Sari la conținut

ravenxrazvan

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    172
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

2.410 citiri profil

ravenxrazvan's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done

Recent Badges

361

Reputație

  1. Vizitat Alexa. O blondina frumușică foc,o prezenta foarte placuta,sociabila,calda,zâmbitoare, sexy. Locație 9 garsoniera mall vitan totul ok. Aspect alexa 9. Oral 8 ,se simte bine,chiar dacă e un pic deficitara e ok,își da silința,are presiune ceea ce e ok. Normal 9 schimbat câteva poziții,e implicata, eye contact,geme plăcut chiar dacă e fals. Gfe 8 ,lipsa fk își spune cuvântul, altfel ar fi fost de 10 poate. Fata e clar de recomandat ,arata foarte bine și are servicii bune,își da interesul sa pleci mulțumit și satisfăcut de la ea,se vede experienta ei din afara. Tarif 200 Lei o fin. Dacă ar introduce fk ar fi perfecta dar nu dorește acest lucru ,e alegerea ei și trebuie respectata.
  2. Am trecut și eu pe la Dia/Katy.Fata e top pe GFE pt cine cauta asa ceva plus ca arata și bine la fața,la corp mai e puțin de lucrat dar e ok . LOCATIE 10 ap cu 2 camere ,modern ,curat,baie totul ok cu de toate,Campineanu ca reper. ORAL 9 , np , un oral foarte bun cu deep ,cu atenție la oute ,foarte umed . NORMAL 9 , se mișcă bine în LOT,accepta poziții, propune poziții,geme discret ,plăcut,după ce finalizezi nu sare din pula ,sta lângă tine în pat la o vorba etc, e placuta compania ei. GFE 10 ,chiar nu ai ce sa ii reproșezi, de când intri pe ușa pana ieși e numai un zâmbet,nu te grăbește,te servește cu suc,apa ce dorește fiecare ,oral np, FK foarte plăcut și întreținut, finalizare orala pt doritori,un comportament ireproșabil. ASPECT ESCORTA 9 la fața și 7 la corp. Cu o medie per total de 9 diasweetkaty e clar de recomandat. Tarif 200 o fin.
  3. Vizitat Lara. Mie mi-a plăcut de ea . E o bruneta de vreo 170 cm , e draguta la fața,sânii puțin lăsați și mici ,are o naștere și cezariana ,nederanjant. E genul slim fata. Comunicativa ,sociabila se face placuta ,te pierzi în zâmbetul ei și în ochii ei ,dacă știi cum sa te porți cu ea ,sa o deschizi ,e o companie placuta. Acum și note conform regulamentului : LOCATIE 8 ,central ,destul de curat ,ap cu 2 camere ,are colega. ORAL 8 ,neprotejat ,puțin deficitara,se ajuta de mână, fără atenție la oute,fără deep. NORMAL 8 accepta poziții, geme discret ,se uda natural,strâmtă,schimbat câteva poziții finalizat în balonas. GFE. 9 eu am făcut click cu ea,câteva săruturi pe buze, oral np,zâmbete, relaxanta compania ei. Aceeași impresie ca e la început, are anumite stângăcii, dar e naturala și placuta. Acum depinde fiecare ce cauta și dacă aveți răbdare cu ea sau discutați înainte cum ați vrea să se desfășoare întâlnirea. Din partea mea fata e de recomandat.Mie mi-au placut fața ei, zâmbetul, râsul,ochii,naturalețea ei.La capitolul servicii e loc de mai bine ,pana la urma experienta vine odată cu practica,nimeni nu e perfect. Cadou 150 de lei o fin.
  4. Deci calitatea serviciilor e la pământ și ea mărește preturile . Ciudata decizie dar viata ei ,corpul ei .A avut servicii bune la început dar acum lasă mult de dorit.
  5. A scăzut calitatea serviciilor și a mărit prețul, ciudata rețetă a succesului. Confirm și eu,am minim 6-7 vizite la ea ,una din excortele mele preferate,și eu am constatat la ultima vizita ca a scăzut calitatea serviciilor.Fata arata bine ,e pe gustul meu,slim ,blonda,înalta oarecum,aspect de civila ,axata pe un gfe ridicat și preludiu bun dar în ultimul timp nu știu ce e cu ea.As vrea sa o revizitez,îmi e dor de ea ca sa zic asa ,dar parca am o retinere.
  6. Am revenit și eu la cristina. Vizitele anterioare au fost ok dar de data asta nu a mai fost deloc ok. Locație 7 titan,piața minis. ORAL 6 foarte slab ,foarte soft ,fără presiune ,fără nimic,ea la cât de slab face oralul și acolo obosește. NORMAL 6 ,vai mama lui de normal,de abia am finalizat, cum a zis si colegul mai sus prea multe pretenții,cereri ,mofturi. GFE 7 amabila ,placuta dar cam atât. Nu înțeleg de ce a scăzut atât de mult calitatea serviciilor la ea deoarece arata foarte foarte bine plus ca în vizitele anterioare am fost foarte mulțumit de ea. Poate își revine.Mie îmi place de ea dar ..........momentan nu mai e ce trebuie.
  7. Vizitat Anisia. O companie placuta domnișoara dar o dezavantajează mult locația.pozele sunt reale ,ce se vede în poze e și dincolo de ușa.ea e o blondina skinny cu ochelari de vreo 165 de cm,vreo 20 si ceva de ani,tatuaje destul de multe,amabila ,comunicativa,se face placuta.Interactiunea cu ea e naturala ,are un gfe destul de ridicat,e pe stilul soft din ce am observat. LOCATIE 6 , RIN și cu asta am spus tot. ASPECTUL domnișoarei îl notez cu 8. ,pentru amatorii genului skinny ,sânii mici,tatuaje.Eu sunt mai mult spre slim dar mi-a plăcut de ea ,accentul ei moldovenesc,conversația cu ea . ORAL 9 ,un oral foarte bun ,are o tehnica bună,atenție la oute,se uita în ochii tai,aici chiar știe meserie Anisia. NORMAL 9 ,accepta poziții, geme ușor plăcut,strâmtă,are ochișorii aia frumoși care te pierzi în ei,te strânge în brate ,participa activ ,e acolo cu tine prezenta. GFE 8 destul de lipicioasa ,nu are cum sa nu îți placa de ea ,dar lipsa FK o depunctează, ceea ce oferă ea nu e Fk ci un fel de pupici pe buze,în anunț scrie ca e în funcție de compatibilitate,în fine treaba asta e cu dus și întors iar in semnătura ei scrie clar FK inclus. Clar fata e de recomandat arata bine ,are servicii bune,se comporta frumos,important e sa schimbe locația. Cadou 300 de lei o ora
  8. Pe numărul postat nu îți funcționează what up
  9. Vizitat Lidia.Are numai recenzii pozitive fata asta deci nu prea mai ai ce sa zici în plus sau in minus. LOCATIE 10. ASPECT 8 ,are niște probleme hormonale,urme de acnee pe spate ,sânii micii,pana la urma trebuie sa fim obiectivi iar fata nu e de nota maxima. ORAL 10. E talentata ,o ia pe toată fără probleme ,are o tehnica aparte face ceva cumva cu mușchii gâtului care o face unica pana în prezent ,atenție la oute,unul dintre cele mai bune oraluri primite. NORMAL 8 , e ok,schimbat mai multe poziții,dar nu e nimic wow,își face treaba bine și se simte bine. GFE. 8. amabila,draguta,toată numai un zâmbet pe parcursul întâlnirii,e pro client ,știe se se facă placuta,lipsa fk,ceea ce face ea nu e fk, dar în fine,scrie în anunț în funcție de compatibilitate. IGIENA. 10 duș în prezenta mea, mirosea frumos fata,totul foarte bine la acest capitol. PSE. 8. Cadou 300 de lei o ora. Clar fata e de recomandat ,are și calități și defecte ,dar nimeni nu e perfect.Arata bine ,are servicii foarte bune ,tarife ok deci e coada de programări la ea și o prinzi foarte greu.
  10. Aproape de intersecția cu Mihai bravu,Obor.
  11. Ajuns și eu la Alexa. Totul de 10 la calitatea serviciilor din partea mea. Nu ai ce sa ii reproșezi.Arata bine,se fute bine,este top fata. LOCATIE. 9 calea mosilor,ap cu 2 camere ,la noroc cu locurile de parcare în fata sau în spatele blocului. ORAL. 10 se pricepe bine fata, schimbat câteva poziții la oral,deep, preludiu frumos făcut, fk la greu ,întreținut bine,are un stil aparte cu limba ,finalizat cim în 69,după finalizare a mai supt,nu s_a dus direct la baie,o placere fata. NORMAL. 10. ,misionar ,lateral, LOT, suficient 3 poziții, sex întreținut cu Fk, e prezenta fata și da impresia ca ii și place ceea ce faci și cum faci. ASPECT Alexa 9 ,fata arata bine,înaltă, slim,draguta și la fața,are un gfe foarte ridicat pentru cine cauta asa ceva, igiena ei este de 10 iar gfe-ul tot de 10. Chiar dacă încerci sa ii găsești minusuri nu prea ai ce. Fata e de neratat cât timp mai rămâne prin București. Programare fără probleme ,respectata,contact whatup ,a răspuns imediat,cred ca am avut eu noroc ca avea tel în mână când i_am scris. Cadou 200 de lei o fin,foarte bine investiți.
  12. Vizitat domnișoară.E o blonda înaltă, slim,ai ce vorbi cu ea,chiar draguta fata și la corp și la fața,e începătoare și se vede în calitatea serviciilor dar își da silința sa pleci satisfăcut de la ea,câteodată e mai tăcută, mai reținută,dar dacă găsiți subiecte întreține o conversație.Ea e pe stilul mai soft ,nu e pe sex sportiv.Estimez un 25 de ani ca varsta. LOCATIE. 9 central balcescu, intercontinental,ap cu 2 camere,o locație f bună cu de toate,locația lui Nicolle pt cunoscători. Se cunosc fetele poate chiar prietene. ORAL 7 mai are de învățat,fără atenție la zonele adiacente,e plăcut dar nu e nimic wow,se mai folosește ocazional de mana,oral de începătoare. NORMAL. 9. aici mie mi_a plăcut de ea ,se mișcă bine,schimbat câteva poziții,strâmtă în păsa,te trage în ea ,te tine în brate,se uita în ochii tai , e acolo cu tine,săruturi pe buze chiar foarte ok,finalizat în balonas cu ea deasupra. GFE 8 ,lipsesc câteva chestii ca să fie de zece,dar per ansamblu fata e ok,se face placuta ,arata bine ,are servicii bune care cred ca se vor mai îmbunătăți pe parcurs ce capătă experienta,e stilul total opus a lui Nicolle,nu are nebunia aia specifica ca să zic asa,ea e mai cuminte ,mai liniștită, mai soft. Cadou 150 lei o finalizare bine investiți.Cred ca exista șansa ca în viitorul apropiat sa le vedem pe cele doua fete împreună,cine știe e doar o părere personala a mea.Ar fi interesant sa intri cu amândouă odată.Seamana destul de mult la corp ,la înălțime,diferite doar la fața și la felul lor de a fi ,la comportament ceea ce e logic. ELLA e de recomandat .
  13. Dacă ar avea whatsupp ar fi și mai bine. Cum poate fi contactata pe whatsupp dacă ea nu are.
  14. Hai sa ii lăsăm o recenzie Alinei. Fata e slim,sâni mari,mica de înălțime,blonda,arata bine ,e frumușică,dacă era o idee mai înaltă era și mai bine.GFE e punctul ei forte pe lângă sânii mari, e vorbăreața,joviala,râde mai mereu din orice,ce mai face o atmosfera placuta. Locația e și ea ok,la bulevard ,pe Oct Goga ,casa de pensii,Mall vitan puncte de reper,o garsoniera spațioasă, curata ,baia cu multiple geluri de dus,prosoape curate,camera de acțiune ok,o masa plina cu tot felul de dulciuri ,sucuri,apa etc. Folosește prez Durex. Acum ca acțiune e activa propune poziții, sex între sâni,oral cu pula între sâni,la oral face deep ,cu saliva ,face și cim, normal schimbat câteva poziții,folosește lubrifiant,se mișcă bine deasupra,te strânge în brate ,e acolo cu tine . Notele ar fi cam asa LOCATIE 9 semicentral ,totul ok. ORAL 8 ,atenție la sateliți,știe meserie,însă nu e nimic wow, cim e greșit,de fapt e o finalizare în buze mai mult. NORMAL. 8 sex normal fără prea mari artificii,schimbat câteva poziții și finalizat cim. GFE 10 ,nu ai ce sa ii reproșezi,e o placere compania ei,îți creaza o buna dispozitie și îți transmite un vibe bun ,e o gazda foarte bună,ai cim ,ai fk totul în 150 de Lei fin ceea ce e o oferta extraordinar de buna având în vedere cum arata și ce servicii oferă. Fata e de recomandat are servicii bune și arata bine,se comporta exemplar de plăcut.
  15. Revenit la Nicole. locație lângă intercontinental ,central nota 8. Oral 7 nu prea le are cu oralul,slabut. Normal 9 ,schimbat câteva poziții,se mișcă bine, te strânge în brate, fk. GFE 10, e o adevărată plăcere să o revezi pe Nicole,gfe e punctul ei forte ,pe lângă faptul ca arata incredibil de bine,felul ei de a fi îți transmite un vibe foarte bun,pleci total relaxat și binedispus de la ea. Cadou 200 de Lei o fin, foarte bine investiți la o fata care chiar merita.
×
×
  • Creează nouă...