Sari la conținut

cristi88

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    88
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cristi88

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

2.063 citiri profil

cristi88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

163

Reputație

  1. salut futacii de pe forum, Nu stiu ce cacat mananca unii , dar eu sincer cred ca Bianca este cea mai top de la top. Am fost aseara sa o revad si a fost de vis. Nu cred ca are rost comentariul asupra aspectul ei care este deja evident din poze. Are o piele alba si fina, carnea ferma , ochii patrunzatori. Simti ca te trimite direct pe bancile liceului cand visai cu gura deschisa la o tipa ca ea si profesoru te chema la tabla. Poate Bianca nu poate sa faca click cu orice arogant care are impresia ca daca da 150lei isi permite sa pretinda pasiune sau ca pentru o jumatate de ora Bianca o sa-l si iubeasca si o sa faca dragoste cu el ca si cum ar fi ultima zi pe pamant. Dar sunt 100% sigur ca este foarte corecta si prietenoasa chiar si atunci cand nu-l are pe Fat Frumos in fata ei. Acestea fiind zise , voi continua cu actiunea. Ajuns la fata locului , m-a intampinat cu zambetul pe buze si ochii ei hipnotizanti, ba chiar eu fiind usor debusolat de emotie nu prea mai intelegeam care era usa si am si ras amandoi pe seama asta. Deci atmosfera foarte misto si degajata , presarata cu rasete, replici interesante si inteligente prevestind futaiul ce urma sa se intample. M-am dus apoi la baie pentru unscurt refresh, inapoindu-ma in scurt timp cu devotiune catre patul ei cel fierbinte. Ma astepta goala cu sanii ei perfecti si pielea ei alba si parfumata ne-am luat usor in brate , a inceput sa ma sarute pe corp si sa ma masturbeze. Dupa ce s-a trezit asta micu , i-am pus si caciula ca nu cumva sa raceasca si a inceput sa -l suga cu pofta cum numai ea stie. In scurt timp i-am sugerat sa incepem ca vreau sa o fut grav. A venit peste mine ca stiu ca ii place cel mai mult asa, ne-am luat in brate si a inceput sa dea din funduletul ei ferm si carnos in timp ce ii framantam fesele in palme. Off ce frumos gemea si cum ma strangea in brate . A fost divin. Am continuat si cu un doggy incendiar in care am si finalizat. Bianca avea pasarica extrem de suculenta si mi-a spus ca a avut chiar orgasm. Deci seara mea a fost un bliss. In concluzie nu-i pot da decat 10 pe linie.
  2. Salut confrati futadores, Am vizitat-o si eu aseara pe subsemnata si este ce trebuie. Am optat pentru o ora care m-a costat 400ron. Tipa este super de gasca, amabila si chiar glumeata as putea zice. Mi-a oferit niste apa inainte pentru refresh si dupa un pic de smalltalk am cam trecut la treaba.Am inceput cu oral , dupa normal si in final mult asteptatul anal pentru ca eram tare curios ce parametri are gaura cea veche. Dupa minute bune de pompare in aceasta ultima gaura , am decis si emiterea concluziei finale care din fericire este: SE FUTE BINE IN CUR. Curul ei nici foarte larg dupa ce se relaxeaza , dar nici foarte stramt incat sa te doara. Deci merita pula si merita banii. Note: GFE:10 Oral:9 Normal:9.5 Anal: 10 Locatia e si ea destul de ok , dar nu o sa notez ca nu ma prea pricep asa bine la imobiliare.
  3. Esti o opera de arta ce vrea fututa, frumoasa zilei. Am vizitat-o si eu pe domnisoara de cateva ori deja si pot confirma ca are 10 pe linie din partea mea.
  4. curul asta a trecut prin multe, dar daca mi-ai acorda si mie sansa sa-l trec .. ce bine ar fi
  5. Am vizitat-o aproximativ o saptamana si mi se pare extrem de buna de pula tipa asta. E deschisa , comunicativa incearca sa fie sociabila si chiar ii iese. La capitolul futai este jos palaria. Daca o pui capra te bucuri de curul ala de zeita , daca vine peste tine sau tu peste ea te saruta si te bucuri de chipul ala de inger porno. Ce sa mai zic. Blowjob-ul a fost bunutz si el , doar ca fiind un pic mai gros mai baga o maselutza, dar as zice ca este per total o experienta memorabila pentru mine. Note: Aspect : 10 (e fix ce imi doresc de la o femeie dpdv al fizicului si al chipului) Normal: 10 Oral: 9 GFE: 10 Locatie: primitoare locuinta, loc de parcare gasesti usor O recomand cu caldura.
  6. Bună Andreea, m-ai blocat cumva? Am un număr cu 257 la sfârșit. Țin să menționez că am mai fost la tine și ne-am înțeles foarte bine. Dacă în schimb ai ales să mă blochezi, îți respect decizia, dar voiam sa știu. Mersi
  7. Am fost și eu la domnișoara azi și mi-a plăcut mult de ea. Știe să susțină o conversație, ai ce vorbi cu ea și am simțit chiar ca am făcut un pic click cu ea. Cum a debutat actiunea: A început cu un oral incitant cu gemete plăcute și tendințe de deep. Mie personal mi-a plăcut, dar poate m-a fermecat prea mult tipa și există riscul să fiu subiectiv. Am trecut la normal din Lot și as putea zice că felul delicat și elegant cum dansează fata asta pe penis combinat cu gemetele ei de poveste și cu parfumul ales cu gust te pot face sa te îndrăgostești de ea. Am continuat cu doggy și cu misionar. Deși mi-am dat seama ca sunt un pic prea gros pentru ea, pe mine nu m-a deranjat asta și m-am delectat cu nesaț cu păsărica ei strâmtă. Deși îmi displace sa dau note, mă voi conforma: Oral: 9 Normal : 9 Gfe: 9 Aspect general : 9, dar sânii sunt 10 cu felicitări
  8. Nu boss, dar sa știu ca să nu mă duc fără rost
  9. Pot sa te întreb ce te supără mai mult? Lungimea sau grosimea?
  10. Prietene, degeaba te stresezi. Majoritatea oamenilor ajung în contact cu o forma de hpv de-a lungul vietii. Și ca să te duci la curve și sa te aștepți sa nu iei hpv tre sa fii un pic lobotomizat. E un compromis pe care îl faci. Vrei pizdă, mai ia și un neg din când în când. Te duci, îl arzi, îți vezi de viață. Cât despre celelalte pizde pe care le iubești și cărora le transmiți nu pot sa zic ce zicea și Iohannis:"ghinion"
  11. La anal accepți doar pula subțire sau merge și un pic mai groasă?
  12. Greu să o găsești liberă pe fata asta
  13. Bă sincer și eu încerc să mă abțin, dar dacă o văd acolo cum călărește îmi face poftă și mai mare de pizda ei și o vizitez urgent. Am și vizitat-o și din punctul meu de vedere, deși poate sunt subiectiv, are 10 pe linie cu coroniță.
  14. Deasemenea poti da niste detalii in legatura cu dimensiunile acceptate la d..k? grosime , lungime?
  15. de ce i-ai dat mane 9+ la igiena? poti sa detaliezi? cred ca realizezi ca in momentul in care depunctezi igiena i-ai cam redus 30% din potentialii vizitatori. Asa ca nu inteleg cum naiba ti-a multumit si te-a si pupat :))))
×
×
  • Creează nouă...