Sari la conținut

axelull

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    46
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre axelull

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

2.775 citiri profil

axelull's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

33

Reputație

  1. Vă salut! Ieri seara am fost la stapana Melissa! Vă anunt ca pozele ei de pe fetlife sunt reale, in concluzie stapana arata foarte bine. Eu sunt adeptul dominarii soft.Am discutat la inceput ce fantezii am și a făcut totul foarte bine.Nu imi place să intru in detalii.Mi-a placut atat de mult incat dupa ce s-a terminat ora, am mai platit sa stau inca o ora, deci in total 600 ron. Sărut mâna stăpână!
  2. "Ciocarlanul" de mine inainte sa ajung la Alina, la cerinta ei, am fost domn si i-am cumparat si un pachet de tigari care era in jur de 30lei. Deci cu totul, tot pana in 200lei i-am dat Alinei si tot nu a fost multumita. De cand am intrat pe usa a fost in permanenta o persoana rece cu mine, dupa ce i-am dat tigarile si banii, nici macar multumesc nu a spus. Ea este "stapana" doar acolo in rolul pe care il joaca in acel timp limitat. In restul timpului ea nu este stapana nici a lui nicku39 si a nimanui de pe forum. Nicule ia-o tata de nevasta!
  3. Papagaliceala domne stai ca iarna nu-i ca vara: "stai ca trebuia sa inchizi gura, stai ca trebuia sa platesti cu 50 lei in plus ca am marit tariful ca altfel da te tineam juma de ora. Pe bune? sa fim seriosi. Daca ii dadeam 200 gasea alta scuza. Hai ca s-a scurs timpul si am clienti. Daca ii dadeam 300 doar nu ma tinea 60 de minute ca doar nu era fraiera. Poate maxim 25 minute.Ca ii dai undei scursuri din astea cu 50 in plus sau in minus nu conteaza doar nu te duci la supermarket si iti da bon fiscal. tot acelasi cacat il face! Eu din astea ca tine am fumat multe domnisoara. Toate sunteti din acelasi aluat!
  4. Va salut cu respect! Am fost astazi la ea si vreau sa va spun ca nu merita absolut deloc sa mergeti la ea. Am platit pentru o jumatate de ora adica 150ron si m-a tinut 15 minute cu mare greutate. Foarte greu am finalizat caci dupa 10 minute ea vroia sa finalizez si sa plec. Era foarte suparata ca nu i-am putut satisface aceasta dorinta de a ma vedea plecat fff repede. Mi-a spus ca i-am sctricat ziua si in plus e si foarte foarte a dracu sa iti sara la gat.Daca dadeam 300 ron in loc de 150ron ce rezolvam? stateam cu 5 minute in plus poate. Am aruncat banii la gunoi dar nu injur, nu sudui, ma calmez. Vorba unui prieten: asa sunt zdrentele ce sa le faci!! Stima!
  5. Locația este aproape de rondul Alba Iulia. Este un Raiffeisen lângă scara blocului.
  6. Salutare tuturor! Am fost luni la aceasta domnisoara si mie personal mi-a placut. Mi-a facut o dominare soft destul de excitanta, eu ca inaltime am 1,85, tipa fara tocuri este putin mai scunda decat mine,are sani mici, corp sculptat, fund maricel si bombat, a purtat masca la ochi pe tot parcursul sedintei si cu toate astea se vede ca este o fata frumoasa. Eu am optat pentru varianta 150 ron jumatate de ora. Nu m-a grabit si nu am simtit nici un miros suspect la clitorisul ei. M-a intrebat daca simt vreun miros dubios cum spuneti voi. Poate intre timp a remediat problema nu stiu. Eu va sugerez sa mergeti la ea. Bafta!
  7. S-ar putea sa fie trucate video-urile.Un coleg si-a luat un sut la sala(karate) şi era pe jos in agonie.
  8. Are este suprema dominare feminină? Lovirea testiculelor, tragerea lor, strangerea.Imi faci?
  9. Nu cred.Nu este foarte frumoasa si nu avea nici tatuaj.Tipa arata de minim 30 de ani.
  10. Ramona 28 de ani. reala si cu experienta in bdsm.ofer sedinte soft)hard.uro.scato.umilire verbala.si fizica.penetrare.feminizare.etc.suna-ma pt mai multe detali. Nu include sex. Va salut! Am fost vineri seara la aceasta asa zisa stapana si am fost foarte dezamagit. Fata este de etnie, bruneta cu parul lung, 1,75kg in jur de 60 si de kg la fata este asa si asa, dar cu toate astea pozele sunt false. si sta pe langa cafeneaua Traffic pe bulevardul Burebista. Cand am intrat in apartament, m-a intrebat ce fel de dominare doresc si i-am spus ca vreau o dominare soft. Am platit 250ron chipurile pentru o ora dar actiunea nu a durat mai mult de 10 minute, dupa 10 minute m-a obligat sa finalizez. Am incercat sa schimb doua cuvinte in timp ce ma imbracam asa ca idee, am aflat doar ca mai avea o colega care facea companie intima in rest.. hai imbraca-te ca mai am programari...Sper ca v-am fost de folos cu aceste informatii.
  11. Va salut! Am fost in aceasta noapte la domnisoara care are urmatorul anunt: Dragul meu te astept in compania mea pentru cateva momente de relaxare alaturi de mine.Te voi rasfata cu cele mai dulci si mai pasionale saruturi!rond alba iulia,unirii Tel: 0724672745 Pozele sunt false sau furate. Atasez doar doua; Asadar, in aceasta noapte fiind aprins de pofte carnale, am sunat la domnisoara in cauza, mi-a zis ca ofera sex oral si normal la 100RON finalizarea si 150RON ora. Mi-a spus unde este locatia, pe Decebal vizavi de cafeneaua Gotta. Pe stanga soselei este cafeneaua Gotta iar pe dreapta este blocul unde m-a indrumat in cele din urma sa ajung. In fine, sun la interfon, urc la etajul 2 si imi deschide usa o tipa miniona, cam la 1,60, satena cu parul pe umeri, slim,sani mici, buna pentru un fast fuck, nimic deosebit. Intru, ma asez pe pat in dormitor si nu am apucat sa intreb eu caci m-a intrebat ea daca vreau sa le vad si pe colegele ei. Desigur am zis. cand au venit, una era grasa si urata, cealalta era o iapa inalta si chiar buna cu un par blond facut asa in stil jamaikan si cu un piercing in nas. Am ales sa raman cu aceasta. Individa mi-a spus ca ea ofera doar o finalizare care ma costa 150RON deci nu sta cu ora si in plus imi mai spune ca nu mai poate sa stea nici mult ca trebuie sa plece. Am intrebat-o cum procedeaza colega miniona si satena caci eu vreau sa stau o ora. S-a dus sa o cheme pe colega miniona si satena. Tipa satena imi spune ca stam o ora de 40 de minute pe 150RON ca asa e ora la ele de 40 minute. I-am spus ca nu imi convine si ca nu raman. S-a bosumflat putin, mi-a deschis usile, am plecat si asta a fost. Concluzia este categorica. Bafta si ciocane tari!
  12. Stapana reala, experimentata si fara limite in arta B.D.S.M, domin verbal, mental, fizic si ofer sedinte la mine sau la tine. Detin instrumente foarte diversificate cat si posibilitatea unui asistent(a). Contact direct la telefon 0906 760 888 (1,9eur/min+tva) sau prin SMS la 1533 (1,5 eur/sms+tva) cand trimiti text STAPANA VANDA si numele tau si eu te voi contacta personal. Exclusiv adultilor! (Bucuresti) Va salut! acum cateva zile, am sunat la numarul cu pricina, mi-a raspuns o voce foarte dragutza, i-am spus ce fantezii am si ca imi doresc o intalnire reala. S-a pus de acord, mi-a spus unde sa vin,m-a intrebat cu ce ma imbrac sa ma recunoasca atunci cand coboara in 2 minute sa ma ia sus in apartament. Am intrebat-o si cat ma costa o ora cu ea, mi-a spus ca nu e cu ora ca la inceput tatoneaza sa ma cunoasca si imi ia 50 lei. Mi-a zis cand ajung sa o sun pe acelasi numar. In fine am ajuns in locul stabilit la ora stabilita, am sunat-o, mi-a raspuns, m-a mai intrebat din nou cum sunt imbracat, dupa ce i-am spus a spus ca vine jos cat poate de repede si ca ea este in rochie verde. Asteptam de 15 minute si cand am vazut ca nu vine am sunat-o, nu mi-a raspuns, am incercat sa ii dau mesaj si scria: mesaj esuat- nu a fost trimis.
  13. Pai ieri am futut-o pe ma-ta in gura si a inghitit tot pana la ultima picatura.A invatat-o bine meserie tactu. Stii care e diferenta dintre un tantar si ma-ta? unui tantar daca ii dau o palma nu mai suge da ma-taaaa!
×
×
  • Creează nouă...