Sari la conținut

1234567

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    188
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre 1234567

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Iasi
  • Interese
    Sa arunc un ochi pe aici si nu numai

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

1234567's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

42

Reputație

1

Community Answers

  1. Unde naiba au trait oamenii astia pana acum incat pana la 28 de ani nu au auzit de BTS. De acum, dupa ce ai demonstrat cat de inconstienta esti, degeaba te-ai razgandit. Cum o sa iti dai tu seama ca esti bolnava si trebuie sa mergi la medic si nu o sa astepti sa treaca de la sine daca abia ieri ai aflat ce se poate intampla daca nu te protejezi?
  2. 1234567

    Cum te simti azi

    O stare de spirit.. in ton si cu vremea de afara
  3. 1234567

    Cedez contul

    nickname-ul este 1234567 parola contului este sters aceasta poate fii considerata ultima postare,succes noului proprietar. atentie Nu incerca schimbarea adresei de mail de la setari,contul devine cel al unui membru retras si se pierd toate facilitatiile.
  4. 1234567

    Ramas bun

    Nu stiu daca exista un topic al celor care se retrag de pe forum dintr-un motiv sau altul si m-am gandit ca nu strica unul in cazul in care nu exista si daca exista mea culpa.Iar eu m-am decis sa ma retrag cedandu-mi contul. Eu unul ca simplu cititor am activat doar ca sa-mi satisfac simpla curiozitate,nu este o lume in care ma regasesc si nici pe care sa mi-o doresc dar nici o lume pe care s-o blamez ci una pe care cred sau sper ca am inteles-o macar partial.As putea incerca sa emit judecati sa arat cu degetul sau sa dau sfaturi dar nu pentru asta am trecut pe aici.Acestea fiind spune nu mi-a mai ramas decat sa va doresc tuturor in primul rand sanatate si ramas bun. ps: am ales sa ma retrag cedandu-mi contul si nu stiu cine o sa-l preia,de fapt sincer sa fiu nici nu ma intereseaza.Modalitatea este simpla si anume : nickname 1234567 parola sters atentie prin incercarea de a schimba parola de mail devii membru retras,deci pierzi orice beneficiu.Se poate lasa adresa de mail existenta.
  5. Multumesc o sa-l vizionez.
  6. din ce film este secventa ?
  7. Subscriu sa stii si apropo interesant testul raven sau ce test o fi din josul paginii la care am obtinut 103 deci sunt normal ceea ce ma bucura. Pentru cei care vor sa-l faca e pe timp asa ca acordati atentie maxima nu faceti si altceva ca ramaneti fara timp pe final. iata testul RAVEN pentru cine vrea sa-l faca: http://mate.info.ro/Resources/ro-RO/Test_de_inteligenta_nonverbal.aspx).
  8. Daca ai ajuns la 27 de ani si esti virgina ori ai himen elastic ori (dar e spus gresit) ci mai degraba sigur ai o problema psihica.
  9. Eu nu sunt atat de sigur cand vine vorba despre proverbiala inteligenta a noastra si este un nonsens sa spui ca esti destept,inteligent si descurcaret si s-o duci rau iar noi ca tara nu suntem o tara care s-o duca bine (din punct de vedere al civilizatiei cat si al nivelului de trai). "a-ti" am gresit scuze.
  10. "Cum dreacu să dai atâția bani frate??" Asa cum tu iti permiti sa dai 10 bani sau 50 de bani fara sa clipesti pentru ca nu reprezinta nimic pentru tine asa si aceea persoana a dat cat a dat pentru ca suma aceea nu reprezinta mare lucru.Oricum moda aceasta cu scos vorginitatea la vanzare este o idiotenie care observ ca se propaga si capata cat mai multi adepti (a se citi adepte) cu toate ca si asta este o forma de ati face publicitate.Orice banalitate hop gaseste si modul de a iesi in fata si a se promova.
  11. Nu-l primesc.Multumesc pentru sfat si faptul ca nu ai postat o manea sau cine mai stie ce ca altii.
  12. Si tu nici un raspuns,eu m-am prins ca postezi oriunde si orice ca sa-ti devii albastru sau ce culoare o mai fii dar sa stii ca alergi dupa cai verzi pe pereti,atat efort pentru nimic.Din cele 892 de postari 800 sunt manele si restul nu contin mai mult de o fraza adunate toate.Succes!
  13. Am rugamintea daca poate cineva sa-mi spuna de ce devine contul inactiv atunci cand schimb adresa de mail la setari,nu primesc nici un cod de activare pe noua adresa de mail.Este un bug de cand s-a schimbat interfata forumului sau ... ?
  14. In ograda asta sunt mai multi cocosei care cotcodacesc precum gainile.Pentru unii banii nu sunt o problema pentru ca nu-i au,pentru altii de ce sunt cand ei nu sunt decat fum.Sunt convins ca o sa te obisnuiesti cu ei.Welcome!
  15. In ograda asta sunt mai multi cocosei care cotcodacesc precum gainile.Pentru unii banii nu sunt o problema pentru ca nu-i au,pentru altii de ce sunt cand ei nu sunt decat fum.
×
×
  • Creează nouă...