sa linga sau sa suga, aia facea La normal e activa, se implica, ii place pe la spate, da contre, si la normal si la anal, iar la anal chiar nu ma asteptam sa poata sa ma "duca" sa zic asa, dar cred ca e destul de elastica si "rodata" si la anal. am terminat de fiecare data la oral, adanc, si de fiecare data a inghitit, fara nici un fel de indemnare pt aceasta din partea mea. Cred ca-i place, de aceea inghite. Oricum, overall este impresionant oralul. Fata chiar stie ce face si ii place ce face. Nu e vreo frumusete, e plinuta si scunda, dar hai sa fim realisti, eu unul apreciez calitatea serviciilor mai mult decat frumusetea fizica, si cred ca pana la urma toti vrem calitate in primul rand Plata se face la inceput, 100 ron o finalizare, 150 ron ora, sex total in ambele cazuri. E comunicativa, ai ce discuta cu ea, GFE destul de ridicat. Oral - 10 Normal - 9 ( 1 punct minus pentru silueta) Anal - 10 pentru faptul ca duuuuce frate mult GFE - 9 nu te face sa te simti ca ai venit la amanta, dar intretine conversatia si e draguta, amabila, pozele sunt reale. Eu unul sigur ma mai duc Bafta si ciocane tari!
  3. Salutare! Haideti sa va spun si eu cum sta treaba cu domnisoara din poze. O sun pe 20.04, pe la 12.00 noaptea, ii zic ca ajung in 20 de minute, ajung la locatie, o sun nu raspunde la primele 2 telefoane, dupa care la al 3-lea raspunde si ma intreaba daca pot sa astept 10 minute ca ma suna ea. Deja suna prost treaba. Astept cele 10 minute, si o sun iar, pt ca ea nu sunase. Si sun fratilor, si sun, si sun si nimic...si o sun si pe colega ei, pe celalalt numar din anunt, si o sun si de pe alt numar si nu mai raspunde nimeni. Asta cu sunatu s-a intamplat pana pe la 3 dimineata, ca intre timp m-am dus acasa, dar eram curios daca raspunde si ce explicatie da. In fine, trecem peste. A doua zi, sambata pe la 17.00 o sun, zice ca n-a mai avut credit nici ea nici colega sa ma sune. Explicatie penibila. In fine, am trecut si peste asta, nici n-am mai zis ca eu am sunat pana la 3. Programez o intalnire tot asa in 20 de minute, ma duc, de data asta ma primeste. Fac dus, prosop pe calorifer, cred ca este acelasi pt toti clientii. Sper sa ma insel. Trecem la actiune. Oral....sincer...unu dintre cele mai proaste oraluri care le-am experimentat, ajutat de mana tot timpul, la deep nu rezista, si nu prea are initiativa sa faca deep. Trebuia sa o mai imping eu, dupa care cica sa n-o mai tin cu mana de cap. Deja mi se luase cand am auzit si fraza asta. Am terminat primul numar in sila, la oral, mai mult eu decat ea, dupa care nici gand sa ma intrebe daca mai vreau si al doilea numar, fata s-a imbracat singurica... Confirm problema cu dintii, care se simte si la oral, la oo nu da atentie decat cu varfulimbii, zici ca vrea sa te gadile nu sa te linga....ce sa zic...praf... Deci, in concluzie: oral: 4, normal anal, n-am incercat. GFE: 0, corp: 5, fatza: 3. Am vazut-o si pe grasa care mai e cu ea. E tare in gura si sictirita rau, in timp ce eram eu acolo s-a certat cu un client care venise la ea si a plecat ala. La final, cand am mers in bucatarie sa fumam o tigare pusese ochii pe bricheta mea, ca daca i-o fac ei cadou. Sa fim seriosi. Cam asta e cu fata. Avand in vedere ca eu unul daca fata nu e buna la oral, imi piere cheful de normal, s-ar putea sa fie totusi o parere subiectiva. Eu unul nu ma mai intorc acolo, pentru ca ar insemna sa sar peste oral. Nu suport sa fie facut cu ajutorul mainii. Bafta si sange in instalatie!
  4. Salutare! Mai stie cineva ceva de blonda din poze, pentru ca primul numar de telefon din post probabil este dezactivat, ca zice call rejected iar la cel de-al doilea raspunde unu, nu una
  5. Salutare fratilor confutaciosi! E primul meu post pe acest site, pana acuma m-am rezumat doar in a citi posturile voastre, eu am "abonament" ca sa zic asa (respectiva nu exista pe site-ul acesta fiindca nu are anunt in biblia AT )si nu prea ma tenteaza alte fete despre care se scrie pe-aici, dar am zis sa mai schimb si eu "gaurica" si m-am orientat spre o prospaciune....cred sau credeam cel putin. Asa ca ....vineri noaptea am vizitat-o pe don'soara...dar...n-am aplicat zicala "la pomul laudat sa nu te duci cu sacu"....asa ca in urma experientei am zis sa-i avertizez si pe ceilalti useri ca sa nu se mai friga careva ca mine. Nimic de zis, fata e draguta, dar e gipsy pe fata, se vede din prima, la telefon textul cu 2 finalizari si posibil anal la 100 de regi ai animalelor. Ajung la locatie....fata avea treaba cu filmu de groaza de pe antena 1 . Si-a cerut scuze nimic de zis... dar oralul a fost facut cu ochii la film deci conform grilei mele de notare, de la 1 la 10 are un 5 pentru banalitatea prestatiei (fara caciulita) si nota 1 pentru textul cu "sa-ti dai drumu pe sani daca iti vine"... deci o medie de 3 pentru oral. Trecem la normal...parca e ceva mai bine, am simtit ca-i placea si ei si am avut parte si de ceva gemete din partea ei, dar oricum..tot cu ochii la film era Am zis sa nu mai prelungesc penibilul situatiei si am terminat repede, dupa care tot cu ochii la film, am fost invitat amabil sa ma imbrac Nici gand de "posibil anal" sau "doua finalizari" Asa ca, mi-am tras frumos nadragii pe mine si am sunat la "abonament" dupa ce am plecat si am avut parte peste alte 20 de minute de la prestatia jalnica a don'soarei "posibil anal" de o partida nebuna de sex, asa cum ma speram sa am si cu don'soara....Concluzii: oral: nota 3 normal: nota 5 gfe:........ori 0 ori nici o nota alegeti voi....eu unul zic ca e teapa pe fatza....m-am linistit cu alte "gaurici" nu-mi mai trebuie =))Va urez binecunoscutul: "ciocane tari"
×
×
  • Creează nouă...