Sari la conținut

ggilescu

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ggilescu

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Ceptura

ggilescu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

6

Reputație

  1. acum cat timp ai fost la ea mai exact ?? eu tot incerc nr ei si pare a fi nealocat. am fost o data la ea si uite ca nu mai pot ajunge..
  2. vreau sa trec si eu pe la d-ra. mai stie cineva ceva de ea???
  3. si eu am vazut tot la fostul post d politie de la petron o tipa care arata extrem de bine. nu puteam opri.......... o fi in fiecare seara acolo ?
  4. Am trecut pe la d-ra din poze in urma cu 2 zile si am ramas cu o impresie f buna. E total diferit fata de ce gasesti in alta parte . Primirea ok , camera ostilitatilor la fel |(poate putin prea prafumata camera ) , servetele umede (Pampers baby - ceva de genu , deci nu rahaturi care mai rau iti irita pielea daca le folosesti ) , prez nu din alea ordinare.. Tipa are mare grija de ea dar si pt client. Prezenta 10 frumoasa, glumeata , atenta Aspect 9,5 bruneta ca in poze, inalta , slaba Oral - 10 excelent, nu se grabeste , atenta la detalii Normal - nu am facut! era pe "stop" Anal - am intrebat si a zis ca nu face Platit - 60 ron oral protejat Singurul loc unde am sa revin pana se va strica treaba ) bafta la toti! *mie mi-a zis ca o keama Izabela - acum...kiar nu conteaza asta f tare )
  5. puteti sa i luati nr de tel cel nou , daca treceti pe acolo . a zis ca iese si seara dar trebuie mers dupa ea la boldesti
  6. cred ca e vorba de o tipa roscata la care am fost si eu. veneam de la Bucuresti si am oprit de 2 ori la ea, undeva cum cobori poduri de la Brazi, pe centura Pl Vest. eu stiu ca tipa e din Boldesti, are vreo 19 ani (are si copil acasa) , nu am tel ei si intradevar are niste sani cum rar am vzt in viata mea. deci tipa e roscata, slabuta, vreo 48-50 kg, dantura ok si o alunita maricica pe fata, mai exct pe nas, f vizibila. oral protejat sau neprotejat a zis ca face la 40 ron ; 50 ron normal la mine: normalul protejat -OK, nota 9 sani nota 10 quartz , oare vbm de aceeasi tipa?
  7. ggilescu

    0732512521

    vreuna de 18-19 ani din Ploiesti stii ? m-am saturat de expirate de 28-30ani care zic ca au 21
  8. ti s a rupt prez. la anal si mai poti dormi noaptea? cine stie ce ai luat de la tipa... eu cand merg am la mine durex, nu jeguri d alea de prez. de au ele..de 30 de bani bucata.. insa e adev, in Plo nu gasesti ceva calumea nicaieri ; nu au nici macar o rola de hartie, nu mai zic de servetele umede ceva.. de prosopul de la baie nici nu poate fi vorba sa ma ating.. pe aratura 1 warn. Asteptam recenziile.
×
×
  • Creează nouă...