Sari la conținut

andrrew

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    48
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre andrrew

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    romania

andrrew's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Buna seara,maine (14.10), ora 19.00, poti sa-mi oferi 1 ora din timpul tau? Ti-am mai lasat anterior mesaj pe aplicatia "what's up", mesaj la care mi-ai raspuns cu inregistrare audio la cateva zile; ramasese sa ma programez. Este mai safe pentru mine sa te caut aici, acea inregistrare aproape ca o deschisese... my wife... Seara buna, sa ai!
  2. Buna, astazi, in jurul orei 20, vreau sa te vizitez, esti disponibila? Din motive "tehnice", prefer sa imi raspunzi aici, ulterior te voi contacta telefonic.
  3. Dupa ce am lasat mesaj aici si am asteptat un raspuns, vazand ca nu da nici un semn, am sunat-o, si tot sunat-o... raspuns, nok! Ori s-a retras, ori a mutat-o rechinul in alta parte... atitudine 0, eu unul, nu o mai caut!!!
  4. Buna, astaz 30.06, esti disponibila pentru o pragramare la ora 19 - 20? Din motive pur obiective, nu te pot contacta telefonic pana la acea ora, de aceea astept raspuns aici.
  5. Baieti, nu ati mai fost niciunul la dameza, opinii noi ? Laura, actualizeaza-ti topicul cu poze noi si instaleaza what'up -ul, este mai practic asa...
  6. Buna Laura, am scris mai la inceput ca vreau sa iti fac o vizita. Te gasesc astazidupa ora 18, spre seara?
  7. Interesanta roscata, vrem sa vedem mai mult, cateva poze din fata, se poate ? Pare cam pudica, trebuie sa incerce mai mult. Stimata dameza, ofera mai multe detalii si organizeaza-ti timpul, esti interesanta, dar trwbuie sa faci ceva cu zona aia unde frecventeaza "indienii". Trebuie sa intelegi ca noi cautam la fel ca si voi discretie dar mai ales siguranta !
  8. Interesanta din ceea ce ati scris pe aici. M-as duce, insa zona este cam circulata de shaori si ni prea ma incumet...Daca schimba locatia, este de luat in calcul.
  9. andrrew

    0731871461

    Va salut amici, astazi am vizitat-o pe domnisoara, intentionam de mult sa ajung si acum am avut ocazia. Ca locatie, cititi anterior, cam intre blocuri dar o veti gasi in cele din urma. Fata este dragutica, destul de timida, are ceva din inocenta unui copil in privire. Sanii naturali, placuti, ingrijita. Am optat pentru un oral combinat cu normal, ambele protejate; mi-a placut pasarica ei mica, daca ti se pare ca esti ok, te lasa sa o mangai, pe mine nu m-a refuzat. Oralul frumos, am rugat-o de cateva ori sa se opreasca, vroiam sa o incerc un pic si altefl. Asezata doggy style, nu a comentat la pozitii, s-a umezit natural. As fi vrut sa o fortez mai milt dar nu m-a tinut puterea:::)))) am finalizat in prezervativ. Per total merita vizitata, curata, dragutica, discreta; deranjul, 100 ron dar merita, ceva discret si curat nu stou dc. se gaseste prin oras... Sa aveti succes !
  10. andrrew

    0731871461

    Buna, esti disponibila astazi dupa ora 18 ?
  11. andrrew

    0731871461

    Merci, pacat, maine incepem noi serviciul si este mai greu cu timpul... Lasase mesaj ca dupa 2 este disponibila, probabil s-a razgandit...
  12. andrrew

    0731871461

    Buna, ai reluat activitatea? Pe nr. telefon postat, nu ai cont de what 's up activ...
  13. Va salut, nu sta in firea mea sa scriu recenzii negative, dar vreau sa va impartasesc despre "intalnirea" mea cu lady... Am contactat-o pe what's up, am cerut informatii despre locatie, servicii etc. si stabilit ca in 15 min. ajung acolo. Mai mult, in momentul in care am urcat in masina, am lasat mesaj ca sunt pe drum. Ajung in 10 min, mai putin decat estimasem; o contactez, ii spun ca sunt in fata locatiei si astept indicatii. Surpriza, imi scrie ca parasise locatia cu 5 minute si nu a citit mesajul, desi era bifat ca citit... Si-a cerut scuze, intelegeam daca spunea ca nu e disponibila sau ca are o combinatie mai puternica, intelegeam si asta dar sa fiu tratat ca un fraier...nu accept. Aviz daca stabiliti vizite, asigurati-va ca "nu intervine" ceva de ultim moment. Va doresc succes si toate cele bune !
  14. Buna, esti disponibila astazi? Am vreut sa te cont. pe what s up, dar observ ca nu ai cont...
×
×
  • Creează nouă...