Sari la conținut

andb56

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre andb56

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

andb56's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

5

Reputație

  1. Aseara am fost la domnisoara. Pot sa spun ca pozele de mai sus sunt 100% reale. Locatia este undeva in spatele parcului Moghioros. M-a asteptat imbracata in rochita neagra cu flori cu care este imbracata in pozele din anunt. Cand am vazut-o am ramas blocat ...este foarte frumoasa ..bruneta(nu conlocuitoare) cu ochii albastri apreciez cam 26-27 ani..pe tocuri de 10 are cam 1.80. Am mers spre locul actiunii unde se auzea muzica ambientala si erau lumanari peste tot. Am primit prosop curat si am mers la dus ...curat si cu gel de dus in dotare. Cand am revenit era dezbracata complet . Am lasat cadoul pe un birou aflat in camera ...fara ca sa-mi ceara ea AM inceput cu imbratisari si mangaieri pe tot corpul , sarutari pe gat , FK nu accepta ...probabil de la a doua sau a 3a intalnire, am coborat usor spre sanii care sunt cam nr2, foarte fermi , si gustosi, sfarcurile micute s-au intarit instant. Ma simteam de parca as fi fost cu iubita din liceu.Am intins-o pe pat si am continuat sa o sarut pe corp ...am coborat usor spre pasarica foarte curata cu miros placut , corect epilata si am executat cunnilingus,care ii face deosebita placere. am continuat tandreturile putin peste jumatate de ora in care am avut parte si de un mic body masaj bine executat in urma caruia am finalizat. Ca nota ii acord 9.5 per total ...implicare , atitudine si corp ...daca avea sanii un pic mai mari ii dadeam 10 Pentru mine a fost o experienta deosebita ...la pretul asta imi fac abonament. Recomand cu caldura celor care nu vor neaparat si sex.
  2. a aparut un anunt nou : ADORABILA sexy, discreta, senzuala, jucausa, pasionala si plina de erotism sunt doar cateva cuvinte care ma pot caracteriza, ofer: sex total, oral cu finalizare, te astept. Suna-ma, 04 Apr 16:31 0741.341.898 Bucuresti 150L A vizitat-o cineva ?...dupa noile poze pare reala si interesanta
  3. Am vizitat si eu caprioara acum vreo saptamana ... Parerea mea e ca are cam 42- 44 ani dar se tine destul de bine ...mai putin faptul ca are sanii putin lasati ... A fost destul de receptiva la cerintele mele ...a prestat un anilingus destul de bune ....la fel si oralul (care din pacate nu este cu finalizare orala ). Ca si note GF: 9 Oral : 9 Normal : 9 Locatie : 9 Eu o recomand si sigur o sa mai trec pe la dansa. Pauza o luna de zile pentru ca n-ai detaliat recenzia. Data viitoare sper sa citesti si regulamentul inainte sa postezi!
×
×
  • Creează nouă...