Sari la conținut

euflo961

Serious Contributor
  • Număr conținut

    342
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

euflo961 a câștigat ziua ultima dată pe Septembrie 17 2012

euflo961 a avut cel mai apreciat conținut!

Despre euflo961

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    V. B. L.

Vizitatori Recenți Profil

4.254 citiri profil

euflo961's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

60

Reputație

  1. Eu am votat Da.Sunt de acord cu tot ce ati scris pana acum.Pt cel care a votat NU: frumos si inteligent din partea lui ar fi fost sa ne si argumenteze votul... ;)
  2. Uneori stau si ma intreb : Sunt prost? Uneori par prost,uneori ma fac ca sunt prost si de cele mai multe ori sunt PROST! Momentele mele de glorie cand am fost inteligent? Odata, am "batut" toata clasa (si aveam numai inteligenti pe acolo) si am facut cea mai tare chestie (aplaudat in picioare si chestia inramata in tablou pe holul scolii). Altadata ,intr-un grup de oameni am zis ceva inteligent ,am fost singur impotriva tututor si am avut dreptate. O data,si doar o data,am fost destept pret de 2 minute.Si mi-a fost de ajuns. Daca NOI am invatat lucruri banale ca scrisul,cititul,folosirea unui calculator,cautarea unei informatii pe google...,asta inseamna ca suntem inteligenti?! Daca sunteti sinceri ,cu simtul umorului si (inca)destul de inteligenti,VA ROG SA RASPUNDETI ,CU ARGUMENTE,LA INTREBAREA : Are you stupid ? (Esti prost,mah? ) Daca nu raspundeti,macar ma bucur ca v-am dat o tema pentru acasa/birou. :D Astia sunt si complicii : http://debarbati.ro/...rost-video.html
  3. @Rafi,cand am zis "cate ceva",nu ma refeream la faptul ca imi 'confisca' lenjeria intima...As vrea eu
  4. Dupa mai multe mii de ani de incrucisari, in China a fost obtinut un pestisor rosu care are pe spate caractere din scrierea chineza! Ar fi interesant sa avem cate un pestisor care sa poarte pe spate numele stapanului, nu? Las Vegasul este considerat paradisul jocurilor de noroc. Pentru ca jucatorii sa nu observe insa trecerea timpului, in cazinourile orasului nu exista nici un ceas. Iar proprietarii anumitor hoteluri au instalat mese de joc chiar si in piscine!
  5. euflo961

    Challenge!

    Intr-o mica asezare se stinge din viata prostituata locului si lasa mostenire toti banii ei repararii bisericii. Enoriasii in majoritate nu vor sa primeasca mostenirea. Ei sunt convinsi ca nu-i cuvios sa primesti banii unei femei usoare. Discutii si discutii, pana ce hotaresc sa se duca la cel mai intelept om,Raffaelo. Acesta hotareste ca e voie de primit banii. - Dar bine, Rafi, de ce, ca doar femeia stii bine cu ce se ocupa?!? - Pai, spune Rafaello, banii aceia in fond sunt banii nostri, nu?
  6. @unoarecare,ce tie nu-ti place,altuia nu-i face! Ma ghidez dupa zicala de mai sus.Nu sunt pervers.Revin.Am promis
  7. Ba da frate,Cautatorul.Sophia Arrakis e bruneta,are un par superb chiar,mie imi place,dar e greu de prins,de aia nu i-am recomandat-o,mai ales ca omul nu cred ca sta un an la hotel...
  8. @Raffaelo,s-au schimbat rolurile...Acum ,ele confisca de la mine cate ceva sa mai existe o data viitoare :)
  9. SexyRoxy! cea mai buna bruneta ...,sper ca mai face outcall si sa poti da de ea https://nimfomane.com...alea-victoriei/ bafta si recenzie!
  10. In gurita,pe fatza,peste tot...Numai sa nu dau pe jos,sa nu se murdareasca ceva....si samanta-i scumpa,nu-i loc de risipa!
  11. @Danelo,cat si cum le platesti pt bikini?cash sau natura? Cred ca si eu aveam ori un fetish sau pur si simplu era o tactica,nu imi dau seama acum...Acum cativa ani le confiscam bikinii fetelor cu promisiunea ca ii inapoiez data viitoare.A mers de fiecare data,veneau sa o mai comitem.
  12. Se pune si daca-i divortata de asa zisul 'prieten'?Poate imi zice cineva sa nu o comit ,sa nu devin si eu 'prieten'. Tipa-i mult prea hot si m-a umplut de like-uri pe Facebook,semn ca vrea atentie.In plus m-a atentionat cand ii aterizeaza avionul...si vrea sa ne vedem.Mai e putin... Sa o comit?Revin.Promit.
  13. Anual, numarul de bancnote tiparite pentru jocul de societate Monopoly depaseste numarul de bancnote autentice tiparite in intreaga lume! Cu ajutorul razelor X, sub pictura vizibila a tabloului "Mona Lisa" au fost descoperite alte 3 versiuni anterioare. Leonardo da Vinci nu a fost doar un pictor talentat, ci si un savant de geniu. El a realizat studii de anatomie a omului si si-a consemnat observatiile stiintifice in asa fel incat ele sa poata fi citite doar in oglinda. El voia ca, in acest fel, biserica catolica sa nu-i afle teoriile, diferite de conceptiile religiei.
  14. Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa-i ierte toate pacatele! @Casnica,indiferent ca suntem frumosi,urati,buni sau rai in ceea ce facem...,nimeni nu merita un astfel de sfarsit,soarta sau pedeapsa.
  15. @Copilulnebun,daca o vizitezi sa ne spui cum sta treaba : e VIP sau Diva?
×
×
  • Creează nouă...