Sari la conținut

endarun

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    148
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre endarun

  • Dată Naștere 12.08.1984

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Botosani

Vizitatori Recenți Profil

3.584 citiri profil

endarun's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

86

Reputație

  1. Sincer sa fiu, imi era dor de fundul acela. Am facut programarea si m-a asteptat lasciva, pe tocuri, intr-o costumatie asa cum merit dupa cat muncesc Aspect, din punctul meu de vedere, 10/10, imi place fundul la nebunie, iar ea e slim thick, ai pe ce pune mana, fara sa fie grasa. Locatie, aceeasi ca intotdeauna, 10/10, totul e curat, luminat potrivit pentru actiune Actiune: A inceput cu un oral, 8/10, e putin mai rapida decat imi place mie in ritm, dar are rabdare si se implica sa te simti bine. Face twerk pe stalp, m-a facut fericit, am platit si am plecat in pace. Revin cu drag, desi stiu ca nu sta foarte mult prin Iasi, asa ca sper sa o mai prind.
  2. ce v-as sugera sa faceti este un test si de Herpes. Pentru ca sifilisul asta poate fi foarte bine si un herpes genital. Herpesul genital se poate lua si de la herpes oral. Si invers. Si cel genital poate fi luat oral. Asa ca mai bine va faceti si analizele de herpes. De sifilis scapati cu antibiotice. De herpes nu mai scapa nimeni.
  3. Eu am avut interactiuni ok cu ea, fiind client de mai multe ori. Cand avea colega a fost si un threesome placut. Nu am avut de ce sa ma plang.
  4. Ola. Nu am mai postat de mult, dar am fost deja de cateva ori la demoazela. Pe scurt, am o pasiune pentru fete cu talia mica, bronzate si un fund bombat. Exact asta vedeti cand ajungeti in locatie. Locatia e discteta, foarte faina, totul e curat, lumina ambientala (de asta zic ca e foarte faina) Fata: arata mai bine decat in poze, mai ales ca are si un zambet fain ( e mare plus pt mine ) Atitudine: e pro client, cu multa rabdare de fiecare data cand am fost Actiune: se implica si cowgirl e super fun. Halat: 250 lei Eu mai revin, a zis ca nu mai sta mult in Iasi.
  5. Hey, am incercat sa sun, dar nu functioneaza. Ti-ai schimbat numarul cumva?
  6. On topic, majoritatea care comenteaza pe threadul asta nici nu au fost la Ellen. Credeam ca este un forum de recenzii, nu de "what if"
  7. Am fost si eu la ellen acum ceva vreme, au trecut ani buni de atunci. Va povestesc experienta din punctul meu de vedere. Programarea am facut-o pe mail prima data, apoi am facut rost si de numar. Am ajuns la ea la apartament, locatia era in apropierea unei piete, la un etaj destul de sus. Cald tare, daca imi aduc eu bine aminte, asa ca, la imtrare, m-a poftit in bucatarie sa bem niste suc. M-a servit cu un nestea rece, timp in care am vorbit vrute si nevrute cu ea. Chiar mi-a facut placere preludiul verbal. Apoi am trecut la contact. Pot spune cu mana pe inima ca realmente ii face placere. Desi vorbisem o anumita perioada de timp, am stat cu mult peste, no extra charge. We had fun, ca 2 fuck friends ce se respecta, chiar am avut foarte multa incredere unul in celalalt.. Ea este o femeie sigura pe ea, ochi migdalati, privire patrunzatoare, corp slim. Ca actiune, si oralul si normalul au fost foarte placute, we also did anal. E genul foarte versatil, e deschisa si mie imi plac persoanele deschise. Iar ca atitudine, porno, friendly, ca si cum era a mea. Dupa intalnire, ajunsesem chiar prieteni pe facebook. Eu o recomand cu toata caldura. PS: pentru ca ellen sa verifice ca am fost intr-adevar la ea, poate da un search pe email la angelskn si va gasi cu siguranta un email de la mine. O seara placuta, sper ca am fost de ajutoe.
  8. endarun

    Adyna Ts

    Hey, pe la Iasi treci?
  9. Hey, in Iasi cand mai vii? Vizitezi rar zona asta, din pacate
×
×
  • Creează nouă...