Sari la conținut

gadzu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    107
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gadzu

  • Dată Naștere 17.12.1971

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    calator prin Europa
  • Interese
    placere reciproca impreuna cu persoane placute, OPEN-MINDED, educate, curate si cu bun simt

Informatii de Contact

gadzu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

40

Reputație

  1. Buna vremea, confrați iubitori de plăceri interzise (?!), Pentru cei aflați la a doua tinerețe, o precizare: adresa e “fosta Opereta”, asta așa, ca sa scutiți din căutări! Spor!
  2. Buna ziua la dumneavoastră, Prin nu-știu-ce comanda am dezactivat vizualizarea semnăturilor celor care postează. Nu de putine ori, acolo se pot citi detalii utile. Ma puteti ajuta sa refac vizualizarea semnăturilor, va rog? Mulțumesc!
  3. Recenzii sper ca vor urma. Dar mai mult sper sa fiu "promovat" de pe lista de așteptare, ca nu am prins loc in față la sesiunea asta...
  4. Cum sa nu sărim pe tine?! Ai schimbat meniul?! Ești TOP ONLY?! 😜
  5. Incredibil! Și eu care nu mai speram sa revii atât de curând! Aștept un update și sper sa am loc pe agenda ta! Te sărut!
  6. Buna vremea, cuplu ardelean! Nefiind prea stăruitor pe acest sait, acum v-am descoperit. Și ghici ce? V-ați anunțat sosirea in urbea mea natală! Așadar m-as înscrie cu multă dorința la o sesiune de examene cu voi: când sa fie? Va mulțumesc!
  7. Buna, Clujenilor! Ce pacat ca nu mai lucraz in Cluj si nici drum ep acolo nu mai am, altfel ma repezeam la un dus auriu cu voi, strengarilor!!!
  8. Offff, bine ca ai scris recenzia asta, ca imi luase fatza si mie domnisoara ...
  9. @midas Multumesc, poate fi o esplicație Voi încerca sa ma adap de la izvor-asa bei apa cea mai curată!
  10. Salutare! Ce tip de sex se oferă? Pentru el? Pentru ea? Hetero? Bi! Multumesc!
  11. Salutare tuturor! Am vorbit cu @bazdkiii, pe 15-16 Iulie sunt in trecere prin Cluj si eu si el, mai facem o ieseala? Va aștept cu respins pozitiv!
  12. Sal'tare tuturor @bazdkiii si @baszokbele2, va pup, am plecat acasă, multumesc pentru întâlnirea trecută @Afriq dacă se face ceva la București ma înscriu @ TOȚI CEI INTERESATI acest gen de întâlniri faciliteze mult comunicarea, nu trebuie ratate Spor tuturor
  13. Va salut, frati confutadori olteni, si bineinteles pe toti ceilalti interesati de postul meu. In trecere prin Craiova, miercuri 8 mai, de ZIUA PARTIDULUI, dupa o zi incarcata de condus, discutii, intalniri si ceva beri, am zis sa consult si ramura olteana a acestui forum pe care il gasesc din ce in ce mai util, de aceea incerc sa il ajut si eu, macar partial, prin recenziile sau comentariile mele. Sa incepem! Locatia Fiind obosit si timid din fire – in ordinea pe care o doriti – am insistat ca sus-citatul cuplu sa vina la un hotel de 3 stele (stelute) situat central, discret, cu camere miiiiici – mici! Au ezitat putin, au insistat sa merg la ei, in apropierea hotelului, dar se pare ca am fost convingator, si m-au vizitat, de retinut – apelat la 22.15, raspuns prompt si ne-am vazut la 22.45 Modalitatea de contact Contact telefonic pe telefonul de cosmote, ca sa reduc (cu cat? Cu f’un cent?) cheltuielile, eu fiind tot Cosmote. Aspectul fizic al escortei – doamna isi arata varsta (la 39 ani declarati), sani lasati, fund okish, imbracata cu o bluzita alba si blugi – decent, de strada Detalii despre servicii: Accepta FK, ON, NP. Nu accepta Anal, CIF,CIM. Dupa prima vizualizare, in fata hotelului, unde parca nu voiau sa intre, incercand sa ma convinga sa merg la ei, in apropiere, ca erau si cu masina, au acceptat sa intre, am mers in restaurant unde am stat la un pahar rapid apoi am urcat in camera. Dusulet eu cu ea, mangaieri, ea un oral de incalzire, apoi in pat a continuat, agata putin cu dintii, la cat de obosit eram am zis hai la normal protejat, sa nu termin imediat cu oralul neprotejat. Pus caciulita si a inceput cu lady on top, bine inceput, cu ceva gemete – cam false, cred si BANG!, a inceput sa mi se lase – deh, nu imi place cauciucul... ne-am mai lins reciproc putzulicile, am remarcat rozul si deschiderea si profunzimea putzei ei, care m-a lasat doar cu dorinta, ca oboseala si-a spus cuvantul, asa ca m-a terminat oral in 69, cu finalizare pe burta mea. Asta a fost! Note: Locatie – nu e cazul,GFE 8, vorbareti, deschisi, poate si eu am prezentat incredere, mi-au spus la barul hotelului clar ce vor si ce nu vor sa faca, aspect 6-7, ON 8, normalul protejat – abia inceput, fara nota, anal nu face Programul de lucru Eu am sunat pe la 22, si cat am mai vorbit, cat au venit, s-a facut ora 22.45, a durat cca 45 minute Tarifare - la vizita, 200 lei Locatie – nu se pune (hotel, nu e vina lor ca e de 6-7), desi la curatenie e de 8-9 Aspect – 6-7 ea, el fara relevanta - sani lasati, aspect de fatuca normala la 40 ani, cu 2 copii la activ (fara resentimente, Alina, sa traiti si sa va traiasca copiii, dar e normal sa fim corecti!), fund ok. A! Are parca si un premolar, ceva lipsa Concluzia finala respectiv nota per ansamblu ar fi 7 cu ceva plusuri pentru disponibilitatea de a se deplasa, deschidere spre dialog, eu nu revin in Craiova special pentru ea (ei) Spor la futut!
  14. Seara buna! Daca veti repune in functiune masina de vot, eu voi vota pentru miercuri ora 19 dar sa nu votati la 2-3-4 maini ca mai-stim-noi-cine! Va doresc ratiune si simtire!
×
×
  • Creează nouă...