Sari la conținut

pandele1989

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre pandele1989

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

pandele1989's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. La cum arati ca un limbric obosit plin de carii cred ca nici un **spam editat** nu s-ar risca sa te viziteze; are si el demnitatea sa..
  2. Sa-i sugi tu ca esti obisnuita deja. La cat i-ai supto ai ramas cu deformatie, ai gura aia in forma de pompa de desfundat veceuri.
  3. Sa mă piş pe el de "baiețel" ştirb cu figuri şi moacă de țărănoaică. Mai cere şi 200. La banii aştia fuți de 3 ori altele care arată de 100 de ori mai bine şi iți mai rămâne şi de o shaorma şi un suc. Aşa că "baiețel" să mă cac în gura ta şi a lu' peştele tău, şti tu mai bine.
  4. Declara ca ar avea un 37, 38. Personal n-am vizitat-o ca nu e genul meu, prefer astea de 18-20 cu capu in nori. :girly
  5. O cauta banii si ea are treaba. Au ajuns curvele sa aiba extra ocupatii pe langa cea de supt si sarit in pula. Atata circ pentru o saracie de curva ca in final sa ne alegem cu 2 gauri, una puturoasa in care ne slobozim cu totii ca intr-o cacastoare publica, si cealalta la buget care e cea mai paguboasa. PS : Pentru toate curvele fomiste : Vedea-v-as la matura pe 6 milioane.
  6. Daca ar fi la 100 finalizarea si 150 ora ar fi cat de cat un pret corect. Pe praful asta sa dai 200 pentru o ora mi se pare exagerat.
  7. Salut sunt Giani si doresc sa ma alatur acestei comunitati.
  8. Am impresia ca toti cei care mancati cacat pe aici ca a revenit ori sunteti pestii ei ori aveti ceva la mansarda.
  9. Ce tot bagati vrajeala ca s-a intors, nu s-a intors nicio Camelia. Pentru cine a avut contact cu ea in trecut stie ca la telefon avea o voce prezentabila de femeie cu studii superioare. Aia de se da drept Camelia e o tuta fomista rupta in gura care mai cere si cat una daia de lux, sictirita la telefon, voce de taranca. Asa ca aviz celor care cred ca o viziteaza pe Camelia sa evite acest numar. PS : Chiar imi e dor de Camelia.
×
×
  • Creează nouă...