Sari la conținut

ciupanezu84

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ciupanezu84

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

ciupanezu84's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Cu plăcere Kitty. Am avut o perioadă din viață ceva mai agitată însă în curând voi reveni. La Artemis, pentru tine =) (da, țin minte că mi-ai spus chestia cu frișca).
  2. @tzaranu: O mică observație la comentariul dumneavostră. Antibioticele sunt utile împotriva bacteriilor, nu a virusurilor și nici a ciupercilor. Ar fi bine totuși să mergeți la un doctor și să faceți un set de analize, asta deoarece auto-medicația transformă niște bacterii relativ benigne în unele mult mai greu de controlat. Better safe than sorry.
  3. Salut, Artemis este un salon de masaj erotic și atât. Oricât am încercat să le schimb părerea maseuzelor, nu am reușit. Bine, corect este maseuzei, pentru că am fost la una singură care a fost atât de bună încât m-a făcut să revin de câteva ori. Telefon: 0727861111 Locație: Str. Costache Negri, Nr. 18 (o găsiți ca stradă cu sens unic, atunci când veniți pe lângă intrarea Facultății de Medicină Veterinară, dinspre Casa Poporului către piața Operei; în sens invers va trebui să intrați pe Dr. Staicovici, iar la prima intersecție să faceți dreapta pe prima stradă care iese înapoi în rond) Servicii: Masaj Erotic (și-atât; include și masaj pentru cupluri - destul de interesant, i-am recomandat unei prietene pentru a merge împreună cu iubitul iar feedback-ul a fost ok) Program: 19:00 - 05:00 AM (pentru 19 nu sunt așa de sigur) Tarife: 250 de lei (masaj erotic cu maseuza dezbrăcată), 300 de lei (dacă o chemați acasă), mai e și ceva cu frișcă pe site însă nu vă sfătuiesc pentru că frișca e din aia la tub și deși am luat o dată m-am lăsat păgubaș (Ah! Ceva interesant, că deși am plătit mai mult, pentru că nu au folosit frișca au alergat după mine să-mi dea banii înapoi! Am rămas surprins!) Locația nu este chiar atât de discretă: e fix vila paralelipipedică, cu gard acoperit cu policarbonat, aproape de rondul de la Operă. Au trei camere (din păcate eu n-am fost decât într-una - camera roșie, care era ok: adică avea pat destul de solid și baie cu duș). N-au open-bar (deși n-am fost foarte interesat de chestia asta). Sunt deschiși pentru petreceri (deși nu recomand - n-am încercat sincer, însă spațiul nu este chiar potrivit). În ceea ce privește fetele, v-o recomand pe Kitty, care este o moldoveancă blondă (de la noi, sper să nu mă înșel eu, dar din Bacău), foarte deschisă și simpatică, și care se pricepe să facă un masaj extraordinar cu corpul: are sânii fermi și știe să-i folosească și pe deasupra se și mișcă într-un anume fel care te face să nu simți lipsa contactului sexual - sincer, prefer așa ceva sexului făcut în silă sau lipsit de imaginație. Cel puțin nu ești amăgit și pleci de-acolo mult mai relaxat decât ai intrat. Kitty arată foarte bine, atât la corp cât și la față. Atenție, că lucrează din două în două zile și din ce știu eu e cea mai cerută fată de acolo. Pe celalte nu le știu așa bine. Pentru cei interesați de masajul de cuplu, prietena pe care am trimis-o acolo a plecat destul de încântată, deși a spus că fata pe care au luat-o (nu și-a adus aminte numele) s-a ocupat mai mult de prietenul ei decât de ea. Recomand Artemis, însă numai pentru Kitty.
  4. Salut, Altezza e un salon de masaj pe care l-am frecventat cu un grup de prieteni mai bine de 2 ani (vorba unuia dintre ei: ”parca am merge la nevasta”). Telefon: 0732021509 / 0731767816 / 0748904835 / 0767607901 Locatie: Dr. Staicovici, Nr. 37, București (pe strada cu sens unic care leagă Opera Center de intrarea în Facultatea de Medicină Veterinară, la intersecția unei alte străzi cu sens unic care duce la salonul de masaj Artemis - despre el intr-o altă postare). Tarife: 200 lei / oră / două finalizări Servicii: masaj erotic (deși n-am făcut asta decât o dată), sex oral (protejat/neprotejat în funcție de fată) și normal, petreceri private (ceea ce recomand, atât eu și grupul cu care mergeam acolo), open bar (deși selecția e foarte limitată, totuși el există) Program: până la 05:00 AM (nu știu la ce oră se deschide, însă după 14:00 găsiți pe cineva acolo sigur) Locația este discretă (va trebui să sunați când ați ajuns prima dată, pentru a fi îndrumați către intrare), curată (deși în timp a variat gradul de curățenie), are 3 camere pentru masaj (una cu baie cu masaj, celelalte două împărțind o a doua toaletă, cu cabină de duș de data asta) și un living pentru petreceri (n-aș sfătui să mergeți mai mult de 5 deodată). Cei care se ocupă de locație sunt înțelegători și puteți face aproape tot ce vă trece prin cap. În ceea ce privește fetele, calitatea lor a variat în timp. Dacă la început erau multe (cel puțin 10, dintre care 8 arătau foarte bine - din echipa veche o recomand pe Larisa, o brunetă devenită ulterior blondă care se pricepea excelent la tot ceea ce o puneai să facă), în ultimul an numărul lor s-a redus considerabil (în prezent cu noroc găsiți 3 fete pe tură, dintre care numai una arată binișor - n-am reținut numele ca să fac recomandări, iar pozele care le găsiți pe net sunt de mult expirate). După cum spuneam mai sus, serviciile includ și sex oral și normal. Partea bună este că nu vă grăbește nimeni și înainte de a alege o maseuză puteți să discutați înainte fără nicio problemă. Deși am prins perioade bune în care erau fete foarte ok (n-am reținut cum o cheamă, însă era o fostă animatoare din Twice pe care o găsiți acum în the Buddhist pe care o recomand cu placere, pe Larisa de care spuneam) în perioada asta vă recomand să ocoliți Altezza, sau pur și simplu, dacă sunteți prin zonă să treceți pentru că privitul este gratuit (și puteți opta foarte simplu, și fără complicații, să nu alegeți nicio fată).
  5. Salut, Am fost la Roxana (desi corect spus este că a venit ea la mine), fiind una dintre puținele escorte din Constanța care se deplasează în Mamaia (cred că am sunat într-o seară la cel puțin 40 de numere de telefon de pe internet). Pozele sunt reale, Roxana este o tipă super ok, jumătate româncă-jumătate rusoiacă (din partea mamei, de la care a luat trăsăturile) pentru cine este interesat de astfel de fetișuri. Am stat două ore cu ea, alegând un ”pachet complet”, însă nu pot să spun că am fost încântat de normal sau anal (ba chiar ultimul a fost destul de aiurea), astfel încât a trebuit să mă mulțumesc cu ceea ce se pricepe cel mai bine să facă, sex oral. Nu consider că am dat banii degeaba. Pentru deplasări la hotel percepe o taxă de 50 de lei în plus față de celelalte servicii. Nu consider că am aruncat banii pe fereastră, însă nici nu pot să spun că voi rămâne client. Ca plus ar fi atitudinea foarte deschisă, răbdarea și sexul oral, cu finalizare unde vrei (cred că depinde totuși de client). Ca minusuri ar fi faptul că e prea slabă (poate am nimerit eu într-o perioadă proastă) și că nu are imaginație pentru normal și anal.
×
×
  • Creează nouă...