Sari la conținut

tenache81

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    114
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre tenache81

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

3.706 citiri profil

tenache81's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

179

Reputație

  1. Vizitat damesa saptamana trecuta. Locatie centrala - str Ploiesti (greu cu parcarea) apartament modern cred ca in regim hotelier. Am ales o finalizare - 30 de min - decartat 200 ron. Prestatie ok, nimic deosebit, dar arata bine fata. Inceput cu OP apoi finalizat doggy style. Nu stiu daca as reveni, ca la multe alte fete "in turneu", nu e nicio implicare, asa e greu de stabilit o conexiune.
  2. Madalina, pune si tu niste poze. Nu de alta, dar nu prea sunt pe forum. Sa stim si noi la cine mergem. Sau nu doresti din diverse motive ce tin de intimitate? Atunci e alta poveste.
  3. tenache81

    0741467285

    Acelasi fish care o lauda. Chiar nu e clar ?!
  4. tenache81

    0741467285

    Hey, fishy, fishy. Postare !a fel ca a kui angelmry similar de mai sus. Laude peste laude.
  5. Stai pana joi sau pleci mai devreme ? Sa stiu daca sa fac o programare pe whatsapp.
  6. Fetelor / pestilor, ati inceput cu stangul la Cluj. Sunteti complicati rau, aveti probleme non-stop cu tot felul de oameni si fete de pe geam, etc. Mai mult va luati in gura cu lumea pe forum si in viata reala decat sa va futeti. Va prevad o cariera scurta si zbuciumata la Cluj.
  7. A auzit asta de prea multe ori in viata lui sa mai reactioneze cumva :))) Omu' asta are grave frustrari dim cauza carora polueaza forumul de ceva timp. Ignora-l
  8. tenache81

    Show lesby

    Salut colegi. Vin maine din Cluj intr-o vizita la Oradea si am doua ore pt o mica escapada. M-ar interesa daca sunt fete care fac show lesby. Am vazut ceva pe forum, tinere si frumusele, dar au postat recent ca se retrag, deci nu cred ca se mai pune. Mersi mult !
  9. Vizitat. Locatie la blocurile noi Intre Lacuri (spate Iulius Mall). Apartament regim hotelier. E ok. Nota 10. Pozele sunt cu 10-15 kg in urma, nu au legatura realitatea, cu exceptia pierce-ului din sfarcuri. E plinuta. Nota 6/10 mai ales pt poze care nu sunt fidele Oral NP placut, stie sa faca. Finalizare doggy style. Nota 8/10, ok in mare. Halat 150 lei/finalizare Eu nu as mai vizita-o, pozele erau promitatoare dar realitatea e alta.
  10. De 4 pagini niciun review. Doar commenturi inutile.
  11. Gherd24, mariandenis669 si soecuakguest69 sunt aceeasi persoana. CV impresionant, de profesie peste. Bai omule, decat sa ataci membri forumului care au o parere pertinenta, mai bine struneste-ti fetele. Domina sictirul la maxim langa ele si te chinui sa o dregi din reclama mascata pe forum. Din pacate, Deva este napadita doar de pesti care plaseaza escorte mediocre pt ca se merge la ele. Daca nu s-ar mai merge, ar disparea.
  12. Am fost azi la Sorina. Este foarte ok, a lucrat in afara tarii si se simte. Halat 150 lei pt ON+sex protejat Locatia - apartamente Viva City - e enervant de aglomerata asa ca desi apartamentul e ok, dau doar 9 Sorina e foarte ok, in jur de 35 de ani, piele foarte fina, tatuaje faine. Foarte placuta si deschisa, ca urmare are GFE 9 (nu accepta saruturi, altfel ar fi 10 :))) Actiunea a debutat cu 69. Are labiile interne foarte mari si sarutabile. Se misca frumos, cu intermtitente, nu se grabeste. Pot sa spun ca datorita pasaricii sarutabile, miscarilor deasupra mea si pielii fine, este cel.mai bun 69 pt mine de mult timp. Per total, actiunea a fost de 10. Clar, de revenit.
  13. Am fost acum o saptamana la Tanya si a fost ok. Programare prin SMS, am comunicat bine. Locatie pe str. Ploiesti, bloc nou. Se gaseste parcare in zona, sau la Leul. Mi-a placut locatia centrala, o schimbare fata de eternele Park Lake sau Viva City :)) Apartament ok, poate doar in baie ar fi fost nevoie mai mult de o mana de femeie, in rest super ok. Nota 9. Tanya este faina, pozele sunt reale, cu niste ochi verzi superbi. Sani frumosi, buni de molfait. Mi-a aratat o poza de cand practica cu regularitate fitness si pot sa zic doar "oau" ! E ok si asa slabuta, dar cu un pic de tonus ar fi fost perecta. Hai sa o incurajam sa intre in sala din nou. Nota 8. Actiunea a fost, cu FK, oral NP soft prima tura si finalizare LOT. A doua tura, un oral mai dur. Am apreciat ca s-a mulat perfect pe ce am cerut. Nota 9, daca ar face oral cu mai mult deep ar fi 10. Halat 300 lei, 2 finalizari. Recomand. Referitor la contrele de mai sus, eu sper ca Tania sa nu intre in acest joc si sa fie inteleapta. Sa te certi cu clientii pe forum, chiar si daca ai dreptate, nu a fost niciodata productiv. Las-o sa treaca.
×
×
  • Creează nouă...