Sari la conținut

valer

Membru Premium
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre valer

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

valer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

10

Reputație

  1. Colega siliconata ? Ai date de contact ?
  2. Nu prea am răbdare sa scriu de fiecare data..ma duc, fut și plec :) Dar sunt de acord cu tine ca sunt multe supraevaluari pe la domnișoarele de aici de pe forum.
  3. Salutare tuturor! Am fost la domnișoara Andra..ne-am auzit la telefon pe zi, la numărul afișat și m-a programat câteva ore mai târziu când eram amândoi disponibili. A schimbat locația iar acum se afla in Dristor pe lângă McDonalds. Scriu ușor anost acum, pentru ca oarecum așa a fost și acțiunea cu fata. Ea este frumușică la corp, comună la față..o puștoaica de 19-20 de ani. Nu e rău intenționată, chiar e docilă și cum o pui așa stă. Încearcă sa se facă plăcută însă meseria asta nu este plăcerea ei maximă. Probabil face asta sa strângă niște bănuți însă nu cred ca își dorește o “carieră” din asta. Este vorbăreață, zâmbește frumos, jovială..pe scurt e plăcută. Sânii sunt piesa de rezistență, in jur de 160cm înălțime, corp slim..lipsa tonus muscular, semn ca i-ar trebui câteva ședințe la sala. Am stat câteva minute bune de vorbă și am trecut la acțiune. Oral protejat la cererea mea, ușor mecanic și asistat cu mâna, fără artificii. Am trecut la normal protejat după câteva minute, eu deasupra sa văd sânii aia frumoși. La pussy e curată dar pe cât e de mică fata pe atât e de încăpătoare :) și nu sunt slab dotat. Nu e larga dar se dilata bine și se umezește natural și destul de abundent. Mie unul îmi place sa simt pereții vaginului, dar la mândra aceasta mai puțin. Am finalizat glorios in sfântul prezervativ, m-am igienizat, am mulțumit fetei si am plecat. Note: Locație: 9 - curat, fără miresme, pat care nu scârțâie dar nici n-am apucat sa văd dacă ii țin încheieturile ca n-am avut cu cine. Baia nu am văzut-o ca eram dușat de acasă iar fata făcuse înainte sigur pentru ca mirosea frumos și a curat. Fata: de un 7 spre 8 - sâni frumoși, tânăra, fresh, dar ma așteptăm la altceva. Pozele sunt ale ei dar o avantajează puțin. OP: 7 - o suge lent, tente de deep, dar nu e wow și se ajuta de mână NP: 7 - geme ușor, se umezește natural, dar tot nimic wow. GFE,FK,69 - nu sunt fan, nu am încercat nimic și nici nu știu dacă face. Cadou: 200 RON achitați înainte. Am stat doar la un număr și am lăsat diferența cadou :) PS: are și colegă care este înaltuță, blonduță și sâni micuți. E de încercat. De revenit? Da. Eu personal peste câteva săptămâni as mai încerca, poate mai învață câte ceva între timp și face ușor, ușor, tranziția de la fetiță la femeie. Spor la futut!
  4. Salut, Am fost eu la ea acum câteva ore. Fata este exact cea din ultimele poze. Singurul “defect” la poze ar fi o operație(vreo “cezariana” verticala) pe abdomen, care începe mai sus puțin de păsă până la buric, care nu se vede in poze,dar nu este deranjanta. Este bronzata semi-solar, silicoane ok, carne tare, păsă ok, curată și fără mirosuri dubioase. M-am programat telefonic cu 10 min înainte întrucât eram in zona. Adresa este in Berceni in zona Grand Arena, se ajunge relativ ușor. M-a așteptat îmbrăcată exact in chiloții CK din poze și cu un body pe deasupra. La fata e drăguțică, nici urâta nici frumoasa, dar dacă ai agata-o undeva tot ai fute-o. Are in jur de 1.60 înălțime, poate ceva mai mult. Acțiunea a durat puțin..o data intrat in casa m-a băgat direct in dormitor, am dat banii înainte (100 o finalizare). M-am dezbrăcat și a trecut la oral protejat, lent, fără artificii, dar îndeajuns cât să-l scoale p-ăsta micu, iar apoi am schimbat doua poziții și am finalizat in balonaș. Te face sa te simți cât de cât bine in sensul ca nu sta ca un animal, și își strânge/mângâie sânii și geme ușor, nederanjant, dar fals..eu nu pup/sărut nici sus nici jos..nu-s pasionat.. deci nu știu dacă practica aceste servicii. Anal înțeleg ca nu face sigur pentru ca am întrebat. :) Note: Locație : 7 dau doar pentru dormitor ca atât am apucat sa văd, care de altfel este tipic de futai..ușor obosit.( curat fără mirosuri, la fel și patul/lenjeria) Fata: 7.5 spre 8 in sensul ca e drăguțică și pe lângă ce leșinături mai sunt pe aici pe forum chiar pot spune ca este spre frumușică. Oral Protejat: 7 Normal Protejat: 7 Cadou: 100 finalizarea(se poate 200 ora) De revenit? Da..dacă ești prin zona.. Spor la futut!
×
×
  • Creează nouă...