Sari la conținut

bronski

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bronski

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj-Napoca

bronski's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

30

Reputație

  1. Prietene Titus, fara suparare, dar ce open minded esti Te pup din lumea celalalta.
  2. Hello! De acum cateva zile am facut o vizita la doamna matura cu anuntul respectiv: http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/80-ron-fin-matura/7b0e6d73716c6a56.html Am sunat dupa ce am iesit de la munca, dus direct la locatia (inceput de calea Floresti). Am fost primit de Doamna (imi scapa total prenumele ei) intr-o lenjerie de noapte. 40 spre 45 ani, foarte BBW, dar fata placuta. Amatorilor le va place, ceilalti nu vor sta. Mie imi place Apartamentul este foarte OK. Am facut dus dupa ce am primit un prosop curat si niste papuci de casa. Mi-a cerut banii inainte de actiune (80 lei), cea ce nu prea imi place. Urcat pe pat, ma joc cu sanii sai uriasi, nu-i rau Schimbam pozitia si ma apuc de un cunilingus cu putin fisting, se pare ca a avut orgasm dupa miscarile sale. Dupa, am trecut la oral si am terminat in gura ei. Imbracat, plecat, la revedere. Cam 45 min in total. Locatia: 8. Nimic deosebit, nimic rau. Curat. Aspect: 8-9 pentru amatori de mature BBW, -10 pentru cei care vor tinere subtire. GFE: 7. Doamna e simpatica, dar as aprecia o ambienta si o atitudine mai intimista. ON: 7. Lipseste deep throat si inghitire. De recomandat, as lice da ventru pretul destul de mic pe piata si genul ei particular... pentru amatori.
  3. Tot 300 a fost halatul, ca si colegul mai sus?
  4. Am fost si eu azi la doamna Miki, are un nou numar de tel (0748 910 413) si o noua locatie in Zorilor, strada Padurii, care nu-i usoara de gasit... dar se poate. Miki a deschis usa intr-o lenjerie transparenta si efectiv are niste sani uriasi. Este foarte prietenoasa si te face sa te relaxezi. Dar clar are 40+, cea ce mie imi place. Locatia este foarte curata iar baia intr-o mansarda nu-i facuta pentru un adult. Sunt saponi de marca si un prosop curat, deci in afara lipsa de loc mai ales la nivelul cadei e ok. Am inceput primul round cu multe mangaieri urmarit de un OP si de un NP. Nici unul nu a fost nu stiu ce wow, am fost oricum focusat pe sanii sai Este foarte stramta, cea ce mie imi place. Round-ul 2 a fost mai plăcut, si pentru mine si pentru ea, mai putin mecanic, pe același pattern ca si primul round. Intre timp am fost poftit de un pahar de apa sau un suc, de niste fructe, de o tigara (dar nu fumez...). A fost placut, am stat de vorba, chiar ai cu cine sa povestesti. Ca note: - Aspect: 8/10. Pentru amatori de femei mature tip BBW. In cazul respectiv, bingo. Cu niste sani de nebun. Si piele placuta de atins. - Locatie: 7/10. Nici un copil nu poate sa sta in cada aia. - Oral: 6/10. Am avut muuuult mai bine. - Normal: 7/10. Stramta, dar nu se misca. Destul de automat. - GFE: 8/10. Prietenoasa, vorbareata, nu prea curioasa. Mi-a placut. Ora a fost 200 lei, se poate cam tot fara anal si finalizare in gura. La raport calitate/pret nu-i neaparat grozav, dar pentru amatorii Miki este chiar interesanta.
  5. Din pacate nu stiu dar sunt interesat si eu
  6. Sau aici : http://nimfomane.com/forum/topic/7399-matura-0734393183/
  7. La iesire spre Campia Turzii, după girator si centrul comercial, sunt catedrala fete acolo, măcar una a părut draguta, o sătena inalta. Dar nu m-am oprit.
  8. Oh, nu am intrat in "Cluj", Rog frumos un moderator sa muta subiectul in secțiune Cluj
  9. Hello guys, Ieri seara coborand Calea Turzii vad o bruneta care pare draguta, la nivel hotelului Akantus la coborire pasajului sub Calea Turzii. Fac turnul pieței Cipariu sa vad despre ce e vorba... Este vorba de Cristina, 1,60-1,65 cm, bruneta cu parul cret pana la umeri, 50-53 kg, sâni maricei pentru dimensiunile sale si cu sfarcuri mari si sensibile (adică ii place la atingere), fund mic dar relativ rotund. Fata e draguta, cea ce e un plus. Începe cu 100 lei oral, 150 normal, si 250 pentru o ora într-o pensiune. După negociere am ajuns a 70 lei pentru un oral protejat in mașina. Cam piperat, dar chiar mi-a placut tipa. Ne ducem într-o strada perpendiculara si începe treaba, destul de buna. Nu-i oral de vis dar se apuca bine, fără mâini, încercări de DT dar a fost greu cu poziția ei in mașina. Te ancurajeaza sa o pipai sâni i fundul, mi s-a părut ca ii place. Este atenta ca clientul sa se simtă bine. In final pentru o muie rapida este foarte ok, tipa fiind draguta simpatica. De văzut pentru mai mult, mi-e mereu teama de igiena fetelor de pe strada. Insista foarte mult pentru prestatia la pensiune, poate prea mult. Nu face programare deci n-am număr de tel, dar zice ca este mereu la același loc. A ost prima recenzie, sper ca a fost ok. Scuzati si pentru greselile, limba româna nu-i limba mea maternă
×
×
  • Creează nouă...