Sari la conținut

sadus

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sadus

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    iasi

sadus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputație

  1. Imi cer scuze cu recenzia, poate am fost putin cam aspru si am uitat sa mentionez: Igiena: 10 GFE: 10 Sigur ne mai vedem...
  2. "Daca tot nu am somn ..." Seara buna colegi, Daca tot am fost nevoit sa trec prin bucuresti, am ales sa fac o vizita la una din domnisoarele acestea, dat fiind ca nu am gasit-o pe Maya (pe care o cunosteam de 5 ani) am ales sa o incerc pe Betty. Am stabilit ora (locatia fiind airbnb) si pretul telefonic. A ajuns fix la ora stabilita. Locatia - 10 (nu stiu cum arata locatia fetelor dar este undeva pe bld Unirii, nu stiu zonele asa bine) Fata - 8.5 : inalta, blonda, draguta la fata, fundul impresionant sanii mari putin lasati! foarte comunicativa, curata la maxim, frumos mirositoare, imbracata decent/office, deschisa si comunicativa :) Oral - 9.5 : ON extraordinar deep cu atentie la locurile adiacente si CIM Normal - 8 : NP diferite pozitii: capra - misca foarte bine si contribuie la contra chiar frumos (am schimbat 2 prezervative cu alternanta ON/NP) Anal : N/A (pacat, nu e pe meniu) GFE - 9 : m-am simtit super bine overall, dupa actiune am discutat diverse, a facut tot posibilul sa ma simt bine, varsta este reala (si nationalitatea la fel) Halat - 500 Ron / ora (outcall) E prima data cu ea, cred ca am si avut putin noroc de am prins-o, chiar a fost un fel de click chiar de la primul call. Eu personal voi tine legatura si pe viitor cu Betty.. De recomandat cu toata increderea !
  3. sadus

    Anays18

    Salutare futangii, Sunat la domnisora cu pricina, fiind cu un prieten prin apropiere, Ajuns la locatie (Rond Alba Iulia), mi-a deschis o domnisoara bruneta, sexy, minioana, skinny (Anays), dupa care am cunoscut-o si pe Roxy69 (68 si ramas dator Roxi69 Fata 9 Corp: 9 Oral: 10 (cu atentie la zonele adiacent) Normal: 9 Foarte sexy tipa, data viitoare o incerc si eu Pachet 200 - 1h/1 fin (asa a dorit colegu) Anays: Fata; 8.5 Corp:9 Oral: 9+ Normal: 8.5 (no doggy) GFE; 9 Locatie 9 - usor de ajuns Pachet 200 1h/2 fin Am inteles ca se poate si outcall la 300 Fir intins Recomand cu caldura!
  4. poate faci outcall daca tot ai probleme cu locatia si colegele.
  5. Salutare golanilor, Am fost si eu la Andra ieri in jurul orei 9 seara. Un singur telefon in care am discutat pretul si locatia (al 2lea a fost sa imi spuna numarul la interfon -Mircea Voda). Apartamentul este decent, curat cu usa la baie deschisa si lumina aprinsa; m-a asteptat in chilotei, sutien si cu un catelus simpatic in brate. Actiunea a fost cam asa... A inceput fata cu un oral protejat dar foarte bine executat, dupa care normal pe la spate; destul de frumoasa privelistea dar nu chiar deosebita executia. A durat doar cateva (~8-10 ) minute dupa care am vrut sa shimb "locatia". Ea a cerut sa stea pe spate cu o pernuta dedesubt (era sa scriu dede`supt`); zis si facut Aici a inceput adevaratul fun, foarte stramta fata, cu gesturi, gemete si orgasm (dupa spusele domnisoarei) dupa care am finalizat si eu . Precizez ca toata actiunea s-a petecut cu prezervativ (include oralul cum am precizat mai sus). dupa ce am facut un dus scurt de un minut a aprins fata o tigara, am aprins si eu o tigara, a aprins vecinul o tigara... cred ca tot blocu` a inceput sa fumeze (intens tare). Note Aspect. 8,5 (blonda, inalta, frumusica, fund bombat sani mari si fermi) Atitudine. 8.5 (comunicativa, zambareata...) Locatie 7.5 chiar 8 as zice (scara curata, apartament decent, pat dublu, curat, fara mirosuri dubioase, prosop la baie...) Oral 7,5 (guma chiar de la inceput, fara prea mare atentie la zone adiacente) Normal 8 (privelistea face nota) Anal 9 (aici s-a incheiat si actiunea) Door to door 35 de minute, fara graba, fara telefoane sau intreruperi. Mai trec sigur. Recomand cu placere. Tot pachetul 150 RON.
  6. poti trece de ora 20 azi ? faci o exceptie?
×
×
  • Creează nouă...