Sari la conținut

ciprian_cpr

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ciprian_cpr

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Braila

Vizitatori Recenți Profil

2.605 citiri profil

ciprian_cpr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

44

Reputație

  1. Anunțul este adresat celor care adora femeile plinuțe. Sunt o tipa cu bun simt, sociabila și pasionala.Alături de mine vei petrece clipe intense și de neuitat. Am 30 de ani, sunt joviala și sociabila. Te aștept în compania mea de unde vei pleca satisfăcut în totalitate. Cer și ofer discreție și seriozitate. Contactează-mă. Cam așa sună anunțul ,nu am mai scris de mult ,sper să nu greșesc. Fiind amator de bbw ,am zis să sun ,chiar daca nu are poze la anunț. Sunat ,a răspuns repede ,o voce surprinzător de caldă și de zâmbitoare că sa zic așa. Mi-a comunicat preturile 100 Nr ,200 oră ,oral n/p și normal protejat. Mi-a dat locația și am plecat într-acolo . Ajuns ,îmi deschide ușa o fată plinuță exact cum scrie , sâni mari ,burta și ea prezentă și fundul destul de bun. A inițiat conversația , și ai ce vorbi cu ea ,după care am primit prosop curat și am fost la duș ,după care a intrat și ea. Am optat ptr o ora , in care am beneficiat și de un masaj bunicel. Am continuat cu un oral ,făcut cu simț de răspundere ,Deep ,umed ,atenție la sateliți , apoi montat guma și căpriță, am finalizat pe sânii ei. Dar am înțeles că face și finalizare orala . Nore: Masaj: 7 , bunicel oral : 9 ,ptr mine ,sunt subiectiv aici ,mi-a plăcut ,are un stil anume. normal: 8 ,se implică,geme ,pare că îi place. De revenit ? Eu da. Ptr cei cărora le plac genul aceste ,este numai bună. Spor.
  2. Probabil ,cine a creat contul cu anunțul !
  3. Mai mult ca sigur,are dreptate Junior ,și ești înscris de o săptămână!?
  4. Frate Maddog, și este ceva de capul ei? Mulțumesc anticipat!
  5. Maddog ,am sunat si cred ca ai dreptate,ori a furat pozele alta fata,sau nu mai lucreaza,deoarece mi -a spus ca nu e valabil anuntul! Dar eu,te intrebam de cea mai plinuta ! ? Ms!
  6. Scuze frate Maddog ,dar m-am mutat pe topicul acesta ,mă refeream la fata cu nr acesta 0756638396! ?
  7. Colegule Maddog, ce mai ştii de fata de pe str.Narciselor!?
  8. Maddog as fi si eu interesat de Mihaela...
  9. Da,dar treci prin Galați! Este cel mai bine așa
  10. Nu nu,nici pomeneală! Este cald,încep să apară țânțarii,nu cred că e bine! Dar un loc la care te gândești tu...,știu în altă parte!
×
×
  • Creează nouă...