Sari la conținut

alice37

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    125
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alice37

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

alice37's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

40

Reputație

  1. Dragul meu domn...sa stii ca nu am uitat.... te astept oricand. doar ca am o precizare de facut de un an stau la Obor, intrare pe Mihai Bravu. Nu am stat niciodata in Alba Iulia, rond.
  2. Tocmai de aceea te rog sa nu te stresezi cu recenzia pentru ca nu este cazul, au trecut 4 ani de atunci...nu are rost. O zi faina.
  3. Multumesc dar nu am nevoie, sincer. Avand in vedere ca nu sunt genul tau....nu as vrea sa o dam in diverse. Multumesc.
  4. NU MAI TIN MINTE APARTAMENTUL, NU IMI INCARC MEMORIA CU DETALII PE CARE NU LE FOLOSESC.
  5. Da am fost o perioada cu Cristina dar vis a vis de Spectrum, nu Sectrum. Dar nu asta era ideea, de unde mi ai dat tu 44 ani?
  6. Am 40 ani nu 45, dar si la 45 daca ar fi as arata bine. Pozele sunt suta la suta ale mele, daca vrei cand vi imi ceri si ti le arat in original fara ascunzisuri. Sunt una din femeile care isi pun poze cu persoana ei nu luate de la altele. Cum a spus un clasic in viata.....gusturile nu se discuta.
  7. Daca nu ai nimic frumos de spus despre o persoana te sfatuisc sa iti tii impresiile pentru tine.Mai ales ca eu sunt genul tau.
  8. Sa revenim....da...asa se intelege, ca te a deranjat pretul.....si da.... am facut o prostie sa nu iti cer banii inainte cum de altfel se procedeaza. Ca nu imi plac anumiti barbati.....asta nu conteaza, nu ma marit cu ei, ii suport pentru cat ma platesc. Este un privilegiu ca nu ti am cerut banii inainte. si daca te a deranjat ca nu am adus vorba de rest este pentru ca am considerat ca ii vei lasa asa in ideea in care am avut incredere sa nu iti cer banii de la inceput. Bafta cu femeile la 50 lei. poate alea sunt mai ok decat mine......
  9. Imi cer scuze daca am parut la fel de grabita in a te conduce la usa la fel cum erai si tu......dar pentru faptul ca nu ti am dat rest 20 lei desi tu i ai fi lasat.......ce sa zic....cred ca ti am spus ca nu am deloc schimbat....iar daca asta te a deranjat asa tare poti data viitoare sa mergi cu bani fix pentru ce ai nevoie sau sa nu ramai. Oricum eu ma comport cu clientul exact cum se comporta el cu mine. Am dreptul sa nu imi placa la fel cum si voi aveti dreptul sa nu va placa de noi. Noi prestam un serviciu....si daca 100 lei pentru 30 min sunt multi......apoi imi cer scuze.....mergi la colegele care o fac cu 50 lei.
×
×
  • Creează nouă...