Sari la conținut

kerrigan_love

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre kerrigan_love

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Alba Iulia

Vizitatori Recenți Profil

1.557 citiri profil

kerrigan_love's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. Buna, Am fost si eu la dameza respectiva, sunat la nr de tel, raspuns o vocie placuta, stabilit ora de comun acord, ajuns la ea, undeva pe langa hotel cetate la apartamen. Ajuns la ea, am constatat ca e o blonda cam la 27 ani, 60kg, 1,55 m inaltime, am intrat la dus, baie curata cu prosop ok, apoi am achitat 150 lei desi a cerut 120 am lasat baccis. A inceput cu sarutari pe corpul meu apoi incet incet, a trecut la un ON de zile mari, fiind maxim de obosit am ales doar oral, desi in pretu respectiv era si NP inclus, am preferat ON doar, un ON umed maxim cu scuipat si multa saliva, nu se ajuta de maini aproape deloc, stie bine meserie la capitolu oral, m-am jucat putin in 69 miros placut, fresh, nimic suspect, curata! Si acum punctajele Pret: 120 lei lasat 150 ON: 9+ NP: nu am incercat Aspect: 7 GFE: 9+ foarte comunicativa si deschisa, se conformeaza la toate preferintele ce ii spui. Eu personal o sa revin constant, pentru Alba iulia, e MANA CEREASCA! numa bine, nu mai trebuie sa fug pana in vecini mai indepartati Numa bine!
  2. numarul de telefon, nici macar nu exista.. e fake 100% din pacate
  3. eu trec des pe acolo... stiu de care zici, iasa rar pe varianta poate maxim de 2 ori / sapt. O gasesti acolo vizavi de ambient.
  4. eu am fost la Adyna dar si la Cryss, actiunea s-a petrecut in felul urmator. Facut dus dupa care intrat in camera, intins, 2 kg de ulei pe picioru stang, apoi cel drept, apoi pe spate, a inceput un frecus pe spate cu sanii ei, pe urma m-a intors si de acolo incolo.. a inceput si gogu sa se`ndrepte! Frecat pusilic pe penis, sani la fel, maini la pusilic, etc, exclus sexu`l ca nici nam intrebat ca nu are rost. Si notele.. Locatie 10 GFE 9 Aspect fizic 8 Masaj erotic 10 Decontat 150 lei + 50 lei lasat pentru ca a acceptat si sarut si mangaieli la pussy Client fidel. Note Cryss: GFE 6 Aspect fizic 9+ Masaj erotic 6 Decontat 150 lei Sincer la fata asta eu nu mai revin, e cam rece, iti repeta tot timpu , ca nai voie cu mainile pe ea, nici macar s-o atingi pe undeva, desii eu n-am atins`o... m-a grabit desii aveam tot timpul din lume, eu personal n-o recomand chiar daca arata cel mai bine de la salon, nu`si merita banii din cauza GFE si Masaj erotic , cu note proaste! Numa bine!
  5. Buna! E primul meu post, asa ca sper s-o fac bine! Eu personal, frecventez acest salon, si nu e cum ziceti voi, sunt si fete frumoase, si fete care lasa de dorit, eu din experietna, am mers la una Iulia (nume de scena).Cat despre partea cu sex-ul totul depinde de voi... si clienti fideli ce sunteti sau nu, niciodata nu o sa rezolvati o problema din prima nu? Salonul e situat pe o strada vizavi cu politia mun Alba, cu sens unic la o casa mare ( nu vreau sa dau nume de strada sau adresa le gasit programandu-va la telefon), poti intra doar cu programare, o data intrat nu o sa te intalnesti niciodata cu alti clienti, asa e conceput acolo, fetele te servesc cu un pahar de suc, vin la intrare, decontezi si iti alegi fata care mai e libera, sau care ai programat-o din timp. Dupa toate astea urci sus la etaj, unde sunt cca 7 camere, si 1 singura baie unde nu e tocmai curat. Intri in camera, te dezbraci, iti iei un halat de baie, si te conduce d-soara la baie, daca vrei poate sa faca cu tine baie,inclus in pret! O data ajuns in baie esti putin dezamagit, cabina de dus cam infundata nu se scurge apa bine, gelul de dus de calitate slaba cu miros nu tocmai placut, la sticle de 1 litru ), altii isi uita chilotii in baie, ceea ce mi-a cazut nu tocmai bine. Ok , dupa ce termini cu dusuleala, mergi in camera si fata deja a intins un prosop mare pt 2 persoane pe imensul pat, si incepeti cu mici povesti de rutina, apoi te umple de ulei pe picior, celalat, maini, restu, restu, ca intr-un final, daca mai dai ceva in plus (max50lei), ori oral, ori normal+oral, oral nepro, iar restu cu caciulita! asta daca esti client fidel si te cun fata, ca daca mergi la alta fata no sa vezi asa ceva. Fata la care merg eu, are experienta, la oral un 8, normal un 9, masaj 9+ caracter 9+, corp 7+. Zilele astea o sa postez poza si nume de scena a unei alte fete la care o sa merg, si va povestesc experienta cu ea. Din pacate oferta in Alba iulia, este foarte mica, si am renuntat sa mai caut, iar acest salon, este singurul unde pot sa fiu sigur ca nu merg la risc, si ca obtin ce imi doresc. Sper ca am postat bine, iar daca nu, rog un mod/admin sa mai modifice putin pe-aici! Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...