Sari la conținut

andreiu

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre andreiu

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

andreiu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputație

  1. Am revenit acum dupa un masaj la casa iepurasilor fierbinti si ma bucur ca m-am decis sa merg. Fiind cu treaba prin oras pentru cateva ore, am sunat la cateva saloane ca sa asigur terenul - program, nr. fete etc. - si am ajuns la concluzia ca este un HotBunny este alesul: program non-stop, 4 domnisoare la datorie. Desi mi-ar fi placut sa existe o asociere de "nume de scena" + fotografii pe site-ul lor, verificand in alte parti mi-am dat seama ca altele nu sunt updatate, deci administratorul lor nu s-a ocupat de ele. Pe principiul "prima impresie conteaza", am pornit spre salon si am sunat cu 5 minute inainte de a ajunge. Locatia (nota 10) este noua, relativ usor de gasit (evident, cu GPS) chiar si pentru un vizitator al orasului, marcata corespunzator si oarecum, retrasa pe stradute. Mi s-a confirmat ca pot intra si am ajuns in receptie unde mi s-au oferit racoritoarele de rigoare pe care le-am refuzat... ca doar ma rodea curiozitatea sa le vad pe fete. Au venit 3 fete. Nu mi-am dat seama daca oferta de 4 o includea si pe domnisoara care m-a intampinat la receptie sau una dintre fete era deja ocupata. Oricum, am ales bine. O domnisoara blonda, frumoasa, Antonia, cu care am urcat la camera rosie. Dus scurt intr-o baie care era curata si uscata, aflata pe hol, deservind camerele de sus. Papuci exista. Prosop mare si curat. Revenind la fata, mai ales la aceasta sectiune spun ca "I got lucky" pentru ca domnisoara a stiut sa se faca placuta, fara sa puna prea multe intrebari dar intretinand subiectele de conversatie din timpul masajului. Nota: 10. Zambareata, jucausa, pisicoasa. Am mai spus ca e frumoasa (adica pe gustul meu)? Da, dar e bine sa incheiem caracterizarea ei asa. Domnisoarele lucreaza 24 de ore, de la 12 la 12 (schimb de ture la pranz). Masajul (nota 9) a inceput cu relaxare, de la glezne pana la gat si a fost ok, bine executat. Masajul erotic nu a continut prea multe picanterii dar nici nu am simtit nevoia pentru ca imi placea fata. Mentionez ca am propus + pentru ca imi placea tipa, dar nu se poate. Desi mi-am propus sa ma uit la ceas pentru a vedea cat a durat (mereu uit sa fac asta), nu mi-a iesit nici de data asta. Cursul de schimb: 160. E de bine. Testat si recomandat. PS: Si ca sa raspundem si colegilor, diferenta intre nud si VIP - o camera mai mare si o sticla de sampanie. Nu justifica diferenta de pret, zic eu.
  2. Nu e falsa, Tanya. Ai laptop-ul in dreptul geamului si poza cu tine pe desktop.
  3. In urma cu cateva luni (maxim 3) i-am facut o vizita domnisoarei Tanya pentru un masaj. Am programat intalnirea si am fost amandoi punctuali. Nu o sa intru foarte mult in detaliile acestei intalniri pentru ca la masaj nu exista (sau nu am descoperit eu) atatea picanterii de povestit. Ceea ce am remarcat: Locatia: *9 - usor de gasit, colegii au descris la maximul admis zona. Garsoniera este curata si frumos amenajata, un spatiu prietenos. Putin ciudat a fost faptul ca este pozitionata intr-un bloc de garsoniere, la capatul unui culoar, iar in deplasarea pe acel hol ma gandeam ca oricand pot iesi vecini curiosi din casa, mai ales ca e genul de bloc plin de pensionari. La momentul vizitei era singura in locatie. Fata: *7 - nu este o femeie extrem de frumoasa, cred ca a trecut de 30 de ani, are sanii cam "impovarati de grijile vremurilor" dar compenseaza foarte mult la capitolele conversatie si masaj. Masaj: *9 - masajul a fost placut, executat cu atentie, se vede ca este jobul ei si ca vrea sa faca bine ceea ce face Igiena: *10 - fara reprosuri. GFE: *10 - stie sa poarte o conversatie si sa se faca placuta. Halatul: 100 RON pentru masaj erotic care a durat 1 ora cu tot cu dusurile necesare, halat asezat in cuier la sfarsitul terapiei. In principiu, as reveni doar pentru masaj desi exista variante mai atractive dar ma roade strategia de marketing cu "masajul surpriza" si voi ajunge sa vad despre ce e vorba. Man'clean
  4. Incepand sa iau la rasfoit paginile forumului, in ultimele cateva luni am facut cateva vizite la domnisoarele care mi-au atras atentia si fac primele recenzii. Am inceput printr-o vizita la Raisa. Am sunat in jurul orei 11 pentru a programa sedinta si am stabilit ca la ora 12, la inceputul programului ii voi face o vizita. Ajuns in zona, sun pentru indicatii in doua randuri (pe checkpointuri intermediare). Domnisoara Raisa - asa cum se intampla de obicei - ma astepta dupa usa. Nu am simtit nimic foarte provocator, nici nu cred ca avea intentia. Totusi, am remarcat si apreciat un ton cald si prietenos al discutiei. Dupa o tigara de acomodare si o discutie despre masaj - tema la care sunt novice - a urmat dusul. Gama variata de geluri de dus, baia curata, prosop mare,pufos si curat, usa de la baie glisanta (eu nu am remarcat ca se poate inchide la prima runda de dus)... dar la dusul de dupa am observat ca exista. Am lasat cotizatia pe masa - 150 RON pentru 1 ora - si a inceput masajul. Nu am obiectii referitoare la tehnica de masaj, a fost super-ok. A fost soft, lent, exact cum aveam nevoie, lucru care a adus un plus finalizarii (prin masaj). Presiunea "tunului" ne-a amuzat pe amandoi. Cu exceptia unei vizite la un salon din Brasov, acesta a fost cel mai bun masaj la care am fost. Au urmat dusul si tigara de dupa. Contact: telefonul din titlu Locatia: *10 - zona Bucur Obor, o garsoniera micuta dar placuta, lucreaza singura. Nu exista nici un motiv pentru care sa nu ia 10 la acest capitol. Fata: *8 - este politicoasa, prietenoasa, are un corp frumos si bine intretinut, cu forme rotunjite. Nu este un ideal de frumusete pentru mine dar completeaza prin masaj. Masaj: *10 - s-a pliat pe ceea ce aveam nevoie, fara sa fie nevoie de discutie, intelegand "cuvintele" respiratiei. GFE: *9 - nu am simtit-o ca pe o girlfriend dar nici nu aveam nevoie. A fost suficient de prietenoasa. Igiena: *10 - nu a facut dush inainte dar nici nu cred ca avea nevoie. Eu si raportul calitate-pret o recomandam!
×
×
  • Creează nouă...