Sari la conținut

bogdanandrei633

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    87
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bogdanandrei633

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Mures

Vizitatori Recenți Profil

2.505 citiri profil

bogdanandrei633's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

3

Reputație

  1. Nu te inseli deloc..si daca nu te esti atent te goleste si de bani
  2. Mai stiti ceva de tipa blonda mai plinuta si cu ochelari de pe Calarasilor? Am trecut in cateva seri prin zona si era absenta.
  3. Peste drum de noul mall din tudor o gagicuta blonda inaltuta sani maricei fund bombat nu parea de etnie. Din pacate nu am putut opri.
  4. Se pare ca fetele nu au intrat in carantina. Pe la amiaza erau vreo 4 pe centura cum mergi la padure. Seara pe la 10 erau iar vreo 5-6 puicute deasupra la Mol.
  5. Aseara cam pe la 10:30 - 11 in sensul girator de la Mol erau 2 fete. Una blonda nu prea atragatoare si o tipa bruneta cel mai probabil de etnie cu un corp frumos sani maricei si fund frumos. Cerea 70 lei pt un oral sau normal. Nu ma putut negocia deloc pretul asa ca am zis pas. Desi la cum arata poare ca ar fi meritat banii. Poate data viitoare daca o mai prind.
  6. Posibil sa se opresca cum mergi la padure. Acolo am vazut ca se mai aduna 2-3 fete. Sau in sensul girator de la Mol.
  7. Cred ca ma vazut-o si eu ieri pe roscata despre care s-a mai scris. Din pacate nefiind singur in masina nu am putut opri sa obtin detalii. Arata destul de bine tipa e de etnie dar ar merge o tura. Am vazut-o in jur de 18 urca curba cea mare de pe centura dupa care am vazut-o tot in miscare intre lukoil si spalatoria auto.
  8. Dupa 8 jumate 9 le-am vazut de cateva ori dar nu am putut opri. Sunt ambele tigancuse.
  9. Le-a testat cineva pe cele 2 fete care stau la MBO la iesirea spre Cristesti? Ceva detalii?
  10. Nu ar fi mai simplu sa mergi la tipa asta (ca escorta in niciun caz nu e), sa bati la usa, sa ii oferi 100-200 lei sau care o fi tariful si sa pleci in treaba ta? :)))
  11. In seara asta pe la 8 era o tipa buna de tot la Petrom cum iesi sper Cristesti. Blonda, nu foarte inalta, cur bun, frumusica si la fata si nici nu era tiganca. Cerea 70 lei dar cred ca se putea negocia. Face si deplarasi fata dar cere 200. Nu m-am bagat.
  12. Asta ii geamana cu vrajeala cu studentele?
  13. Sincer nu mai stiu. Era intuneric si nici nu m-a interesat atat de mult parul. Dar la corp arata bine.
×
×
  • Creează nouă...