Sari la conținut

warllock

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre warllock

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Suceava

warllock's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. warllock

    0754605589

    Nu e cea din poze. Sani 0, o tona de fond de ten pe fata si fast-fuck.
  2. 0734987554, Obcini, vis-a-vis de Sfanta Treime Am stat exact o ora in fata blocului, regula e primul venit, primul servit. Am discutat initial dimineata, la telefon cu ea si spre surprinderea mea mi-a spus 100 fin. si 200 ora. Ajung undeva la amiaza, sun - suna-ma in 20 de minute, am client (vocea unei babornite gatuita de alcool). Astept, sun dupa 20 de minute, aceiasi baba, am client. Imi sare mustarul si-i zic -uite cum sta treaba, stau in masina, in strada si am sunat acu 20 de minute! N-am ce face, am client. Ok, mai stau 20 de minute. Sun din nou, aceiasi poveste! Ma mai agit nitel cu sugativa si-mi bag picioarele, inchid si dau sa pornesc masina, cand suna telefonul. Vocea de dimineata -unde esti, intrii in scara B, prima pe dreapta, iti deschid eu.Ok. Intru, imi deschide blonda. Intru in hol, ma conduce spre dormitor, din camera cealalta se-auzea sugativa cum discuta cu un potential client, la telefon. In dormitor, un pat, o masa si geamurile acoperite. Ma asez pe pat, blonduta si ea pe pat si-mi turuie ptetul 150 cu 250 - hopa, stai putin ca am discutat ceva ddimineata, si-i arat apelul si ora la care am discutat. Se uita ca blonda la mine si-mi spune sictirita, preturile sunt cele din anunt. Bun, dar stau de ora in strada si am sunat de nu stiu cate ori - nu am ce face, am clienti ( raspuns mecanic, privire tampa, de blonduta).Ok, o finalizare, dar vreau sa dau repede o fuga la baie, ca stau de o ora in masina. Intru in baie, nu sapun, nu gel de dus, nu prosop. Cheala! Dau drumul la apa si astept. aRece! Mut pe partea aialalta, ma gandeam ca e pus ca naiba simbolul de apa rece/calda pe baterie. Tot rece. Fac asa un dus fugitiv si cer un prosop. Imi da unul din camera, folosit (n-am chef sa ma gandesc cum si unde...). Ma sterg asa cu el, mai mult de la buric in jos si ontru in dormitor. Un mecanic intinde-te pe pat. Ma intind, Desface un prezervativ si se chinuie sa-l puna (voinicul era semiud si cazut la datorie din cauza apei reci). Il pune, pune gura si nu trec 15 secunde si nici nu apuc sa spun-stai incet, ca deja eram gata...fara sa ajunga la erectie.Scoate guma, ma sterg se uita la mine si ma intreaba - ce te uiti asa la mine (indignat, stupefiat, nervos...nu stiu, cred ca toate la un loc) Ii raspund ca nimic, ma imbrac si ies...La usa mai aud un pa si asta a fost. Locatie -6, apartament medest, camera simpla, baie cheala Astect fizic - 9 ( arata bine, corp frumos, o mica cicatrice pe abdomen) Oral - 5,5 ( desi tind sa-i dau un 1 pentru ca a vazut ca nu era pregatit, e totusi prima care a reusit sa ma termine in 15 secunde...deci ((1 + 10)/2)) Atitudine -3 Restul, nu prea am ce note sa-i ofer. Parerea mea, de evitat ( incerc sa fiu obiectiv si sa las experienta mea sexuala cu ea deoparte; nu e singura, mai e si sugativa in apartament, atitudinea foarte proasta, grabita, e venita sa faca bani si nimic altceva). E frumusica, dar nu cred ca poate compensa mult asta.
  3. warllock

    O recenzie?

    http://m.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/m-ati-chemat-am-revenit/7b0f62747d6a6157.html O recenzie, o parere, daca merita sau nu incercata.
  4. Cam suspect...nume masculin la adresa (baggerul), poza cu Dinamo la messenger...vezi sa nu fie o glumita. Oricum, multumesc!
  5. Asuletul, da-mi te rog, adresa ei de e-mail, ca nu mai gasesc anuntul ei.Ms.
  6. Nu e vorba de experiente sau de bani, e vorba ca te plangi ca o virgina la ciclu...nu trebuie sa tii lectii de anatomie pe aici, fiecare e constient la ce se expune cand practica sportul asta. Ai ceva de spus, fa o recenzie, nimic mai mult.
  7. Titianus, tipic romanesc...multimea o cere, cand ajunge pe meleaguri, incep mofturile. Poate vrei gratis, poate vrei sa-ti dea si bani. Nu-ti convine ca face oral neprotejat, cere-i, mama draga, sa-ti puna caciulita din prima...sau nu te duce la ea! Ridick, incearca sa suni de doua ori...stiu ca pare grosolan, suni o data, nu raspunde, suna a doua oara si o sa vezi ca merge.
  8. https://nimfomane.com/forum/topic/64502-0799639143/
  9. warllock

    Argel

    m.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/nu-vreau-sa-demonstrez-prea-multe-prin-poze/7b0f64777a6d635f.html Am incercat sa iau legatura cu ea, nu a raspuns, pe whatsapp doua raspunsuri vagi si nu a mai dat nici un semn. A mai incercat cineva sa ia legatura cu ea?
  10. Sterge-l de aici si deachide-l la intrebari si raspunsuri...ca asta o sa-ti spuna primul admin ce-l vede
  11. La un search pe Google dupa numarul de telefon o sa descoperi ca are anunturi in toata tara
  12. Cere cartela de reincarcare
  13. E atat de greu sa citesti pe aici?
×
×
  • Creează nouă...