Sari la conținut

poolanel

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre poolanel

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

poolanel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

41

Reputație

  1. Buna seara confutaciosilor ! Dupa o lunga perioada de absenta de pe meleagurile miortice m-am reintors cu o pofta nebuna de piele ciocolatie. Locatia este aceasi: Real Vitan, garsoniera curata, usor aglomerata si cu 2 catei (unul alb si unul negru) care nu si-au facut simtita prezenta pe perioada actiunii. Actiunea a durat relativ putin datorita oboselii, dar nu a fost o experienta mai putin placuta. Am fost primit intr-o camasa, ce o suspectez de a fi barbateasca si in ciorapi cu banda. A urmat dusul ei apoi al meu si ne-am indreptat spre pat. Un punct bonus primeste pentru schimbarea saltelei (confirmata si de ea) . La cea veche i se cam simteau "nervurile". Ne-am sarutat putin apoi a inceput un oral np (la cererea mea). Simtind ritmul ametitor impus de nimfomana am cerut trecerea la pozitia mama iedului unde am si finalizat dupa vreo 3 minute de pompare. Am fost curatat si igienizat mai bine ca un costum intr-o curatatorie nemteasca de catre domnisoara pentru ca nu mai aveam timp de inca un dus. Platit 100 lei pentru o finalizare (150 ora) si plecat usor ametit. Pentru mine ramane nimfomana numarul 1 pentru ca simti un GFE nefortat si calduros. Serviciile nu s-au schimbat dar am inteles ca face si outcall pentru cei pe care i-a cunoscut anterior. Sa ne vedem cu bine si sa stiti fratilor ca avem cele mai frumoase femei din Europa.
  2. Scuze...tot din cauza caldurii am uitat halatul : 100 lei/finalizare sau 150 lei /ora. Eu am stat aprox 1,5 ore fara sa ma simt vreo clipa grabit . Inca o data ....multumesc Iulia !
  3. Proaspat intors de la mare (cam transpirat ce e drept) am zis ca am neaparata nevoie de o anume fata "bronzata".Am sunat pe la ora 19:00 si am fost programat la ora 19:15.Cu scuzele de rigoare ca nu am mai ajuns acasa sa imi fac dus Iulia m-a intampinat intr-o pereche de blugi extrem de scurti ce se straduiau sa ii ascunda fundul ei minunat. Am mers la dus...initial eu apoi ea si apoi ne-am delectat cu o cola in atmosfera placuta la care a contribuit si aerul conditionat. Am inceput usor cu sarutari si mangaieri apoi Iulia a coborat spre 'al mic de l-a facut o minunatie de poolan. Am pus caciulita si am inceput un reverse cow-girl pentru a putea admira fesele ei tari in toata splendoarea lor. Dupa o finalizare exploziva in caciulita (determinata de privirea porno care mi-a aruncat-o peste umar) am mers pe rand la dus si apoi impreuna la tigara. Dupa un mic chit chat in care ne-am descoperit pasiuni comune am purces la numarul doi care ne-a transpirat putin mai mult dar a meritat pe deplin.A inceput cu un oral umed cu deep (la care am fost placut surprins sa vad ca a evoluat) si lins pe oua si s-a terminat cu o pompare de 5-7 minute in doggy. LOCATIE: Real Vitan (vad ca iar sunt barierele la liber) CONTACT: numarul din titlu este valabil FATA : acelasi stil jovial si tineresc cu ceva mai multa carnita pe fund si sani (adica exact acolo unde trebuie) dar tare si elastica in continuare ORAL: 10 + (pentru deep-ul ala facut cu staruinta) Normal: 9 :mai mult din cauza ca nu ar trebui sa ii placa asa mult Anal : nu face desi ar fi un meniu pe cinste (asta e ,,,fara desert ) Per total recomand cu "racoare" ca de atata caldura m-am saturat PS:din cate am intele face si outcall ,,,dar cel mai bine sa confirme ea programul , daca citeste postul acesta. Noapte buna si drumuri "racoroase" !!!
  4. Salutare tuturor ! Desi a trecut ceva timp de la ultima intalnire cu Laura (aproximativ 10 zile) m-am gandit sa imi aduc si eu contributia la topicul ei. Am contactat-o intro sambata pe la pranz si am stabilit intalnirea mai pentru seara (ea avand nevoie de ceva timp pentru a pregati terenul). Am ajuns la zona cu pricina (City Mall) si am fost rugat sa mai intarzii 5 minute. Dupa timpul scurs am urcat la dameza care m-a asteptat imbracata in scolarita (optiunea mea): ciorapi verzi plasa, fustita cadrilata cu pliuri si o camasuta ce abia ii tinea sanii sa nu se reverse.Am fost invitat sa ma spal pe maini inainte de actiune iar cand am revenit i-am imprastiat rujul intr-un sarut pe toata fata. Am mai domolit putin lucrurile putin si am lasat cadoul pe masa apoi am purces la actiune. Oral cu incercari de deep foarte profi executat . Dupa ce i-am violat putin gura mi-am dat drumul pe sanii ei albi ca laptele. Dupa dusul de rigoare a inceput al doilea numar ce a debutat cu un masaj foarte bine executat, apoi cu un oral cu margele (cere si ti se va da ). Dupa ce doamna a considerat ca e suficient de tare poolanel am inceput un normal ,intai eu deaspura pentru privelistea sanilor ei, iar apoi pe la spate . Dupa vreo 10 minute de pompare am finalizat in cauciuc. Acum notele: LOCATIE: 9 : apartament de 2 camere ingrijit si curat (cu toate ca dameza nu locuieste acolo) FIZIC: 9 : sanii sunt principalul atuu dar nici restul nu e de neglijat ORAL : 9,5 : are fata multe fantezii ... NORMAL: 9 : putin cam larga dupa ce se umecteaza, dar isi controleaza fosrte bine muschii interiori ANAL : nu face Halatul: 400 lei (o ora 2 finalizari...a fost optiunea mea, Laura informandu-ma ca tariful a scazut la 350 lei) Laura este o adevarata profesionista care parca iti citeste gandurile si stie ce vrei....poate fi pisicoasa, rea, docila...voi hotarati ce vreti . Spor la dat la buci !
  5. Salutare tuturor ! Revin cu a doua recenzie la bruneta noastra preferata. Am vizitat-o azi in cursul diminetii si am avut ocazia sa o vad si pe prietena ei roscata (pe cat e de roscata pe atat e de focoasa). Eram cu treaba prin zona si m-am gandit sa imi rapesc jumatate de ora pentru "una (bruneta) mica". Am contactat-o si mi-a spus ca o pot vizita in jumatate de ora ca era la o sedinta de ingrijire personala. M-a luat de la scara blocului si cand urcam m-a intrebat daca stiu de noua oferta...si pentru ca eu nu aflasem inca de colega ei mi-a aratat niste poze cu ea, dar timpul fiind prea scurt nu am putut beneficia de pachetul extra. I-am spus de la inceput ca nu pot sta decat la o finalizare si i-am inmanat cadoul pentru vizita. Am purces pe rand la dus unde am primit un prosop curat si uscat mirosind a Lenor. Am iesit din dus si am inceput actiunea...un oral furtunos...a carui placere a fost maximizata si de faptul ca era machiata si se uita la tine cu ochii aia mari de caprioara care tocmai a vazut noaptea farurile unui TIR. Am trecut apoi la un normal...ea deasupra ...si vai ce ii mai place sa se infiga. Cand s-a apropiat momentul i-am ceut sa o iau pe la spate sa beneficiez de o vedere de ansamblu a bucilor ei tari si rotunde pe care am si finalizat intr-o explozie de multumire. Am plecat apoi spre dus si ea mi-a ceut voie sa fumeze o tigara pana termin eu cu dusul. Acum notele: LOCATIE: 9,5 : pentru ca era urat afara si astai din REAL Vitan au bagat iar taxa FIZIC: 9,5 : parca a mai pus ceva carnita prin zonele importante (fund si sani), si buzele alea "penisoidale" (cum zicea un confrate) s-au mulat perfect pe poolanel cel mic ORAL 10 : grija mare daca va uitati in ochii ei cand "lucreaza" ; tentative de deep + lins pe oua NORMAL 9 : pasarica rasa si proaspata cu umectare naturala. ANAL : din pacate nu face Halatul 100 lei / 40 minute (o finalizare). Sper ca nu am uitat nimic... Spor la calarie !
  6. Va salut domnilor si nimfomanelor ! Intrucat sunt nou pe acest forum ma rog pentru clementa jurizarii. Asadar sa purcedem la fapte: Dupa o dupa amiaza dementa la munci nu aveam nici un chef sa ma duc acasa si pentru ca optiunile erau limitate (bere cu colegii sau o vizita la o nimfomana) am optat pentru o vizita la Iulia . Nu o sa mint, am cititi de nenumarate ori forumul (ca user neinregistrat), dar acum am zis ca merita sa imi fac cont, in special pentru aceasta recenzie. CONTACT: Sun la 0730319691 in jur de ora 17:30 si imi raspunde o voce cristalina si relaxata. Imi confirma tarifele : 150 lei / ora sau 100 lei / finalizare (OWO in functie de igiena si normal protejat) si ma roaga sa ajung nu mai devreme de ora 18:30 pentru a avea timp sa se aranjeze (un mare plus...nu imi plac nimfomanele care cand ajungi la ele arata de parca atunci s-au trezit). Stabilim ca voi ajunge la ora 18:30 urmand sa raman la o finalizare. Ca locatie mi-a comunicat ca o pot contacta dupa ce ajung la Real Vitan (va recomand sa parcati in Real...va fereste de posibile incidente cu posesorii locurilor de parcare din jurul blocului). Zis si facut...ajung in Real, o sun, ma indruma, ajung la bloc. Imi spune ca vine ea sa imi deschida (nu ii merge interfonul). Astept jos si incerc sa arunc priviri cat mai amabile celor ce se perindau pe usa blocului. Dupa aproximativ 5 minute apare o adevarata printesa de abanos bai fratilor. Intradevar, este de culoare inchis tenul, dar se vedea ca nu este din tagma celor cu fuste cretze si a cocalarilor cu lantz gros. Ne sa(ru)lutam si purcedem spre garsoniera domnisoarei. LOCATIE: Garsoniera modesta, are aer conditionat, curatenie impecabila, draperii groase, pat numai bun de activitaturi de peste programul de lucru . Gresie in baie si camera de zi (nu am vazut bucataria sau balconul), de la U Tv striga la noi Rihanna .Mi-a inmanat un prosop moale si pufos si am fost invitat sa ma dushez. Baia e micuta cu cada mica, patrata (nu s-a putu dush asistat ), dar compenseaza prin curatenie si multitudinea de optiuni : sapun Dove de 2 feluri, gel de dush de vreo 2 feluri si vreo 4 tipuri de sampoane. ASPECT FIZIC: Dupa dush am fost preluat si condus in pat pe ritmurile melodiei cu Berea, unde am inceput un french kiss asezonat cu mangaieri si dezmierdari. Eram o victima sigura...stiam asta dupa cum se incolacea in jurul meu. Dar sa trecem la cum arata faptura: bruneta, piele foarte fina (am si intrebat daca foloseste vreo crema speciala sau vre-un tratament), epilata peste tot, de statura cam 1,65, cred eu si aptoximativ 45 kg. Parul....ei bine, parul e demential: bogat cu reflexii satene, suvite blonde si proaspat spalat. Fata este foarte interesanta , nu este deloc comuna: ochi mari , nas micut si 2 buze carnoase numai bune de atasat la organ. Sani destul de mici dar cu niste sfarcuri erectile si bune de supt. Abdomen plat cu pierce in el . Are un cur fata asta...exact ce iti recomanda doctorul...pacat insa ca nu il pune la bataie (ma rog, la cateva palme usoare nu a comentat). ACTIUNEA: Dupa fk intretinut aproximativ 2-3 minute , fata a coborat spre dealurile Poolanelului pentru a extrage petrolul alb. A urmat un oral umed cu miscari dibace si cu tentative de deep throat (reusite in proportie de 90 %). Am rugat-o sa ma priveasca in timp ce executa si fata s-a conformat fara comentarii. Mare greseala am facut: dupa vreo 2 schimbari de ritm si priviri perverse am finalizat fara avertisment in gura. A asteptat sa termin si apoi a mers la baie. Dupa proximativ 5 minute a iesit proaspata si dushata cu cateva picaturi de apa inca prelingandu-se pe corpul ei. Am intrat in dus si la iesire pentru ca stiu ca aproape niciodata nu pot lega 2 numere (in mai putin de o ora) am inceput sa ma imbrac. Fata a fost foarte surprinsa si m-a intrebat daca mi-e frig. I-am spus ca nu cred ca pot finaliza a doua oara si am propus sa ne revedem la o data ulterioara. Ei fratilor...m-a rugat EA sa incercam totusi...si bine a facut. A inceput sa ma dezbrace incet in timp ce ne sarutam . Ne-am bagat in pat si apoi a urmat un oral care i-a trezit interesul lui Poolanel cel mic. Dupa ce domnisoara a considerat ca a ajuns la dimensiuni optime a propus sa il anvelopam si sa trecem la oral. Si da-i frate cursuri de calarie (ea deasupra) de parca ma simteam calul din Marlboro. Ea a depus 80% din efort si a terminat violent in timp ce ma implora sa o strang de sfarcuri . M-a rugat sa o iau in pozitia mama iedului si m-am conformat imediat. Am pompat vreo20-30 de secunde pana cand a inceput sa se cambreze si sa dea contre. Nu am mai rezistat si am finalizat in cauciuc. Foarte pervers si-a intors privirea catre mine cu un suras de genul :"ti-am spus eu !". Uimit si buimacit m-am dus la dus mai mult pentru revigorare si nu pentru curatare.cand am iesit a intrat ea. Pana a iesit m-am echipat si am inceput sa butonez la TV (deja ma saturasem de "Vara nu dorm" si alte melodii de gen. A iesit din dus si m-a invitat la o tigara pe balcon . Am refuzat politicos , pentru ca nu sunt fumator si am lasat 150 lei pe noptiera fara ca ea sa spuna vre-un cuvant legat de bani pe parcursul intregii noastre sedinte. Atunci a sarit de gatul meu si am inceput sa ne sarutam iar ,dar era doar de ramas bun. M-a intrebat daca nu vreau sa mai stau la un suc sau un ceai sau poate o cafea. Nu am refuzat cafeaua (stiam ca urmeaza o seara cu bere). Am baut-o incet si am discutat despre diverse. Mentionez ca desi a vrut sa isi aprinda tigara si-a adus aminte ca nu fumez si a bagat-o la loc in pachet (foarte ok gestul). Am plecat dupa proximativ 1 ora si 45 de minute. Si acum jurizarea: - locatie 9 (destul de usor de ajuns, locuri de parcare in Real, dar totusi nu e central, garsoniera micuta dar foarte curata si dotata cu tot ce trebuie) - aspect fizic 10 (am sczut un punct pentru sani , dar am dat un punct in plus pentru poponetz) - atitudine 10 (nu se uita la ceas, nu intreaba de bani, e de o veselie contagioasa , rade tot timpul si stie de gluma) - actiune 10 (repet...a fost a doua oara in viata mea cand am finalizat de 2 ori intr-o ora si un pic) Sper ca nu am uitat ceva si inca o data...rog clementa !
×
×
  • Creează nouă...