Sari la conținut

bachus

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    126
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

bachus a câștigat ziua ultima dată pe Septembrie 29 2012

bachus a avut cel mai apreciat conținut!

Despre bachus

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

2.787 citiri profil

bachus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

90

Reputație

  1. Radem, glumim, dar pe mine nu ma baneaza nimeni? Nu stiu sa fac trolling regulamentar, dar macar il fac cum pot. Chiar trebuie sa imi bag picioarele in administratie, sa fiu banat?
  2. Oare cum sa fac troll, regulamentar, sa fiu si eu banat? Nellule, viu dupa tine!
  3. In lipsa unui regulament clar toti putem fi banati. Daca nu punctam nu e bine. Daca punctam nu e bine ca nu am punctat ce trebuia. De unde pana unde scrie in regulament ca trebuie sa punctam doar recenziile? Ne-ati scos ratingul negativ, sa nu putem sanctiona tampeniile altora, ati lasat liber la off topic pe forum si acum sunt pline topicele de rahaturi. Acum banati membrii care chiar au contribuit cu recenzii adevarate. Pai asta e corect? Am rugamintea sa mi se stearga si mie contul, preventiv, sa nu ma apuc si eu de troll-ing sau ce altceva va inventa administratia. Respect ptr. Nellu, Max si toti restul care au avut ceva de spus pe forum.
  4. Multumesc ptr verificarea pozelor si imi fac mea culpa ca eu nu am facut-o. O fi venit matusica in Timisoara? Asta da turism sexual!
  5. PRIMA OARA IN TIMISOARA,ROSCATA,SANI MARI MARIMEA 5,CU EXPERIENTA SI MULTA RABDARE,OFER SERVICI SEXUALE DOMINLOR DISCRETI SI GENEROSI.VALABIL DOAR PENTRU DOMNI TRECUTI DE 30 ANI.CER SI OFER DISCRETIE SI SERIOZITATE,SUNT O DOAMNA FINUTA,MANIERATA SI FOARTE CREATIVA.SUNAMA PENTRU MAI MULTE DETALI. tel 0734283814 http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/doamna-matura-45-ani-pentru/7b0c63767b6a6255.html Am sunat pentru detalii, locatie pe Circumvalatiunii- Billa. Zice ca pozele sunt reale. Te intreaba la telefon cati ani ai, accepta doar barbati peste 30. Tipa e noua in Timisoara, ca nu stia denumirea locatiei, o avea scrisa pe ceva. La tel a fost comunicativa si deschisa la vorba. Face doar oral protejat, cu finalizare pe corp.- ptr mine un minus, annilingus, accepta cunnilingus. Pret 150lei/ora- dar doar o finalizare.
  6. Ultima poza pare a lui Pamela, dar restul nu seamana cu ea
  7. Nellule , cu fi-tu Jerry ai vorbit? Ne onoreaza cu prezenta?
  8. Cine m-a turnat nu a turnat bine. Am baut barbateste apa curata. Fara lamaie, fara gheata.
  9. Bachus e un nick potrivit pentru mine, fiind pe langa zeul vinului, si al extazului și fertilității. Daca alegeam futbinesiapasatlacioc era mai bine?
  10. Multumesc Cassy pt recomandare, dar eu nu sunt aici pentru culori si puncte. Totusi in ultima perioada nici eu nu am mai adus contributii esentiale la forum(recenzii), am luat o mica pauza, de aici si lipsa punctelor de reputatie. Toate la timpul lor. Rabdare si tutun.
  11. Seceta de recenzii nu este din cauza lipsei punctelor de reputatie. Eu cel putin si stiu si alti colegi "colorati", nu punem pret pe puncte si culori. Cei care au scris recenzii bune au fost felicitati si incurajati sa mai posteze. Unii dintre noi au limita de puncte ce le putem acorda. Lipsa de recenzii este strans legata de politica forumului de a permite off topicul si scoaterea punctelor de reputatie negativa. Eu nu pot fi de acord doar sa punctez pozitiv o recenzie cand avem postari aiurea care nu pot fi sanctionate. Regulamentul e regulament, sunt obligati sa il acceptam si sa respectam, dar tot prin acelasi regulament nu suntem obligati sa acordam puncte de reputatie.
  12. Anuntul nou al lui Deea DEEA...LOCATIE DE LUX CLIMATIZATA... ACUM DOAR PT TINE 0763.725.604 DULCE SI SEXY OFER DISCRETIE MAXIMA SI SATISFACTIE GARANTATA SUNAMA ....IMI REZERV DREPTUL DE A SELECTA CLIENTI!!!!!! 0748.316.942 Ar fi bine ca un moderator sa curete topicul acesta, sa ramana doar informatiile despre Deea.
  13. Pozele au mai fost si in topicul tanara casatorita, http://nimfomane.com/forum/topic/10969-tanara-casatorita-0731915414/ .
  14. Sexul e foarte bun ca si medicament, doar ca trebuie luat de 3 ori pe zi iar tratamentul se ia de doua ori pe an, cate 6 luni.
  15. De baut as bea cu pofta, pe caldurile astea o bere iti unge sufletul. Dar din pacate vehiculul este o necesitate, la fel si carnetul. Data fiind si locatia in partea opusa a orasului, sunt fortat sa consum apa, de la care am auzit ca se si rugineste. Dar compania face mai mult decat o lada de bere.
×
×
  • Creează nouă...