Sari la conținut

claudiaadam

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre claudiaadam

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

4.248 citiri profil

claudiaadam's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Multumesc,din pacate genul asta de oameni ca sim sim sunt peste tot in jurul nostru
  2. Servicii normale = sex oral protejat/neprotejat , sex normal protejat si diverse fantezii din care excludem orice tine de dominare
  3. Preturi pentru servicii normale: Incall 100E/1H 150E/2H 500E/overnight Outcall 150E/1H 200E/2H 600E/overnight Pentru servicii totale se discuta doar face-to-face sau telefonic si se plateste extra in functie de cerinte.
  4. Buna, numele meu este Claudia si ma pot caracteriza ca fiind o persoana open-minded.Experienţele mele de viata, variate şi interesante au contribuit la succesul meu în a deveni o adevarata escorta. Maturitatea si libertatea cu care gandesc si ma comport , caldura si energia pozitiva care le eman sunt printre motivele pentru care iti vei dori sa ma cunosti iar timpul petrecut impreuna sa fie de cea mai inalta calitate. Îmi place sa redescopar mereu entuziasmul şi emoţia de a oferi senzualitate si sexualitate, de asemenea, am fost descrisa de prieteni ca fiind pasionala, echilibrata, eleganta, feminina şi nu in ultimul rand discreta.Pot fi amanta perfecta in pat dar si o companie placuta pentru mese de afaceri, petreceri private, vacante si excursii. Ma pot adapta si simti confortabil in orice situatie sociala, stilul meu de a ma imbraca fiind elegant si sexy,dar niciodata necorespunzator. Numarul meu este 0733468101.Va pup si astept sa ma contactati!
×
×
  • Creează nouă...