Sari la conținut

indianajones

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    55
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre indianajones

  • Dată Naștere 01.01.1983

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

3.035 citiri profil

indianajones's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

97

Reputație

  1. Întrebarea este foarte bună, nu este deloc fără sens. E ușor să găsești câteva calități pe care cu toții le apreciem: aspect fizic, tehnici de masaj, GFE, atitudine, curățenie, de exemplu. Și pe mine mă interesează răspunsul la întrebarea asta.
  2. Sunt atât de multe reclame aici, de atât de multe ori pe zi, încăt mi-e imposibil să găsesc o recenzie, și nu stau să citesc zeci de pagini de forum pentru asta. Nu e treaba mea să vă fac strategia de promovare, însă recenziile vă aduc clienți, nu spam-urile de reclame. Voiam să vin în seara asta dar mă reorientez, din lipsă de feedback de la colegii de forum. Succes!
  3. Am sunat-o și mi-a spus că a plecat (temporar?!?) din țară
  4. Am fost ieri la domnișoară. În unele poze e ea, altele sunt de pe net, care seamănă cu ea. Minionă, sâni mari, un pic de burtică, foarte drăguță. Locația e pe Antiaeriană, în capăt, lângă OMV. 100 lei/h masaj 150 lei/h masaj cu finalizare Masajul mai mult tehnic, terapeutic, de relaxare. Erotic mai deloc. Fără GFE, FK sau alte erotisme. Ca la cabinetul medical, dar cu finalizare :) E jucăușă, plăcută, vorbește foarte mult. Apartamentul relativ curat, mirosul cam greu, prosoapele nu miros rău dar par refolosite. Probabil o să mai merg la ea cândva.
  5. indianajones

    Monica

    Numărul nu mai e al Monicăi. Mi-a răspuns altcineva care m-a calmat, cu 300lei/h :-)
  6. Am fost la ea si este cine spune, arata exact ca în poze, inclusiv corsetul si ofera ce promite. E departe dar merita un drum, daca esti in zona. 100lei/30 min 200lei/h ON, NP. Fara GFE sau articifii. O sa mai merg cand o sa ajung în zona
  7. Activeaza si e foarte ok. Are acelasi numar de telefon, acelasi serviciu: masaj cu finalizare, 50 lei/30minute Nu face masaj de 1h, nu sex sau alte fantezii.
  8. Fast fuck 80lei 1 finalizare /150lei 2 finalizări 2 fete în apartament Nimic neapărat rău, dar nimic ieșit din comun Drăguță la față, plinuță la corp :-D, cur mișto. De editat nr: 0758668672 De editat locația: Virtuții, după McDonald's
  9. Telefonul e inchis de mai multe luni. Sigur se poate muta la retrase, desi ar fi util daca cineva ar sti ceva de Monica/Cristina/Mimi.
  10. Stii pe cineva care-i face reclama? Recenzia ta mi se pare foarte credibila.
  11. Posteaza macar corpul, fara față sau semnalmente distincte. Suntem multi interesati de femei mature
  12. pretul masajului + finalizare, mentionat de colegul de mai sus, inmultit cu 2 de tine, din nu stim ce motiv ))))))
  13. Iar am ajuns in Arad, iar am vizitat-o pe Violeta. Masajul de relaxare mi-a repus toate oasele la loc, iar cel erotic a fost la acelasi nivel cu care m-a obisnuit deja. Tariful, la fel ca anul trecut: 80 lei/1h V-o recomand, cu caldura
×
×
  • Creează nouă...