Sari la conținut

mihalea

Serious Contributor
  • Număr conținut

    253
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mihalea

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanta
  • Interese
    Femeia open mind

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

mihalea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

83

Reputație

  1. Săptămâna trecută am vizitat o pe maya după o perioada îndelungată de când nu ne mai văzusem. Stat la un pahar de vorba, trecut pe la baie pt igienizare și apoi în pat. Același oral bun ca și înainte, cu dt. Trecut la normal în diverse poziții, apoi iar oral iar normal.. O ora de cardio intensa 😂Dar după lungi lupte, asta micu n a vrut sa cedeze. Pe data viitoare maya! 😘
  2. Eu am ajuns de 2 ori în noua locație de lângă hotel cireșica. Foarte primitoare, comunicativa iar la servicii e o nebunie. Am sa revin la ea de câte ori am ocazia. Face un oral demențial, are un stil de te masează cu limba.. Unic.. De nu ți mai vine sa treci la altceva.
  3. A mai dat cineva de ea? Mereu are telefonul inchis când încerc s o contactez.
  4. Un tip se duce la o prostituată. După ce termină, pleacă şi din uşa îi spune tipei: ”Ţi-am dat bani falşi!”. Zâmbind, prostituata răspunde: ”Tu să fii sănatos!”.
  5. Un avion este pe cale să se prăbuşească, aşa că o pasageră se ridică din scaun şi exclamă: „Dacă e să mor, vreau să mor simţindu-mă cu adevărat femeie!”. Aşa că îşi scoate toate hainele şi întreabă: „Este cineva de aici suficient de bărbat încât să mă facă să mă simt femeie?” Un bărbat se ridică, îşi dă jos cămaşa şi spune: „Uite, calc-o pe asta!”
  6. – Iubito calca-mi te rog camasa albastra ca am o sedinta importanta azi. – Ma tu vrei sa te duci la curve ! – Nu iubito, promit, am o sedinta importanta. Te rog pregateste-mi si cravata. Maaaa, tu vrei sa te duci la curve, d-aia te aranjezi ! – Nu iubito, iti promit ! Te rog si parfumul sa mi-l aduci. – Pfaaaa, clar te duci la curve la cum te-ai aranjat ! Promiti ca nu te duci ? – Iubito ! Promit ! Se intoarce barbatul beat acasa pe la 4 dimineata si ii spune sotiei: – Ai cobit !
  7. Doua prostituate stăteau pe o bancă, în parc. - Dragă, cum faci tu de ai bani pe criza asta? - Dragă, eu vin în parc şi intru-n vorbă cu pensionarii. Aştia plătesc mai puţin, însă nu mai pot decât să mângâie şi să pupe. Scap repede şi pe criza asta sunt buni şi 10 lei. - Bravo, să ştii că e o idee bună, am s-o practic şi eu. După câteva zile se întâlnesc din nou şi fata noastră era supărată. - Ce ai, fată? - Am făcut cum ai spus, m-a luat pensionaru’, m-a dus acasă şi m-a rupt toată noaptea pe 10 lei. - Vai, dragă, am uitat un amănunt, întotdeauna uită-te la ciorapi! Dacă-i are kaki, e pensionat de la armată şi nu te băga, că ăştia ies de la 50 de ani, iar dar dacă îi are bleumarin e şi mai rău, aviatorii ies la pensie la 45
  8. Un pensionar ajunge pe o stradă unde erau prostituate. – Hai, moşule! – Nu pot. – Hai să încercăm. Se duc. Moşul se comportă excelent. – Vezi? Spuneai că nu mai poţi. - O, asta pot! De plătit nu mai pot.
  9. Ca si-a tuns podoaba capilara, e posibil sa piarda din clienti pe motiv ca unii au impresia ca fut un baietel. Lasand aspectul asta deoparte, a ramas cu aceiasi seriozitate si chef de p... Mie unul, oralul ei imi place. Si funduletul ei bombat se vede bine cand sta capra. Pacat ca nu pune la bataie si "difuzorul"
  10. Off tristete mare pentru cine nu mai ajunge la ea.
  11. Mai stie cineva ceva de Anda, mai activeaza? Ca nu e de gasit si nici pe aici n a mai postat
  12. Eu am fost la ea acum vreo 5 ani.. in bucuresti. Inainte sa apara la tv ca e fata unui ambasador.. La vremea aceea eu am fost multumit de prestatia ei si avea recenzii bune. Pe baza lor am mers la ea. Nu era pe graba, comunicativa.. Facea total, nimic de reprosat sau pe fuga.. Akm cred ca s a sictirit , dupa recenziile colegilor... pacat
×
×
  • Creează nouă...