Sari la conținut

marchese de sade

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    106
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre marchese de sade

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucharest

Vizitatori Recenți Profil

6.188 citiri profil

marchese de sade's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare

Recent Badges

124

Reputație

  1. 0722966960 doamna casatorita. https://nimfomane.com/forum/topic/12063-doamna-casatorita-0722966960/
  2. Mai stie cineva la ce numar poate fi gasita doamna?
  3. Mai activeaza domnisoara? Am sunat dar nu mai raspunde.
  4. Stie cineva daca domnisoara face ana contra cost? Parca as incerca ceva si ultima ora, anul trecut nu prea vroia. Ma gandesc ca mai a fost cineva de curand.
  5. Doamna a revenit: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/doamna-matura-41-ani-sec-4/654i694422d178hed70fi67fdiedd4e4.html Sunat si confirmat. Mai nou ofera si anal.
  6. https://www.anuntul.ro/anunt-matura-47-ani-metrou-titan-ryKJRb#72Oyy Cred ca la aceasta te referi.
  7. Am uitat sa precizez ca doamna blonda raspunde la tel: 0763664061 Cel din titlu nu mai este valabil.
  8. Manat de curiozitate sa vad daca doamnele mai activeaza incerc sa sun la numarul din titlu si se pare ca doamnele nu mai activeaza, sau cel putin nu mai activeaza impreuna. Fiecare sunt acum cu locatia lor in acelasi bloc vizavi de Lidl Berceni. Asa ca gasesc anuntul doamnei blonde si sun. Surpriza, raspunde din prima si ma programeaza imediat. Ajung la fata locului, nimic schimbat doar ca din peisaj lipseste bruneta. Intreb si de aceasta si imi spune ca nu mai sunt impreuna de ceva timp. Zic ok acum ea imi enumera serviciile: oral neprotejat cu finalizare orala si normal protejat 60 lei/finalizarea si 150 ora. Zic ok, o finalizare. Incepem prin a face dus fiecare. Tin sa mentionez desi doamna zice ca are 47 de ani, eu tind spre 55 relaxat, mai ales dupa fata. La corp se tine destul de bine. Sani nr 3 destul de tari, fund maricel si tare. Incepem cu oralul, care a fost destul de banal, dupa care urmeaza normal, unde mentionez ca doamna are o pasarica foarte stramta. Incercam mai multe pozitii si cand ajung la doggy manat de curiozitate ii propun doamnei anal. Prima data am primit un raspuns negativ, mai ales ca imi spusese ca nu a facut niciodata. Dar totusi insist si contra sumei de 100 de lei accepta. Atunci a inceput distractia. Doamna fiind destul de stramta se tot vaita dar se vedea dupa ea ca ii place. Am continuat pana la finalizare. Igienizat si eu si doamna, decartat banutii si am intins-o. Per total si cu experienta placuta de la anal, eu zic ca se merita.
  9. Intr-adevar cum am zis mai devreme. Am vizitat-o si eu pe Simona care inainte activa in cuibul de la Trapezului, dar ca acum a mai pus cateva kg pe dansa. Locatie undeva prin Berceni cam dezastruasa. Doamna pentru fanii bbw foarte ok: sani mari, fund mare, bombat si foarte tare. Pasarica destul de curata, tot cu un clotoris mare ca un mot de curcan. Im schimb serviciile foarte bune: Oral, deep cu atentie la zonele adiacente: cam de 8,5 dupa parerea mea. Gfe: 8 Aspect: 8,5 pentru fanii bbw Igiena: as zice un 9. Fara nici un miros suspect, dar sincer nu am vazut-o sa se duca la dus. Normal: aici punctul forte. Eu zic cam 9,5. Foarte stramta si in momentul in care o introduci practic este fierbinte. Dupa cateva miscari doamna incepe sa tremure. Cred ca are orgasm dupa parerea mea. Pret 60 de lei finalizarea care in cazul meu a durat cam 25 de min door to door, fara nici o graba din partea dansei. Raport pret/calitate eu zic ca se merita pentru cei amatori de fete bbw.
  10. Am impresia ca este una si aceiasi cu: https://nimfomane.com/forum/topic/12581-simona-matura-trapezului-0732721047/
  11. Topicul acesta de ce nu este la rubrica anunturi? Vad ca mai mult posteaza doamna decat recenzii!!
  12. https://nimfomane.com/forum/topic/12063-doamna-casatorita-0722966960/?fromsearch=1
×
×
  • Creează nouă...