Sari la conținut

201

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre 201

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

201's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

19

Reputație

  1. Fugiti cat puteti de tare. Am facut recenzie pe alt topic. Nu se merita absolut deloc efortul de a ajunge la ea.
  2. Buna Mary. Imi poti spune intre ce ore te gasim la birou?? Ms.
  3. Multumim pt recenzie. Daca se poate sau daca stii ce orar are domnisoara unde mai exact in militari si cat este o ora. Eu am incercat de 2 zile sa sun si are tel inchis. Este singura in locatie? Multumesc.
  4. Foarte interesanta pt sect 6.
  5. Cred ca este o gluma proasta. Dupa ce a scris ca este de actualitate am sunat si mi-a zis ca este greseala. Cred ca ar trebui sa faca lumina aici, asta daca nu este o gluma. Pacat ca mie imi placeau pozele, iar locatia ma avantaja maxim.
  6. Buna Bella. Te rog daca poti sa imi spui mai multe despre masajul la cuplu. Mai ales cum interactionezi cu doamna. Multumesc frumos.
  7. Este o penala. Locatia drumul taberei 42, langa moghioros. La tel zice 60 ron,la fata locului este 80 ca sa o atingi pe sani si fund. Am cerut la baie,a zis ca nu se poate ca e cainele acolo. Face oral si normal protejat, A facut un oral de 1 min dupa care cica bago inauntru ca se scoala acolo. Cand i-am pus mana la pizda era toata numai ulei. Cred ca secda cu ulei de dimineata si se mai spala seara. Patul scartie grav de tot. Nu recomand nici dusmanilor. Notele sunt 2 pe linie. Sper sa nu mai cada nimeni in plasa acestei "escorte". Cea mai proasta experienta. Salutari.
  8. Ceva informatii recente?? Breaza, campina?? Multumesc.
  9. Mai stie cineva daca mai activeaza ??? Un nr de tel ??? Cel din titlu nu cred ca mai este valabil pt ca intra mesageria mereu. Multumesc anticipat.
  10. Mai stie cineva daca mai activeaza?? Si daca da unde?? Un nr fe tel?? Multumesc anticipat.
  11. Mie mi-a spus la tel ca momentan nu face anal. Asta mi-a spus acum 3 saptamani.
×
×
  • Creează nouă...