Sari la conținut

alex1987alex

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alex1987alex

  • Dată Naștere 04.10.1987

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Craiova

Vizitatori Recenți Profil

1.662 citiri profil

alex1987alex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

24

Reputație

  1. Nu am spus că ai grăbit-o ci că este posibil să aibă cineva treabă cu ea și să nu mai putut să primească pe nimeni după.
  2. P.S. in timpul masajului a bătut cineva insistent la ușă. Este posibil după ce am plecat eu aproximativ pe la 15:10 (masaj, dus plus stat un pic de vorbă să mă usuc) alexandru126 este posibil să nu mai fi putut primi pe nimeni după mine. Și cu răspunsul mai târziu o fi avut experiențe neplăcute cu soții, iubite.
  3. Da, ma lasat să îi mângâie corpul. Oral nu am făcut.
  4. Salut! Am fost la domnișoara programat sâmbătă la ora 14:00 pentru un masaj. Mi-a plăcut masajul de relaxare deoarece folosește mai multe tehnici in plus a creat și un ambient plăcut lumânări, muzică ambientală. După a trecut la masajul erotic unde își folosește corpul micuț și drăguț să te stârnească. Ședința a constat 130 lei și a durat 45 min
  5. Am avut ocazia azi să trec pe la Daria. Trebuia să trec mai de mult pe la ea dar m-am gândit că oralul protejat nu o să fie la fel de plăcut ca cel neprotejat. M-am înșelat diferența este nesesizabilă, cel neprotejat este mai umed mda... Daria este o femeie foarte drăguță, o fire sociabila de nu îți mai vine să pleci de la ea și așa de dulce și curată de îți vine să o mănânci dar să nu dăm în cabalism. Mai rău rămânem fără ea. Pe Daria ar trebui să o clonăm să se poată bucura mai mulți de ea. Am optat pentru o finalizare (150 RON) foarte bine executată cu mângâieri cu sărutări corporale. Totul protejat. (OP, NP) Locație: In Brazdă pe lângă restaurantul La Rocca. Tel: 0725.128.866 Note: OP: 9, NP: 9 GFE: 9 Pe cea cu 10 o iei de nevastă că au futut-o alții destul :))))
  6. Daria, lucrezi doar cu persoane cunoscute?
  7. Salut. Convins de recenziile colegilor am decis să îi fac o vizită Oanei (0752039245) Am sunat-o și am stabilit să ne întâlnim într-o jumătate de oră în Brazdă in zona Baba Novac (mai precis în stația de taxi de lângă Alpha Bank) Urc și surpriza... sunt întâmpinat de o blonda… glumesc )) Colega ei este plecată. In locație este doar bruneta noastră drăguță și vorbăreață (10 - atitudine) Am decis sa trecem la fapte alegând un combinat (90 lei,oral neprotejat și normal protejat) Surprizele nu se termina aici. Am avut parte de…. Best Blowjob Ever!!! Cred că mi-a crescut 1 cm ))) (10+ - oral) Apoi am trecut la normal întâi ea deasupra apoi eu deasupra (9 - normal) și cam asta a fost tot. Mi-am făcut un dus, am mai stat de vorbă un pic apoi am plecat. IN CONCLUZIE: am sa mai trec pe ea
  8. Salut bossssss, s-ar putea sa ai o iritatie. Simptomele gonoreeiei sunt altele (cum spui mai sus).
  9. Salut. Eu trec pe la Elena o data pe luna cateodata de doua ori si de fiecare data am ales un combinat cu oralul neprotejat (fac asta pe riscul meu) deorece este mai placut fara Pana acum nu am nici un simptom al unei boli cu transmitere sexuale. Cea mai buna protectie impotriva bolilor si a pensiilor alimentare ))) este prezervativul.
  10. Salut. Dupa o zi grea la munca in drum spre casa mi se ridica un gand de a ma relaxa cu o MILF Astfel pun mana pe telefon si o sun pe Alina (0760094457) in compania carea m-am simtit excelent. Stabilim sa ne vedem intr-o ora pe langa Liceul Titulescu in aceiasi garsoniera renovata. Dupa ce ma verifica, deorece nu am mai trecut de mult urc la ea. Ne salutam iar apoi ii spun ca vreau sa iau o ora, dar inainte de a ne "distra" ii zic ca vreau sa fac si eu un dus deorece vin direct de la servici si... put!!! Cu o voce glumeata ii zic sa ma insoteasca. Eee... si milfa noastra "tatoasa" ma urmeaza in baie unde dupa ce ne sapunim cu multa atentie alocata sanilor incepe actiunea cu un oral chiar sub dus Find excitat nu rezist mult si termin pe sanii ei. Dupa ce iesim de la dus mergem la o tigara in bucatarie unde mai stam la taclale pana imi recapat fortele sa trecem iar la "actiune" si... ajunge ca ma lungesc prea mult. Programul de lucru - Luni - Vineri (7:00 - 20:00) iar in weekend depinde nu tot timpul. Note - 9 locatie, 10 atitudine, 10 la oral (pentru "dusul" placut), 8.50 la normal. Tarife - 50 oral neprotejat/protejat, 50 normal protejat, 70 combinat, 150 ora.
  11. Salut confratilor, intradevar Alina si-a schimbat locatia in Brazda pe langa Liceul Titulescu intr-un bloc turn. Garsoniera nu arata rau este renovata, curata si climatizata. Dar cel mai important este patul imens in care poti sa incerci orice pozitie iti trece prin cap. Detalii - De acesta data am luat un combinat. A inceput cu un oral neprotejat bine executat cu lins de oua (ma gadila de fiecare data cand face asta) apoi a folosit sanii aia frumosi si am trecut la normal in pozitia misionar cu ochii la sanii ei care se miscau asa frumos in timp ce o penetram. Tarifele au ramas la fel ( 40 oral, 40 normal, 50 combinat, 150 ora) . Note - 8 normal, 8.50 oral mi-a placut ca a folosit si sanii, 10 atitudine In concluzie DE REVENIT... chiar daca ar mari tarifele datorita locatiei mai bune. Ea zice ca nu o sa faca asta
  12. Salut confratilor dornic de a testa pe roscata cu sani mari o sun azi pe la pranz si stabilesc o intalnire. 1.Locatia - Pe langa restaulantul Prestige te ghideaza ea catre locatie. Actiunea se desfasora intr-o garsoniera clasica nerenovata dar curata. 2.Detalii - Ajung la Alina pe la pranz si primul lucru pe care il observ sunt sanii ei mari cu care cu siguranta ma voi juca. Roscata este o femeie frumusica de 35 de ani la 1.60 m si 62 kg tunsa scurt curata, epilata si fara miros. Hotarasc sa iau o ora cu roscata foarte comunicativa Ea incepe cu un oral neprotejat bine executat. Dornic sa o penetrez o rog sa trecem la normal unde ea se aseaza deasupra pozitie din care pot admira sanii grozavi dupa ce pompez cateva minute schimbam pozitia pe la spate ca nu cumva sa neglijez funduletul ei micut si dupa alte minute bune finalizez in prezervativ. Eu ma intind langa ea in pat in timp ce ea isi aprinde o tigara si ne apucam sa vorbim despre una, alta asta in timp ce o mangaiam normal ca m-am excitat. Ea observa soldatelul si pune mana pe el si imi zice daca vreau sa continuam. Incepem cu un oral ca de obicei imediat trecem in pozitia misionar apoi pe la spate dupa deasupra si tot asa si in final finalizez in pozitia misionar. Dupa mai discutam ceva timp. Acepta CIM 3.Programul de lucru - Luni - Vineri (7:00 - 20:00) iar in weekend depinde nu tot timpul. 4.Note - 6 locatie, 10 atitudine, 8 la oral, 8 la normal. 5.Tarifare - 40 oral neprotejat, 40 normal protejat, 50 combinat, 150 ora. In concluzie DE REVENIT... Alina imi aminteste de vecina matura
  13. Manat de dorinta de a incerca o BBW am vizitat-o pe Cristina (numele de scena) 1.Locatia intre timp escorta si-a schimbat locatia pe langa Frigorifer intr-o garsoniera renovata cu ceva timp in urma si climatizata. 2.Modalitatea de contact (telefon, mess) - 0766.486.151 3.Detalii - Cu adevarat o veritabila BBW in jur de 35 ani la 1.70 cu sani mari si un fund foarte mare cu pasarica epilata si fara mirosuri. Am optat pentru o ora cu ea la 150 doar SEX specificat de ea . Actiunea a inceput cu un oral protejat executat binisor eu in picioare si ea pe marginea patului intradevar putin grabita deorece mai astepta un client apoi am trecut la normal pe la spate unde a trebuit sa il ud pe junor ca sa o penetrez, probabil am fost primul client pe ziua respectiva plus eu mare ea mare si manat de dorinta de a vedea cum sar sanii aia mari in pozitia misionar am schimbat repede pozitia unde dupa ceva pompat am finalizat in prezervativ. Am vorbit putin si apoi am trecut la actiune unde a inceput cu un orar pentru al aduce la viata pe zombalau eu find lungit in pat trecand la normal in misionar si apoi pe la spate pentru a admira fundul ala mare finalizand in prezervativ. GFE nu am incercat. 4.Programul de lucru - am uitat sa intreb 5.Note - 8 locatie, 6 atitudine - putin grabita, 7 la oral si 7 la normal. 6.Tarifare - 50 OP sau NP; 100 Combinatul; 150 Ora doar SEX si 200 Ora cu fantezii, dominare ect. In concluzie poate am sa mai revin.
  14. Salut confratilor . Ma bucur sa fac parte din comunitatea acestui forum si sa ajut cu recizii folositoare
×
×
  • Creează nouă...